Städfirma

Städfirma

Norrstäd är ditt trygga val för städrelaterade tjänster – både i hemmet och på arbetsplatsen.

Lokal Städfirma

Norrstäd är en pålitlig, erfaren och allsidig städfirma som erbjuder en mängd städtjänster för både privatpersoner och företag i Norrland!

Tveka inte att kontakta oss idag via vårt kontaktformulär för en kostnadsfri offert – vi återkommer till dig samma eller nästa arbetsdag!

Om du representerar ett företag och söker kontorsstädning, byggstädning eller andra städtjänster för din verksamhet, ring oss direkt!

För dig som är intresserad av veckostädning eller annan form av regelbunden städning har du kommit helt rätt. Norrstäd är en fullservice-städfirma med expertkunskaper inom en rad olika områden. Våra städare har gedigen erfarenhet av allt inom städning, från veckostädning, flyttstädning och visningsstädning till arbete hos våra företagspartners, såsom kontorsstädning och byggstädning, som är några av våra vanligare uppdrag.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig med dina städbehov!

Begär Offert

 • 1
 • 2
 • 3

  • 1

  • 2

   Step 2

  1/2
  E-post
  Mobilnummer
  Meddelande

  Veckostädning

  Vi på Norrstäd kallar regelbunden städning för veckostädning. Oftast utför vi detta hos våra kunder varje vecka, men det är också möjligt att vi städar mer eller mindre frekvent. Vissa kunder kan önska städning så sällan som varannan vecka eller en gång per månad, medan andra kan föredra att städningen fördelas över två dagar per vecka.

  Det bästa upplägget är helt upp till dig, och vi kan i de flesta fall hitta en lösning som passar dina behov.

  Veckostädning kan innebära en lättare städning varje vecka, följt av en mer grundlig städning en gång i månaden, eller för dem som behöver det, en ordentlig städning varje eller varannan vecka.

  När vi sätter pris på regelbunden städning tar vi hänsyn till flera faktorer, som storlek, antal rum, våtutrymmen, tyger, mattor, kökets storlek och liknande. Det är svårt att ge ett “ungefärligt” pris för städning, så därför är det viktigt att vi kommunicerar med dig som kund.

  Ett vanligt sätt för oss att sätta ett bra pris på veckostädning är att genomföra en så kallad “provstädning”. Vi brukar kunna erbjuda detta till ett rabatterat pris och sedan ge dig en offert baserat på hur många timmar du vill anlita oss.

  Självklart kan vi även hjälpa till med mer än bara städning, såsom att tömma diskmaskinen, rengöra köksutrustning, tvätt och torkning, fönsterputsning, vår- och höststädningar och liknande. Vi klarar det mesta!

  Kontakta oss idag för en offert på veckostädning.

  Städfirma Veckostädning
  Vi finns på dessa orter i hela norrland

  Vi finns på de flesta orter med omnejd i Norrland, från Gävle till Kalix i Norr. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller rådgivning rörande dina behov av städ och lokalvård.

  Visningsstädning

  En visningsstädning utförs inför en försäljning av din bostad och kan betraktas som en ‘lättare variant av flyttstädning’. När det är dags för visning är det viktigt att hemmet är rent och snyggt för att ge ett så gott intryck som möjligt för potentiella köpare.

  Visningsstädning innebär att vi som städfirma går in och utför en ‘inför flyttstädning’. Detta innebär en grundlig städning av alla ytor och utrymmen, samt städning, dammtorkning och dammsugning av möbler och klädsel – något som normalt inte ingår i en traditionell flyttstädning.

  När bostaden är såld och ett utflyttningsdatum är bestämt kan du komplettera med en fullständig flyttstädning. Även om du naturligtvis kommer att använda bostaden fram till dess kan det innebära att flyttstädningen blir enklare att genomföra. Om du bokar både visningsstädning och flyttstädning hos oss, kommer vi självklart att erbjuda dig ett förmånligt pris för hela paketet!

  Vi på Norrstäd strävar efter att vara hjälpsamma oavsett vilken omfattning du behöver på din visningsstädning. Tveka inte att kontakta oss med dina önskemål eller frågor!

  Visningsstädning Norrstäd
  Byggstädning

  Många tror att byggstädning endast är tillgänglig för företag, men det är inte sant. Vi utför även denna tjänst för olika typer av privata hushåll. Om du har byggt ett nytt hus, renoverat eller byggt ut, är byggstädning ett bekvämt val. Byggstädning kan innebära allt från en grov städning, där vi samlar upp överblivet byggmaterial, gips, skräp och spån, till en mer detaljerad städning där vi torkar ytor, fönster, lister och golv som har samlat på sig byggdamm och andra partiklar som kan vara svåra att avlägsna utan rätt utrustning och erfarenhet.

  Om du behöver hjälp med byggstädning är Norrstäd rätt städfirma för dig. Vi arbetar med både företag och privatpersoner, vilket ger oss den erfarenhet och utrustning som krävs för att utföra arbetet med hög kvalitet och till ett konkurrenskraftigt pris.

  Det är viktigt att veta att byggstädning inte omfattas av RUT-avdraget, utan klassificeras som ROT-arbete. Detta påverkar vad du i slutändan betalar på fakturan, så var noga när du jämför offerter från olika städfirmor. Det har visat sig att detta inte alltid görs korrekt, och i slutändan är det du som kund som kan drabbas.

  Byggstädning Norrstäd

  RUT & Övrig info från oss på Norrstäd

  RUT inom städtjänster gäller endast för själva arbetskostnaden, alla andra kostnader sker utan RUT-avdrag.

  Dödsbo, Företagslokaler & Företagslägenheter.

  Viktigt att veta är att inte alla typer av jobb ger rätt till RUTavdrag. Givetvis försöker vi meddela dig innan bokning om din bokning är RUTberättigad eller inte, så vida vi har fåt information av dig på förhand. Men i slutändan är det ditt ansvar att kolla upp dessa regler. Nekas du RUTavdrag av olika anledningar, kommer detta belopp att faktureras till dig tillsammans med en hanteringsavgift.

  Dödsbon

  Det är väldigt vanligt att vi får förfrågan om att städa och flytta ut ur dödsbon, vilket vi gladeligen hjälper till med och avlastar er under den svåra tiden. Däremot är dödsbon i regel inte RUT-berättigade, och således är det väldigt viktigt att du när du jämför offerter från olika företag om en flyttstädning Skövde, kollar så att dem inte räknat med detta.

  Företag

  Företag är inte RUTberättigade när de anlitar en städfirma, och gäller även dig med enskild firma. Därför kan man inte göra RUTavdrag för kontor, företagslägenheter eller andra arbetsrelaterade ytor. Givetvis har du andra möjligheter till avdrag via ditt företag, vilket du kan kolla upp på Skatteverket. Om du söker en städfirma till ditt företag, ta kontakt med oss på Norrstäd idag

  Transport & Materialkostnader

  När du får en offert eller en faktura från oss så ser du att totala kostnaden är uppdelad på flera rader. En av dessa är materialkostnad och transportkostnad. Detta är inte en kostnad som ingår i RUTavdraget och därför ligger separat från arbetskostnaden. Om du har några frågor rörande din offert eller faktura, kontakta oss idag.

  Om du vill veta mer om RUT-avdraget och vad som, eller som inte ingår, kan du följa denna länk till Skatteverket

  Städfirma Flyttstädning