NORRSTÄD

Din Lokala Städfirma i Sundsvall

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Sundsvall

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är din pålitliga städfirma Sundsvall som erbjuder ett brett utbud av städtjänster i hela Sundsvall med omnejd. Vi fokuserar på att uppfylla behoven på privatmarknaden med tjänster såsom flyttstädning, veckostädning och byggstädning. Dessutom tillhandahåller vi kontorsstädning och andra företagstjänster över hela regionen.

  Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert. Vi svarar inom samma eller nästkommande vardag. Har du några frågor? Tveka inte att ringa oss direkt så hjälper vi dig gärna.

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Sundsvall

  Norrstäd, din städfirma i Sundsvall

  Att återvända hem till ett välorganiserat och välstädat hem är en av de små njutningarna i livet. Men för många som lever i ett hektiskt tempo kan städningen bli en utmaning att klara av. Därför väljer fler och fler att söka efter en städfirma för att få lite lättnad i vardagen.

  Att anlita en städfirma i Sundsvall behöver varken vara kostsamt eller besvärligt. Många väljer att göra det som en regelbunden rutin, oavsett om det är varje vecka, flera gånger i veckan eller en gång i månaden. Vi är det självklara valet för alla dina städbehov.

  Är du ett företag i behov av pålitliga städtjänster? Vi på Norrstäd är redo att samarbeta med er! Vi erbjuder en rad olika städtjänster, inklusive lokalvård och byggstädning, för företag i Sundsvall.

  Vår erfarna städfirma i Sundsvall har lång erfarenhet av att arbeta med både privatpersoner och företag. Vi har ett erfaret team som alltid strävar efter att leverera högkvalitativ städning och kundnöjdhet. Vi använder säkra metoder och miljövänliga produkter för att säkerställa att ditt hem eller kontor blir rent och tryggt.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster, inklusive flyttstädning, byggstädning och veckostädning för både privatpersoner och företag. Vi har erfarenhet av att arbeta med olika kunder, från stora fastighetsägare till privatpersoner i deras bostäder eller hyresrätter.

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning. Vi ser fram emot att bli din städfirma Sundsvall och hjälpa dig att hålla ditt hem eller kontor rent och fräscht!

  Därför ska du anlita Norrstäd som din städfirma i Sundsvall

  När det kommer till att upprätthålla renhet och ordning i ditt hem eller på din arbetsplats är kompromiss inte en acceptabel lösning. Kvalitet och tillförlitlighet är avgörande faktorer. Norrstäd är det naturliga valet när du söker en städfirma i Sundsvall. Här är några anledningar varför:

  Erfarenhet och Kvalitet

  Vi på Norrstäd har flera års erfarenhet inom städbranschen och vet hur man levererar tjänster av hög kvalitet. Vårt kompetenta och erfarna team anpassar sig efter dina behov för att säkerställa en service utöver det vanliga.

  Effektivitet utan prispress

  Vi prioriterar kvalitet framför att sänka priser. Genom vår erfarenhet är vi effektiva, vilket sparar både tid och kostnader för dig som kund.

  Mångsidighet

  Oavsett om du behöver flyttstädning, veckostädning, byggstädning eller städning för företag, har vi lösningen för dig. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att tillgodose alla olika behov, och du behöver bara en städfirma i Sundsvall för alla dina städtjänster.

  Tillförlitlighet och Förtroende

  När du väljer Norrstäd kan du vara säker på att arbetet utförs med högsta standard. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva för att säkerställa din trygghet och tillfredsställelse.

  Kundorientering

  Vi betraktar dig inte bara som en kund, utan som en partner. Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr lösningar som passar just dig.

  Nästa gång du behöver en städfirma i Sundsvall, gör Norrstäd till ditt förstahandsval. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ring för att få rådgivning av alla slag.

  Innan du väljer städfirma

  Att anlita en städfirma i Sundsvall kan vara ett klokt val när livet är fullt av andra åtaganden. Oavsett om du står inför en flytt eller bara behöver regelbunden veckostädning, kan det vara en befrielse att överlåta det tunga arbetet till professionella.

  Städtjänster behöver inte vara komplicerade eller dyra att ordna, och våra kunder brukar bli positivt överraskade av både pris och omfattning i våra städpaket.

  Har du specifika önskemål när det gäller din städning? Inga problem, låt oss veta. Våra tjänster täcker vanligtvis alla vanliga städbehov i Sundsvall och dess omgivningar. Vi följer vanligtvis en standardiserad checklista för att säkerställa att inget glöms bort. Vi strävar alltid efter att erbjuda en heltäckande lösning utan onödiga tilläggstjänster.

  Självklart finns det vissa områden som vi inte standardmässigt tar hand om, såsom garage, förråd eller specialiserade områden som takfönster. Om du har specifika önskemål är det bara att meddela oss när du begär en offert. Vi är din pålitliga städfirma Sundsvall och ser fram emot att hjälpa till med dina behov.

  Städfirma Sundsvall

  Priset är bara en del av ekvationen

  Vi på Norrstäd håller fast vid en grundläggande princip: kvaliteten får aldrig tummas på. När du letar efter en städfirma i Sundsvall för att ta hand om dina rengöringsbehov kan det vara frestande att bara fokusera på prislappen. Visst, kostnaden är viktig, det är något vi alla förstår.

  Men att bara sikta på det billigaste alternativet kan vara riskabelt. Inom städtjänster, precis som i många andra branscher, får du oftast vad du betalar för. Ett lågt pris kan locka, men det kan också signalera lägre kvalitet eller dolda kostnader som dyker upp senare.

  Hos Norrstäd strävar vi efter att hitta en balans mellan pris och kvalitet, och vi kommer aldrig att kompromissa med den senare för att sänka priset. Alla aspekter som förväntas ingå i en komplett städtjänst ingår alltid, i enlighet med branschstandarder och rekommendationer. Det innebär att du inte behöver oroa dig för överraskande eller dolda avgifter.

  Vår förmåga att hålla priserna nere utan att kompromissa med kvaliteten är ett resultat av vår effektivitet. Vi har ett dedikerat team av erfarna och pålitliga städexperter som arbetar i på vår städfirma i Sundsvall. Deras expertis och engagemang gör det möjligt för oss att erbjuda högkvalitativa städtjänster till konkurrenskraftiga priser.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglar också värdet vi erbjuder genom vår omfattande städgaranti. Om städningen inte uppfyller dina förväntningar eller om det uppstår problem, rättar vi till det utan extra kostnad.

  Så när du överväger vilken städfirma i Sundsvall du ska anlita för dina rengöringsbehov, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest kostnadseffektiva i längden.

  Städfirma Sundsvall

  Veckostädning Sundsvall

  Veckostädning i Sundsvall till kanonpris!

  När det handlar om att hålla hemmet rent är veckostädning ofta det första alternativet som många väljer när de söker städtjänster i Sundsvall. Att ha regelbunden städning, oavsett om det är varje vecka eller med längre intervaller, kan verkligen göra vardagen lättare för alla, oavsett om man bor ensam i en liten lägenhet eller i en barnfamilj i ett större hus.

  För de flesta är tiden förknippad med stress och hektiska scheman, särskilt för dem med heltidsjobb och barn. Där vi kliver in för att underlätta genom att ta hand om veckostädningen och andra städuppdrag åt dig.

  Vi anpassar våra städtjänster för att passa dina specifika behov och önskemål. Vårt erfarna team är inte bara skickligt utan också vänligt och har utmärkt kommunikationsförmåga. Med modern utrustning och effektiva metoder kan du vara säker på att komma hem till ett rent och välkomnande hem efter en lång dag på jobbet!

  Vi tar hand om alla vanliga städuppgifter, från dammsugning och dammtorkning till att rengöra badrum, kök och andra ytor. Dessutom använder vi miljövänliga och hållbara rengöringsprodukter för att både skydda din familjs hälsa och vår planet.

  Att anlita oss för veckostädning är inte bara en investering i en renare hemmiljö utan också i din egen livskvalitet och tidsbesparing. Slipp bekymra dig över den tunga städningen varje vecka och låt oss ta hand om det åt dig istället!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning med en städfirma i Sundsvall och upplev skillnaden av ett rent och fräscht hem utan stress och bekymmer.

  Flyttstäd Sundsvall

  Flyttstäd Sundsvall

  Flyttstäd av hög kvalitet till ett bra pris

  Att flytta är vanligtvis en av de mest krävande upplevelserna i livet. Förberedelserna före och arbetet efteråt kan vara överväldigande både mentalt och fysiskt. Att ta hand om allt från packning och organisering till att hantera städning och återvinning kan kännas som en aldrig sinande lista av uppgifter som måste utföras.

  Därför kan det vara klokt att överväga att få hjälp med flyttstädningen. Genom att anlita en professionell städfirma i Sundsvall för detta arbete kan du minska din börda och ägna din energi åt andra aspekter av flytten.

  Vi på Norrstäd har lång erfarenhet av att utföra flyttstädningar och vår personal är specialiserad på att hantera denna typ av arbete på ett effektivt och noggrant sätt. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa tjänster till rimliga priser.

  Våra priser för flyttstädning är vanligtvis fasta för att ge dig som kund en tydlig uppfattning om kostnaderna utan några överraskningar eller dolda avgifter.

  Vår standardflyttstädning täcker vanligtvis alla viktiga områden som förväntas. Eventuella extra tillägg, såsom städning av garage eller ytterligare våtutrymmen, kan diskuteras och läggas till efter behov. Dessutom erbjuder vi en av Sundsvalls mest pålitliga garantier för din säkerhet och tillfredsställelse.

  RUT-Avdrag för Städfirma Sundsvall

  RUT-avdrage när du anlitar en städfirma

  Använd RUT-avdrag när du bokar Norrstäd som städfirma Sundsvall.

  Om du anlitar en städfirma i Sundsvall för dina städrelaterade tjänster, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Norrstäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

  Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Norrstäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara den bästa Städfirma Sundsvall,  vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Norrstäd, din städfirma Sundsvall.

  Byggstädning Sundsvall

  Låt oss fixa byggstädningen!

  Efter ett bygg- eller renoveringsprojekt är det viktigt att utföra en noggrann städning för att säkerställa att fastigheten är redo för inflyttning eller användning. Byggstädning spelar en avgörande roll för att skapa en säker och hälsosam miljö efter avslutat arbete.

  Att själv hantera byggstädning kan vara både tidskrävande och krävande. En praktisk lösning är att anlita experter med erfarenhet av byggstädning, för att garantera att allt blir rätt utfört.

  Norrstäd erbjuder anpassade byggstädtjänster som uppfyller era specifika behov och önskemål. Vårt erfarna team använder specialiserad utrustning och professionella rengöringsprodukter, vilket gör att vi kan ta hand om allt från borttagning av byggdamm och skräp till rengöring av golv, väggar, fönster och sanitära installationer.

  Genom att anlita professionell byggstädning kan du vara trygg med att fastigheten lämnas i perfekt skick och är redo för användning. Detta är ett viktigt steg för att säkerställa kvalitet och säkerhet i det färdiga projektet.

  Kontakta oss på Norrstäd idag för att boka din första byggstädning med en städfirma i Sundsvall med omnejd!

  Städfirma Sundsvall

  Visningsstädning Sundsvall

  En bra visningsstädning gör skillnad

  Förberedelserna inför en försäljning av en bostad liknar i mångt och mycket en flyttstädning, där fokus ligger på att förbereda huset eller lägenheten för potentiella köpare, samtidigt som möblerna och andra inredningsdetaljer förblir på plats.

  Att skapa det optimala intrycket inför en visning är avgörande för att locka till sig potentiella köpare och öka chanserna till en snabb och framgångsrik försäljning. Genom att utföra en noggrann städning inför visningen kan man inte bara göra bostaden mer attraktiv utan även underlätta för den framtida underhållningen av renhållningen, vilket minskar behovet av frekventa städningar mellan visningarna.

  Vår visningsstädning i Sundsvall omfattar en komplett rengöring av hela bostaden, inklusive noggrann torkning av ytor och skåp samt ordentlig städning av badrum och kök. Det är likt en flyttstädning, men med mindre omfattning. Vid behov kan vi också erbjuda dammtorkning och dammsugning av möbler och textilier, men detta är inte standard och bör diskuteras vid förfrågan om en offert.

  Efter en lyckad visning och förhoppningsvis en snabb försäljning kan du överväga att även anlita oss för en flyttstädning. Eftersom vi redan har utfört det grundläggande arbetet inför visningen kan vi ofta erbjuda förmånliga priser för en efterföljande flyttstädning. Om behovet kvarstår kan vi även fortsätta med veckostädning fram till utflyttningen.

  Vi på Norrstäd, din pålitliga städfirma i Sundsvall, strävar efter att vara så tillmötesgående som möjligt oavsett omfattningen av din visningsstädning. Tveka inte att kontakta oss med dina önskemål eller frågor så hjälper vi dig gärna!

  Städfirma Sundsvall
  Städfirma i Sundsvall

  Städfirmor i Sundsvall

  Välj rätt städfirma i Sundsvall

  Att undersöka flera städfirmor i Sundsvall innan du tar ett beslut är en smart strategi. Det är viktigt att jämföra erbjudanden för att vara säker på att du får valuta för pengarna, och vi är övertygade om att våra tjänster håller hög standard jämfört med andra.

  Vad är det då du ska kolla efter när du letar städfirma i Sundsvall? Vi har sammanställt några tips!

  1. Läs recensioner: Att ta del av recensioner och råd från bekanta kan vara till stor hjälp i processen att välja rätt städfirma i Sundsvall. Genom att prata med vänner eller familj och läsa online-recensioner kan du få insikt i företagets rykte och kvalitet på tjänsterna.

  2. Jämför: När du jämför kostnader och villkor mellan olika städfirmor i Sundsvall är det viktigt att vara noggrann. Se till att det erbjudna priset täcker alla dina behov och att det inte finns några dolda avgifter. Kontrollera också om RUT-avdraget ingår och om företaget har tagit hänsyn till eventuella speciella förhållanden i din bostad.

  3. Gör efterforskningar: Innan du bestämmer dig för en städfirma i Sundsvall är det också klokt att undersöka företaget noggrant. Kontrollera att de uppfyller alla formella krav, såsom F-skatt och eventuella kollektivavtal. Dessutom kan du undersöka vilken organisation som står bakom varumärket för att få en uppfattning om deras pålitlighet och professionalism.

  4. Känn till tjänsternas omfattning: Var medveten om vilka tjänster som erbjuds av olika städfirmor i Sundsvall. Vissa kan erbjuda endast grundläggande städning medan andra kan inkludera extra tjänster som fönsterputsning eller skurning av golv. Se till att dina förväntningar och behov matchar det som erbjuds i offerten för att göra en välgrundad bedömning.