NORRSTÄD

Flyttstädning i Sundsvall med omnejd

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Sundsvall

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är din pålitliga lokala partner för flyttstädning Sundsvall och de norra delarna av Sverige. Med vår långa erfarenhet och starka fokus på hög kvalitet har vi varit ledande inom städbranschen sedan vår etablering. Oavsett om det gäller en liten lägenhet eller ett stort hus eller kontor finns vi här för att ge dig den support du behöver!

  Ring eller maila oss idag för att få en kostnadsfri offert. Vi svarar snabbt för att diskutera dina behov. Har du frågor eller specifika önskemål? Tveka inte att kontakta oss för personlig service och rådgivning!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Sundsvall

  Norrstäd i Sundsvall

  Välkommen till Norrstäd, din pålitliga partner för städning i Sundsvall och andra delar av Norrland! Vi gör städningen enkel för dig och garanterar pålitliga resultat varje gång. Med vår expertis inom flyttstädning, regelbunden hemstädning och andra städtjänster för både privatpersoner och företag är vi här för att ta hand om dina städbehov i norra Sverige.

  Vi vet att det moderna livet kan vara hektiskt och att städning inte alltid är högst upp på prioriteringslistan, särskilt vid en flytt. Därför tar vi gärna hand om den krävande städningen åt dig så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Vårt erfarna team är välutbildat både när det gäller städning och kommunikation med dig som kund.

  Vi erbjuder mångsidiga städtjänster för att möta alla dina behov. Med vår långa erfarenhet inom flyttstädning är vi väl rustade för att hantera andra typer av städning såsom veckostädning, visningsstädning, byggstädning och kontorsstädning. Vi använder enbart professionell utrustning och rengöringsprodukter av hög kvalitet för att säkerställa att varje del av ditt hem eller arbetsplats blir skinande ren.

  Vi är stolta över att leverera städtjänster av hög kvalitet med en personlig touch till alla våra kunder. På Norrstäd är miljön en viktig prioritet för oss, och vi strävar efter att använda så miljövänliga rengöringsprodukter som möjligt för att minska vår påverkan på miljön och skydda din egendom. Vi tror på att göra städningen så enkel och bekymmersfri som möjligt för dig. Med konkurrenskraftiga priser och en stark önskan att tillgodose dina städbehov är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att planera din städning och låt oss ta hand om det hårda arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Norrstäd för din flyttstädning Sundsvall

  Lokal expertis och omfattande erfarenhet

  Norrstäd är ett pålitligt val för ditt nästa flyttstädprojekt i Sundsvall. Trots att vi är nya på städmarknaden i Sundsvall har vårt team en gedigen erfarenhet inom städbranschen. Med många års erfarenhet av flyttstädning i Sundsvall har vi byggt upp en stark lokal närvaro sedan vår etablering 2018.

  Hög kvalitet och service

  Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda bästa möjliga service. För oss är flyttstädning i Sundsvall mer än bara en tjänst; det är en möjlighet att göra övergången vid en flytt så smidig och bekymmersfri som möjligt för våra kunder. Vår metodiska tillvägagångssätt och höga kundnöjdhetsfokus tydliggör vårt engagemang för att leverera hög kvalitet.

  Flexibilitet i varje utmaning

  Varje flyttstädning i Sundsvall är unik och kräver skräddarsydda lösningar. Vi ser varje utmaning som en möjlighet att visa vår kompetens och flexibilitet. Oavsett om det är storskaliga projekt som omfattar hela regionen eller mindre uppdrag lokalt i staden, är vi rustade med rätt verktyg och expertis för att leverera bästa möjliga resultat.

  Total lösning med lokal samarbetspartner

  Vi erbjuder en komplett lösning som inkluderar allt från den initiala flyttstädningen i Sundsvall till själva flytten i samarbete med våra pålitliga lokala partners, inklusive Atlas Flytt – en lokal flyttfirma i Sundsvall. Norrstäd är det mest pålitliga och kvalitativa alternativet för flyttstädning i Sundsvall. Välkommen till Norrstäd – det bästa valet för flyttstädning i Sundsvall.

  Innan du  bokar flyttstäd Sundsvall

  Att få stöd från en pålitlig städfirma för flyttstäd i Sundsvall är ett klokt val. Flyttprocessen kan vara påfrestande både fysiskt och mentalt, och avslutningen med en noggrann städning kan kännas överväldigande.

  Att anlita professionell hjälp för flyttstäd behöver inte vara krångligt eller dyrt. Många blir förvånade över både priset och omfattningen av tjänsten när de kontaktar oss för första gången.

  Våra flyttstädningar i Sundsvall och dess omgivningar inkluderar vanligtvis allt som behövs för en grundlig rengöring. Vi följer en ganska standardiserad checklista som täcker de flesta behov, oavsett om det rör sig om en lägenhet eller en villa.

  Vi strävar alltid efter att erbjuda en heltäckande tjänst utan extra tilläggstjänster. Men specifika önskemål, såsom garage eller förråd, kan behöva diskuteras separat. Tveka inte att berätta om dina specifika behov när du begär en offert.

  Norrstäd är din pålitliga partner för flyttstäd i Sundsvall och dess omgivningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flyttstädning!

  Flyttstäd Sundsvall

  Tänk på priset – men låt det inte styra allt

  På Norrstäd betraktar vi kvalitet som en investering för framtiden. När du letar efter en städfirma för din flyttstädning i Sundsvall är det lockande att bara titta på priset. Visst, kostnaden är viktig för de flesta. Men att bara stirra sig blind på det lägsta priset kan vara riskabelt. I städbranschen, precis som inom alla servicebranscher, får du oftast vad du betalar för. Ett lågt pris kan locka, men det kan också indikera bristande kvalitet eller till och med dolda kostnader som kan dyka upp senare.

  På Norrstäd strävar vi efter en balans mellan kostnad och kvalitet, och vi kompromissar aldrig med den senare för att pressa priset. Vi inkluderar alltid allt som krävs för en fullständig flyttstädning, enligt branschstandarder och rekommendationer. Det innebär inga överraskningar eller dolda avgifter.

  Vår förmåga att hålla priserna konkurrenskraftiga utan att tumma på kvaliteten beror på vår effektivitet. Vårt team är erfaret och anses vara experter på flyttstädning i Sundsvall.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglar också det värde vi levererar genom vår omfattande flyttstädsgaranti. Om flyttstädningen inte lever upp till dina förväntningar eller om du är missnöjd, rättar vi till eventuella fel utan extra kostnad.

  Så när du väljer vilken städfirma du ska anlita för din flyttstädning i Sundsvall, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet.

  Flyttstädning Sundsvall

  Flyttstädning Sundsvall Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att överväga professionell hjälp för flyttstädning är smart för många. När du börjar utforska alternativen för flyttstädning är en vanlig fråga: Vad kostar det för en flyttstädning i Sundsvall?

  Här är några exempel på vad priset för flyttstädning kan vara. Observera att dessa exempel endast är riktlinjer och inte exakta priser. För en korrekt offert för din specifika flyttstädning i Sundsvall, kontakta oss direkt.

  Pris per Kvadratmeter

  Flyttstädningens prissättning baseras vanligtvis på kvadratmeter. Kostnaden per kvadratmeter kan variera beroende på bostadens storlek. Här är några allmänna riktlinjer:

  • Upp till 50 kvm: Cirka 50 kr/kvm
  • 51-100 kvm: Cirka 40 kr/kvm
  • Över 100 kvm: Cirka 30 kr/kvm
  • Till exempel, om din lägenhet är 70 kvm stor, skulle kostnaden för flyttstädningen vara ungefär 40 kr/kvm, vilket skulle ge en total summa på cirka 2 800 kr. Detta pris inkluderar redan RUT-avdraget!

  Flyttstädning på Timpenning

  Alternativt kan flyttstädning prissättas per timme. Detta är användbart om din bostad redan är i gott skick och du förväntar dig att städningen kommer att gå snabbt. Men kom ihåg att kostnaden kan öka om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige

  En fördel med flyttstädning i Sverige är möjligheten till RUT-avdrag. Du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Eftersom arbete utgör den största delen av kostnaden för flyttstädning kan detta avdrag minska priset betydligt. Till exempel skulle en flyttstädning för en 100 kvm stor bostad i Sundsvall kosta cirka 8 000 kr utan RUT-avdrag, men med avdraget minskar priset till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdrag

  Det är viktigt att notera att det finns vissa undantag för RUT-avdraget. Företag och dödsbon kan inte dra nytta av detta avdrag. Se till att vara medveten om detta för att undvika oönskade kostnader.

  Sammanfattningsvis kan att anlita oss för din flyttstädning, inklusive i Sundsvall, inte bara spara tid och ansträngning utan också vara ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med RUT-avdraget. För en detaljerad offert för din flyttstädning i Sundsvall, tveka inte att kontakta oss på Norrstäd.

  Flyttstädning Sundsvall

  Vad ingår i en Flyttstädning Sundsvall

  Detta ingår i din flyttstädning

  När du bokar flyttstädning i Sundsvall med Norrstäd kan du lita på att vi tar hand om alla aspekter av städningen. Vi följer branschstandarder noggrant och strävar alltid efter att leverera över förväntningarna.

  När du väljer oss för din flyttstädning i Sundsvall, inkluderar vi allt du behöver för en grundlig rengöring. Vi tar hand om alla vanliga uppgifter för att säkerställa att din bostad är i toppskick när du flyttar ut. Om det finns specifika krav från din hyresvärd eller köpare, anpassar vi städningen utan extra kostnad för dig.

  Med Norrstäd kan du vara säker på att inga detaljer förbises. Vi tar hand om hela städprocessen från början till slut, vilket ger dig möjlighet att fokusera på din flytt utan oro. Vårt mål är att göra din flytt så smidig och bekymmersfri som möjligt genom att leverera hög kvalitet och service.

  Flyttstädning Sundsvall Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Sundsvall.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Sundsvall.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Sundsvall

  Mer om RUT-avdrag för flyttstädning när du anlitar en städfirma

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Norrstäd

  Om du anlitar Norrstäd för Flyttstäd Sundsvall får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Norrstäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Norrstäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Sundsvall,  utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Norrstäd.

  Tips för Flyttstädning

  Tips om du gör flyttstädningen själv!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Norrstäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Sundsvall med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Norrstäd.

  Flyttstädning Sundsvall

  Priser Flyttstädning Sundsvall

  Fast eller rörligt pris?

  Den mest efterfrågade offerten vi skickar ut på flyttstäd i Sundsvall, eller andra städtjänster är med fast pris.

  Detta är såklart ingenting vi har något emot, det ger både er och oss en trygghet och sätter ett krav på effektivitet och kvalitet på oss som städfirma.

  Fördelarna med fast pris:

  • Förutsägbarhet: Ett fast pris ger dig tydlighet från början om kostnaden, vilket ger en känsla av trygghet.
  • Budgetvänligt: Med en förutbestämd total kostnad kan du enkelt planera och hantera din budget för flytten utan oro för oväntade utgifter.
  • Minskad stress: Med ett fast pris behöver du inte bekymra dig för tidsuppskattningar eller eventuell förlängd arbetstid.
  • Tydlig kommunikation: Ett fast pris åtföljs vanligtvis av en detaljerad beskrivning av tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd och främjar öppen kommunikation.
  • Effektivitet: Hos Norrstäd strävar vi efter att vara tidseffektiva med våra fasta priser, vilket säkerställer både kvalitet och punktlighet.
  • Genom att erbjuda fasta priser på flyttstädning och flytthjälp i Sundsvall och dess omgivningar, är vår prioritet din tillfredsställelse och trygghet genom hela processen – från planering till utförande.
  Flyttstädning Sundsvall
  Städfirma i Sundsvall

  Städfirmor i Sundsvall

  Välj rätt städfirma i Sundsvall

  Nu kanske du har varit väldigt aktiv och bestämt dig för att kolla runt med flera städfirmor i Sundsvall. Det tycker vi är ett smart drag! Du ska givetvis jämföra innan du bokar, och vi tåls att jämföras!

  Men vad ska du tänka på när du tar emot offerter på flyttstädning i Sundsvall?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Sundsvall du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Sundsvall, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Sundsvall?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Sundsvall erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Sundsvall och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Sundsvall. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.