NORRSTÄD

Din Lokala Städfirma i Gävle

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Gävle

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs.

  Vi är en lokal städfirma som erbjuder olika städtjänster i Gävle med omnejd. Vi fokuserar främst på privatmarknaden med flyttstädning, veckostädning, byggstädning samt kontorsstädning och andra uppdrag åt företag i regionen.

  Kontakta oss idag för en gratis offert. Vi återkommer samma eller nästkommande vardag. Har du frågor? Ring gärna!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Gävle

  Norrstäd i Gävle

  Att komma hem till ett rent och snyggt hem sätter en guldkant på vardagen som ofta kan vara hektisk. Städningen kan lätt hamna långt ner på prioriteringslistan och kännas som ett jobbigt måste. Det är en av många anledningar till varför många väljer att anlita professionell städhjälp.

  Att ta hjälp av en städfirma i Gävle behöver varken vara kostsamt eller krångligt, många gör det regelbundet, det kan vara en gång i veckan, flera gånger i veckan eller någon gång i månaden. Oavsett vilken typ av städning du är ute efter är en pålitlig städfirma som vår det rätta valet för dig.

  Städfirma Gävle har lång erfarenhet av att arbeta med både privatpersoner och företag, och vårt team består av erfarna medarbetare som sätter kundnöjdhet och högkvalitativ städning i fokus. Vår städfirma i Gävle erbjuder olika typer av städtjänster, förutom veckostädning för både privatpersoner och företag erbjuder vi även flyttstädning och byggstädning. Vi använder säker utrustning och miljövänliga produkter för att säkerställa trygghet och kvalitet i arbetet.

  Vi har erfarenhet av att arbeta med olika kunder, från stora fastighetsägare och företag till studenter och pensionärer i deras hem, villa som lägenhet. Vi strävar efter att vara din kompletta städfirma i Gävle!

  Om du är i behov av pålitlig städhjälp, tveka inte att kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning.

  Därför ska du anlita Norrstäd som din Städfirma i Gävle.

  Vår städfirma i Gävle är det självklara valet när du behöver professionell städhjälp. Vi erbjuder högkvalitativa städtjänster, allt för att hålla ditt hem eller den arbetsplats rent och snyggt. Vi är redo att möta dina behov på bästa sätt. Med Norrstäd kan du lita på att jobbet blir gjort på bästa sätt, här är varför:

  Erfarenhet och kvalitet

  Vi är en erfaren städfirma med kunnigt och kompetent team redo att leverera tjänster av hög kvalitet. Vi skräddarsyr våra tjänster för varje kund för att möta era unika behov. Kort sagt, vi är er kompletta städlösning!

  Ingen prispress – bara effektivitet

  Vårt fokus ligger på att leverera högkvalitativa tjänster och leverera kundnöjdhet. Med vår mångåriga erfarenhet levererar vi effektivt vilket minskar tidsåtgången och sänker kostnaderna för dig som kund.

  Skräddarsydda tjänster

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för alla behov. Oavsett om det gäller flyttstädning, veckostädning, byggstädning eller företagsstädning. Så sluta leta efter olika städföretag – vi har den kompletta lösningen för dig!

  Pålitliga och professionella

  När du anlitar Norrstäd som din städfirma i Gävle kan du vara säker på att arbetet utförs enligt högsta standard. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva med målet att du ska känna dig trygg och fullständigt nöjd med resultatet.

  Kundorientering

  Hos Norrstäd är du mer än en kund – du är en partner. Vi är lyhörda för dina behov och skapar anpassade lösningar just för dig.

  Så, när du funderar på vilket städföretag du ska välja – välj Norrstäd! Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ring oss för rådgivning om det är något du funderar på!

  Innan du väljer Städfirma.

  Att anlita en städfirma i Gävle är en lyx du definitivt kan unna dig. Oavsett om det gäller flytt- eller veckostädning kan arbetet kännas både tidskrävande och besvärligt att ta hand om själv. Städtjänster behöver inte vara varken komplicerade eller dyra att leja bort. Våra kunder brukar ofta bli positivt överraskade, både av priset och hur omfattande våra tjänster är.

  Det mest vanliga är att vi följer en standardlista med olika punkter som ingår i städtjänsterna, men vi anpassar oss som sagt efter dina önskemål. Punkter som inte brukar ingå som standard är städning av garage och förråd, putsning av takfönster eller städning av stora SPA-avdelningar i källaren. Om du letar efter specifika tjänster är du välkommen att kontakta oss för rådgivning och information. Om du begär en offert är det viktigt att vara noggrann med att informera oss om det är något speciellt du vill ha städat, så att vi kan erbjuda dig en så komplett lösning som möjligt till rätt pris. Våra tjänster erbjuds i Gävle med omnejd, oavsett om det gäller villa, lägenhet eller företag. 

  Städfirma Gävle

  Tänk på priset – men låt det inte styra allt.

  På Norrstäd är kvalitet och kundnöjdhet vår främsta prioritet när det gäller städtjänster i Gävle. Att endast fokusera på priset vid valet av städfirma kan vara riskabelt, då man faktiskt ofta får just det man betalar för. Vi strävar efter att ha en balans mellan pris och kvalitet och kompromissar aldrig med den höga standarden på våra städtjänster. Hos oss får du en komplett städlösning enligt branschstandarder och rekommendationer, utan oförutsedda extrakostnader.

  Vår effektivitet gör att vi kan hålla kostnaderna nere utan att tumma på kvaliteten. Med vårt professionella team av städexperter i Gävle levererar vi konkurrenskraftiga priser som återspeglar värdet av vår omfattande städgaranti. Om du någonsin är missnöjd med städningen eller upplever problem, åtgärdar vi det kostnadsfritt.

  När du väljer en städfirma i Gävle för just dina städbehov, ha i åtanke att det billigaste alternativet inte alltid är det mest kostnadseffektiva i längden. Kort sagt – hos oss på Norrstäd får du hög kvalitet och pålitlig service till ett konkurrenskraftigt pris.

  Städfirma Gävle

  Veckostädning Gävle

  Regelbunden Veckostädning till Kanonpris!

  Den vanligaste typen av tjänst för dem som letar efter en städfirma i Gävle är veckostädning. Det innebär regelbunden städning som kan ske med olika intervaller, exempelvis varje vecka eller månad, allt för att underlätta vardagen för alla – oavsett om det är en pensionär i en liten lägenhet eller en barnfamilj i ett stort hus.

  Att hålla hemmet rent och prydligt på egen hand kan kännas svårt att hinna med och är lätt att skjuta upp, speciellt när man redan har fullt upp för att få ihop livspusslet. Det är därför det finns tjänster som denna, för att underlätta i vardagen och se till på att du kan fokusera på andra saker än städningen.

  En städfirma i Gävle erbjuder effektiv, pålitlig och regelbunden städning som gör att du kan komma hem till till ett fräscht hem när arbetsdagens är slut. Vi erbjuder skräddarsydda tjänster som passar dina behov och önskemål, utförda av erfaren personal med professionell utrustning för bästa resultat.

  Allt från dammsugning, dammtorkning och skurning till rengöring av badrum, kök och övriga ytor blir gjort. Dessutom använder vi miljövänliga produkter för att värna om både miljö och hälsa.

  Att investera i veckostädning är också en investering i tid och livskvalitet. Du slipper oroa dig för den energikrävande storstädningen varje vecka och överlåter istället detta på professionella städare.

  Kontakta Norrstäd idag för att boka din första veckostädning i Gävle med omnejd och upplev skillnaden med ett rent och fräscht hem.

  Flyttstäd Gävle

  Flyttstäd Gävle

  Flyttstäd med hög kvalitet till ett bra pris.

  En flytt är ofta både rolig och spännande, men att flyttstäda kan däremot vara riktigt tufft, både mentalt och fysiskt. Förutom att packa, sortera, slänga och åka på återvinningscentralen ska man dessutom ha tid och energi kvar att göra en noggrann och omfattande städning innan man lämnar sin gamla bostad.

  Genom att anlita en städfirma som avlastar dig med detta, slipper du bekymra dig över alla punkter som ingår och kan istället lägga mer tid på de andra momenten i flytten och att njuta av din nya bostad.

  Vi är en städfirma Gävle med lång erfarenhet av flyttstäd. Vår personal besitter en svårslagen kapacitet när det gäller effektivitet och resultat. Välj Norrstäd till din flyttstädning och få ett fint resultat till ett konkurrenskraftigt pris.

  På Norrstäd så arbetar i normalfallet med fast pris på våra flyttstäd. Med andra ord så vet du precis vad du får och vad det kommer att kosta, utan överraskningar, tillägg eller annat tråkigt i efterhand.

  Om du inte har några speciella önskemål, så får du en komplett flyttstädning där “allt ingår”. Det som kan behöva läggas till är eventuella ytor som inte är en del av ett vanligt hushåll – exempelvis garage, extra våtutrymmen som t ex. SPA eller hobbyrum.

  Om du ändå skulle vilja flyttstäda själv så får du här ett par tips från oss på Norrstäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att förenkla alla momenten som en flyttstädning innebär. Lycka till!

  Bor du i Gävle med omnejd? Få en kostnadsfri offert från oss på Norrstäd.

  RUT-Avdrag för Städfirma Gävle

  Mer om RUT-avdraget när du anlitar en Städfirma

  Använd RUT-avdrag när du bokar Norrstäd som städfirma Gävle.

  Om du som privatperson anlitar Norrstäd för dina städtjänster i Gävle, kan du oftast använda dig av RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en typ av skattereduktion som gör det billigare för privatpersoner att anlita hushållsnära tjänster, exempelvis veckostädning eller flyttstädning.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Norrstäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket förenklar hela processen.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Norrstäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara den bästa Städfirma Gävle, vi hanterar också hela RUT-processen åt dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Norrstäd.

  Byggstädning Gävle

  Byggt nytt eller byggt ut? Låt oss fixa Byggstädningen.

  Efter ett bygg- eller renoveringsprojekt är det viktigt att göra en noggrann rengöring för att säkerställa att fastigheten är redo för inflyttning eller användning. Byggstädning är avgörande för att skapa en trygg och hälsosam miljö efter renoveringsarbeten.

  Att göra en grundlig byggstädning på egen hand kan vara krävande och tidsödande. En smidig lösning är att anlita professionella städare med erfarenhet inom byggstädning för att säkerställa att arbetet blir rätt utfört.

  Städfirma Gävle erbjuder skräddarsydda byggstädtjänster som passar dina behov och krav. Med kunnig personal och specialiserad utrustning kan vi ta hand om allt från borttagning av byggdamm och sopor till rengöring av golv, väggar, fönster och sanitära installationer.

  Genom att investera i professionell byggstädning kan du vara säker på att fastigheten lämnas i bästa skick och är redo för användning. Det är ett viktigt steg för att säkerställa kvaliteten och säkerheten i det färdiga projektet.

  Kontakta Norrstäd idag för att boka din första byggstädning i Gävle med omnejd!

  Städfirma Gävle

  Visningsstädning Gävle

  En bra visningsstädning gör skillnad.

  Visningsstädning är en storstädning inför visning, för att din bostad ska visa sig från sin bästa sida inför en försäljning. Ett rent hem ger ett gott intryck på köpare och ökar chanserna för att få in bud. En grundlig städning inför första visningen gör det lättare att hålla efter skicket inför fler kommande visningar.

  En visningsstädning i Gävle inkluderar ytor, skåp, våtutrymmen och kök. Det är en mildare version av en flyttstädning, där möbler och inredning fortfarande är kvar i bostaden. Det omfattar dammtorkning och dammsugning av ytor. Dammsugning av möbler kan erbjudas som tillval.

  Efter en lyckad visning och försäljning kan ni erbjudas flyttstädning till rabatterat pris då en stor del av jobbet redan är gjort i och med visningsstädningen. Att anlita underhållsstädning eller veckostädning under tiden innan utflyttning hjälper också till att hålla bostaden i fint skick.

  Norrstäd anpassar visningsstädningen efter dina behov och önskemål. Kontakta oss för mer information!

  Städfirma Gävle
  Städfirma i Gävle

  Städfirmor i Gävle

  Välj rätt Städfirma i Gävle

  Att jämföra offerter från olika städfirmor i Gävle är klokt för att kunna ta ett välinformerat beslut. Vi på Norrstäd har både resultat och villkor som tåls att jämföras.

  Så vad ska du tänka på när du tar emot offerter från olika städfirmor i Gävle?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Gävle du vill anlita, hör efter med med familj och vänner som har använt liknande tjänster nyligen för att se om de har några rekommendationer.

   Läs recensioner online för att få reda på hur andra upplever erfarenheten med olika städfirmor i Gävle. Ha dock i åtanke att dessa omdömen inte alltid ger en heltäckande bild, på både gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten innefattar allt du behöver hjälp med och vad detta kostar. Är RUT-avdraget med? Om du har några speciella önskemål, finns de beaktade i offerten? Det är viktigt att se till att offerten är komplett så att du kan göra en rättvis jämförelse och inte råkar ut för några kostsamma tillägg i efterhand.

  3. Gör research: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Se till att du vet vad tjänsten innebär: Vissa städfirmor i Gävle erbjuder enbart grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som t ex. fönsterputsning. Se till att du vet dina förväntningar och att de motsvaras av det som erbjuds i offerten. En flyttstädning bör alltid vara en komplett lösning och en veckostädning ska leva upp till dina förväntningar vecka efter vecka.