NORRSTÄD

Din Lokala Städfirma i Kalix

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Kalix

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs.

  Vi är en lokal städfirma i Kalix med omnejd, vi utför alla typer av städtjänster. Vårt huvudfokus är privatmarknaden där vi erbjuder flyttstädning, veckostädning och byggstädning. Vi erbjuder även företagsstäd av kontor etc. i hela regionen.

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – Vi återkommer samma eller nästkommande vardag. Har du frågor? Slå oss jättegärna en signal istället

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Kalix

  Norrstäd i Kalix

  Att komma hem till ett rent och prydligt hem ger en härlig känsla. Många har dock ett hektiskt schema som gör så att städningen hemma hamnar i kläm. Därför väljer många att anlita ett städfirma för att underlätta just detta.

  Att anlita en Städfirma Kalix behöver inte vara dyrt eller omständigt. Många som väljer att göra det har regelbunden städning på en intervall som passar just dem. Det kan vara varje vecka, flera gånger i veckan eller någon gång per månad – oavsett vilken typ av städning du är ute efter så har vi en lösning för dig.

  Om du har ett företag som behöver en städfirma Kalix med pålitliga städtjänster så vill vi absolut arbeta tillsammans med er! Vi utför alla typer av städtjänster, lokalvård och byggstädning åt företag i Kalix.

  Vi på Norrstäd har lång erfarenhet av att arbeta med både privatpersoner och företag. Vår städfirma Kalix har ett erfaret team med lång erfarenhet av högkvalitativ städning och bra kundbemötande. Våra medarbetare arbetar med bra och säker utrustning, miljövänliga produkter och med trygghet och kundnöjdhet i fokus.

  Vi som städfirma Kalix erbjuder ett många olika städtjänster. Några områden där vi kan skylta med vår expertis är bland annat flyttstäd, byggstäd, veckostäd för privatpersoner liksom för företag. Nedan kan du läsa lite mer om vad tjänsterna vi erbjuder innebär.

  Vi har erfarenhet av att arbeta med allt från stora fastighetsägare och kommersiella företag till studenter, pensionärer och andra privatpersoner i lägenheter, villor och lokaler. Vi är därför din kompetenta städfirma i Kalix!

  Om du letar efter en pålitlig städfirma – Kontakta oss idag för en gratis offert, rådgivning och bokning.

  Därför ska du anlita Norrstäd när du letar Städfirma i Kalix

  Vi kompromissar inte när det kommer till att hålla ditt hem eller ditt kontor rent och snyggt. Kvalitet och pålitlighet är av största vikt för oss. Därför anser vi att Norrstäd det självklara alternativet för dig när du letar efter en Städfirma Kalix. Här är varför:

  Erfarenhet och kvalitet

  Vi på Norrstäd har många års erfarenhet i städbranschen och vet hur man gör jobbet bra. Vårt team är välutbildat och levererar en tjänst som är ger resultat utöver det vanliga. Varje kund är unik, vi anpassar våra tjänster för att passa just dina behov. Vi strävar efter att vara en komplett städfirma.

  Ingen prispress – bara effektivitet

  Vårt fokus på Norrstäd är inte att pressa priser. Istället satsar vi på att leverera tjänster av hög kvalitet som kommer att göra dig nöjd. Vår erfarenhet gör oss effektiva, vilket innebär att tiden uppdraget tar minskar och således även kostnaderna för dig som kund.

  Mångsidiga tjänster

  Oavsett om du behöver flyttstädning, veckostädning, byggstädning eller företagsstädning, så har vi en lösning som passar dig. Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster för att kunna möta olika behov. Med oss behöver du bara en städfirma till alla dina städuppdrag.

  Tillförlitlighet och förtroende

  När du väljer Norrstäd som din städfirma Kalix, kan du vara säker på att arbetet blir utfört med ett toppenresultat. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva. Självklart vill vi att du ska känna dig trygg och nöjd med resultatet av vårt arbete.

  Kundorientering

  Hos oss är du inte bara en kund, du är en partner. Vi lär lyhörda för dina behov och anpassar oss gärna efter dem. Vi är flexibla och skräddarsyr lösningar som passar just dig.

  Gör Norrstäd till ditt förstahandsval när du funderar över vilken städfirma du ska välja. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ring för att få rådgivning av olika slag.

  Innan ditt val av städfirma

  När man känner att tiden och energin inte riktigt räcker till kan en städfirma i Kalix vara ett bra sätt att unna sig lite vardagslyx. Du kanske står inför en flytt och vill ha hjälp med flyttstäd, eller vill underlätta i vardagen med veckostädning. Att anlita en städfirma för att utföra sina städtjänster behöver varken vara komplicerat eller kostsamt. 

  Vanligtvis ingår “allt” i de tjänster vi erbjuder i vår städfirma i Kalix med omnejd. Om du har speciella önskemål utöver vad som vanligtvis ingår i våra städtjänster är det bara att kontakta oss. Det vi vanligen gör i våra uppdrag är en ganska standardiserad lista med punkter som de flesta städfirmor följer. Vi städar din lägenhet, ditt hus, eller arbetsplats enligt samma principer. Vi siktar på att alltid leverera en så komplett tjänst som möjligt och arbetar nästan aldrig med tillägg eller extratjänster.

  Vissa punkter som vanligtvis inte omfattas av en “vanlig” städning är t ex städning av garage och förråd, putsning av takfönster eller stora SPA-anläggningar. Har du sådana här specifika behov, meddela detta när du kontaktar oss och vill ha en offert.

  Städfirma Kalix

  Tänk på priset – men låt det inte styra allt.

  På Norrstäd kompromissar vi aldrig med kvaliteten. När du är på jakt efter en städfirma i Kalix kan det vara lockande att fokusera enbart på priset. Priset är såklart en viktig faktor, men låt inte det styra hela valet.

  Att enbart jaga det lägsta priset kan vara riskabelt. Man får ofta det man betalar för. Ett lågt pris är lockande, men kan också indikera lägre kvalitet eller kostnader som dyker upp i efterhand.

  Norrstäd vill ha en balans mellan pris och kvalitet, vi pressar inte priset genom att tumma på kvaliteten. Vi inkluderar alltid alla delar som krävs i våra städtjänster, enligt gällande standarder och rekommendationer. För dig som kund innebär det att inga oväntade kostnader dyker upp i efterhand.

  Genom att vi är erfarna och arbetar effektivt kan vi hålla kostnaderna nere utan att tumma på kvaliteten. Vår personal är experter på sitt område och kommer lämna ett resultat du är nöjd med.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning inkluderar även en omfattande städgaranti som innebär att om städningen inte skulle leva upp till dina förväntningar så kommer vi rätta till eventuella fel kostnadsfritt.

  Så, när du nu funderar över ditt val av städfirma i Kalix – Kom ihåg att det priset inte är det enda att gå efter. 

  Städfirma Kalix

  Veckostädning Kalix

  Regelbunden Veckostädning till Kanonpris!

  En mycket efterfrågad tjänst när man letar städfirma i Kalix är veckostäd. Veckostäd är en regelbunden städtjänst som ofta sker på veckobasis. Det går att få ett intervall där städningen sker mer ofta eller mer sällan, beroende på ert behov. Veckostädning underlättar vardagen för alla inblandade så att ni kan lägga er tid på roligare saker!

  Att själv hålla hemmet rent och fräscht är något som ofta hamnar i kläm. Kanske finns inte riktigt eller orken för att få till det. Speciellt med ett späckat schema med heltidsjobb och barn. Det är därför det finns veckostäd, för att underlätta för dig i livspusslet.

  Letar du en städfirma Kalix för regelbunden veckostädning eller för enstaka uppdrag, kan du med Norrstäd få en pålitlig städtjänst så att du kan komma hem till ett rent och prydligt hem efter din arbetsdag.

  Våra städtjänster skräddarsys så att de ska passa just dina specifika önskemål. Vår proffsiga personal är trevlig, kompetent och är lyhörd mot dig som kund. De är redo att med bra utrustning och effektiva arbetssätt ta sig an ditt hem så att du kan njuta av att ha det rent och fint utan att själv behöva lägga ner arbetet.

  Vi fixar allt ifrån dammsugning, dammtorkning och golvvård till städning av badrum, kök och övriga ytor. Vi använder miljövänliga och hållbara produkter för att vara så snälla som möjligt mot hälsan och miljön.

  Genom att anlita oss på Norrstäd för veckostädning gör du en investering i både tid och livskvalitet. Gör ett smart val och låt oss ta hand om städningen åt dig!

  Kontakta oss för att boka din första veckostädning Kalix och njuta av ett rent och välstädat hem! 

   
  Flyttstäd Kalix

  Flyttstäd Kalix

  Prisvärd flyttstädning av hög kvalitet

  Att flytta är både spännande och krävande. Även om flytten sker av en rolig anledning innebär det fortfarande mycket jobb med att städa, packa, sortera och åka många vändor på återvinningscentralen. Det kan kännas stressigt och nästan omöjligt att hinna med allt som ska göras.

  Dessutom ska man ha både tid och energi till att utföra en ordentlig och noggrann flyttstädning med allt vad det innebär. Den långa listan med punkter på vad som ska göras kan kännas övermäktig.

  Genom att anlita en städfirma som utför flyttstädningen åt dig slipper du bekymra dig över detta. Du blir avlastad under din flytt och kan lägga din tid på andra saker.

  Norrstäd är en städfirma Kalix som besitter lång erfarenhet av just flyttstäd. Vår personal arbetar metodiskt och effektivt, de är experter på flyttstäd. Du kommer få ett resultat du är nöjd med!

  Vi på Norrstäd arbetar i princip alltid med fast pris när det gäller flyttstäd. Detta innebär att du vet precis vad du får och vad det kommer att kosta, utan några extra tillägg i efterhand. Vi erbjuder också en flyttstädsgaranti, om det skulle vara så att du inte är nöjd eller flyttstädet inte blev godkänt av någon anledning.

  Vi strävar efter att erbjuda ett så komplett flyttstäd som möjligt – därför brukar vi säga att “allt ingår”. Det som kan behöva läggast till utöver en normal flyttstädning är om du har utrymmen som garage och förråd som också ska städas, eller t ex ett takfönster som ska putsas eller en stor SPA-anläggning i källaren. Informera oss när du gör din bokning eller offertförfrågan så kan vi ta detta i beaktning. 

  RUT-Avdrag för Städfirma Kalix

  Mer om RUT-avdraget när du anlitar en Städfirma

  RUT-avdrag när du bokar Norrstäd som städfirma Kalix.

  Om du anlitar Norrstäd för dina städtjänster i Kalix, har du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdrag?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Norrstäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda sig av RUT-avdraget?

  Alla som är skattepliktiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det innfattar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Tänk på att du måste ha en inkomst samt betala skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att ha koll på vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Norrstäd?

  Vi tar vårt arbete på största allvar. Vi strävar inte enbart efter att vara den bästa Städfirma Kalix,  vi hjälper också till med hela RUT-processen åt dig. Detta innebär att du inte kommer behöva göra någon separat RUT-ansökan – vi fixar det!

  Välkommen till oss på Norrstäd.

  Byggstädning Kalix

  Byggt nytt eller byggt ut? Låt oss fixa Byggstädningen!

  Efter ett bygg- eller renoveringsprojekt är det viktigt att göra en noggrann städning för att se till att fastigheten är redo för inflyttning eller användning. Byggstädning är avgörande för att skapa en trygg och hälsosam miljö efter renoveringsarbetet.

  Att själv utföra en ordentlig byggstädning kan vara både tidskrävande och arbetsamt. En smidig lösning är att anlita experter som har erfarenhet av just byggstädning, detta för att säkerställa att arbetet blir rätt utfört.

  Städfirma Kalix erbjuder skräddarsydda tjänster inom byggstäd som passar era behov och önskemål. Vår kunniga personal använder specialiserad utrustning och professionella rengöringsprodukter vilket gör att vi kan ta hand om allt från borttagning av byggdamm och sopor till rengöring av golv, väggar, fönster och sanitära installationer.

  Genom att investera i professionell byggstädning kan du vara trygg med att fastigheten lämnas i bra skick och redo för att tas i bruk. Detta är ett viktigt steg för att säkerställa kvalitet och trygghet i det färdiga projektet.

  Kontakta oss på Norrstäd idag för att boka din första byggstädning i Kalix med omnejd!

  Städfirma Kalix

  Visningsstädning Kalix

  En bra visningsstädning gör skillnad.

  En visningsstädning inför en bostadsförsäljning brukar vi kalla för en  “storstädning”, den  fungerar lite som en flyttstädning, men såklart med möbler och saker kvar i bostaden.

  När man står inför en visning vill man såklart presentera sitt hus i bästa möjliga skick. Ett rent och prydligt hem kan göra ett bra intryck på potentiella köpare och på så sätt öka chanserna för att få in bud. Om man har flera visningar inbokade kan städningen behöva underhållas däremellan, men genom att boka en visningsstädning underlättas det arbetet betydligt.

  En visningsstädning Kalix innebär att vi på Norrstäd gör en ordentligt storstädning av ditt hus eller din lägenhet. Vi rengör alla ytor, skåp och gör en ordentlig städning av kök och badrum. En visningsstädning kan beskrivas som en mildare version av en flyttstädning. Ta upp era speciella önskemål om ni har sådana, inför er bokning av visningsstädning.

  Efter er lyckade visning och förhoppningsvis smidiga försäljning av bostaden är det möjligt att komplettera din visningsstädning med en flyttstädning. Då vi redan gjort en omfattande städning hos er kan vi oftast erbjuda ett bättre pris på den kommande flyttstädningen. Ni kommer självklart att nyttja er bostad under tiden däremellan, men med underhållsstädning under den här tiden håller sig bostaden i fint skick tills det är dags för flyttstäd. Vill man kan man såklart även boka veckostädning med oss under denna period, för att få ännu mer avlastning inför flytten. 

  Norrstäd, din kompetenta städfirma Kalix, siktar mot att vara till så stor hjälp som möjligt inför din flytt – oavsett om det gäller visningsstädning, flyttstädning eller veckostädning. Kontakta oss för frågor, rådgivning eller för att få en gratis offert!

  Städfirma Kalix
  Städfirma i Kalix

  Städfirmor i Kalix

  Välj rätt Städfirma i Kalix

  Kanske du har jämfört många olika städfirmor i Kalix inför ditt städuppdrag? Det tycker vi är super! Vi tåls nämligen att jämföra och levererar ett resultat vi är stolta över. Du ska här få några tips på saker som är bra att tänka på när du tar emot offerter från olika städfirmor i Kalix.

  1. Läs omdömen och prata med folk: Innan du beslutar dig för vilken städfirma i Kalix du ska välja, fråga runt bland vänner och bekanta som nyligen använt sig av liknande städtjänster.

    

   Det kan också vara bra att kolla upp företaget online och läsa omdömen som tidigare kunder har skrivit. Ha dock i åtanke att hela sanningen sällan kommer fram och folk är mer benägna att skriva omdömen när de blivit missnöjda än när de har blivit nöjda, tyvärr. 

  2. Jämför priser och villkor: Läs igenom offerten och kontrollera att den innehåller allt du efterfrågar samt kostnaderna för detta. Finns RUT-avdraget med? Har din bostad särskilda förutsättningar som tagits i beaktning? Oavsett om det gäller flyttstädning, veckostädning eller något annat – se till att offerten är komplett så du kan jämföra på ett rättvist sätt.

  3. Gör research om företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilket företag står bakom varumärket? Har de F-skatt och eventuellt kollektivavtal? Detta kan vara indikatorer på att företaget är seriöst.

  4. Känn till tjänsternas omfattning: En del städfirmor i Kalix erbjuder enbart grundläggande städning, medan andra kan erbjuda tilläggstjänster som exempelvis fönsterputsning. Se till att du har koll på vad du förväntar dig av tjänsten och att detta matchas i offerten. En flyttstädning bör alltid vara komplett och en veckostädning möta dina önskemål vecka efter vecka.