Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Norrstäd – Flyttstädning

  i Kalix.

  Flyttstädning Kalix
  Vi är proffs på Flyttstädning i Kalix

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs.

  Norrstäd är en lokal städfirma i Kalix med omnejd. Vi utför bland annat flyttstädning, som råkar vara vår specialitet. Vi har ett team av erfarna medarbetare som är specialister på just flyttstäd, som har varit vårt fokusområde sedan start. Vi utför flyttstäd i alla typer av bostäder, allt ifrån mindre lägenheter till stora hus och kontorsmiljöer.

  Kontakta oss för en kostnadsfri offert – Vi återkommer samma eller nästkommande vardag. För frågor och funderingar är du välkommen att ringa oss!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Kalix

  Norrstäd i Kalix

  Norrstäd är din erfarna städfirma i Kalix mes omnejd. Vi gör städningen enklare för dig och lämnar garanti på att resultatet blir det du förväntar dig. Vårt huvudfokus är som sagt flyttstädning, men utöver det har vi ett brett utbud av städtjänster att erbjuda, både till privatpersoner och företag.

  Livet är fullt av olika saker att hinna med. Städning ses ofta inte som en av de roliga sakerna man vill ägna sin tid åt. Tvärt om kan det kännas svårt att hinna med, speciellt om man är mitt uppe i en flytt. Vi på Norrstäd tar gärna hand den biten åt dig, så att du kan lägga din tid och ditt fokus på annat. Vi är erfarna, välutbildade och ambitiösa och kan skryta med att vi gör ett fantastiskt jobb med dig som kund i centrum.

  Vårt breda utbud av städtjänster finns där för att möta alla dina städbehov. Flyttstädningen som är vår specialitet har lagt en gedigen grund för oss att ta på oss andra städuppdrag som veckostädning, visningsstädning, byggstädning och företagsstädning.

  Vi använder oss av högkvalitativ utrustning och professionella produkter, allt för att se till att hela ditt hem eller kontor blir skinande ren. Vi är stolta över att leverera ett högkvalitativt resultat som anpassas efter det som våra kunder efterfrågar.

  Miljön är viktig för oss på Norrstäd, därför vill vi använda så miljövänliga produkter som möjligt för att skydda din bostad, hälsan och minimera vår miljöpåverkan i den utsträckning vi kan.

  På Norrstäd siktar vi på att städningen ska vara så enkel och okrånglig som möjligt för dig som kund. Vi har konkurrenskraftiga priser och finns här för att möta dina önskemål på bästa sätt. Kontakta oss idag för att planera just din städning, och få en kostnadsfri offert!

  Därför ska du välja Norrstäd inför din Flyttstädning Kalix

  Varför Norrstäd är det självklara valet när du behöver flyttstädning Kalix.

  Som experter på Flyttstädning Kalix krävs:

  1. Lokal kunskap med omfattande erfarenhet

   Norrstäd har funnits i Kalix sedan 2018. Trots att vi endast arbetat i Kalix i några år, har vi ett erfaret team som arbetat i branschen i många år. Speciellt när det kommer till flyttstädning i Kalix.

  2. Hög kvalitet och servicekänsla

   Vi gör gärna det lilla extra för våra kunder. Vi arbetar metodiskt och effektivt och erbjuder även en nöjdhetsgaranti. Vi ser inte flyttstädning Kalix enbart som en tjänst, utan även som en möjlighet att ge våra kunder en smidig övergång i sitt bostadsbyte.

  3. Skräddarsydda lösningar

   Varje Flyttstädning Kalix är unik. På Norrstäd ser vi varje uppdrag som en chans att visa vad vi kan. Oavsett om det gäller en stor eller liten flyttstädning i Kalix så har vi vad som krävs för att utföra jobbet med ett bra resultat. I samarbete med vårt systerbolag kan vi dessutom erbjuda en komplett lösning för din flytt – Atlas Flytt – Lokal Flyttfirma Kalix

  I Kalix är Norrstäd etablerat som en pålitlig och effektiv aktör som levererar högklassiga resultat när det gäller flyttstädning Kalix. Välj oss, och du väljer lokal expertis, strålande kvalitet och en sömlös flyttlösning.

  Välkommen till Norrstäd – ditt val för flyttstädning Kalix.

  Inför din bokning av flyttstäd Kalix

  Att anlita en städfirma för Flyttstäd Kalix är att unna sig. Istället för att lägga sin tid och energi på en omfattande flyttstädning låter du oss sköta om städningen åt dig. Flyttstädning är en väldigt noggrann och krävande typ av städning som ofta är något man inte ser fram emot att göra. Genom att anlita oss, behöver det inte vara komplicerat. Det behöver heller inte vara dyrt!

  När du bokar flyttstäd i Kalix med oss på Norrstäd så säger vi att “allt” ingår. Med det menar vi att det som normalt sett brukar ingå i en flyttstädning, vilket är en ganska universell lista med punkter som de flesta städfirmor använder sig av, ingår. Oavsett om det gäller lägenhet eller villa. Vi jobbar väldigt sällan med tillägg eller extratjänster eftersom vi vill erbjuda dig som kund en så komplett flyttstädning som möjligt.

  Det finns dock vissa punkter som vanligtvis inte ingår i en flyttstädning Kalix. Detta kan handla om städning av garage, förråd, svåråtkomliga fönster som ska putsar etc. Om du har saker som dessa som behöver utföras är det viktigt att du meddelar oss dessa när du vill ha en offert, så att vi kan ta med dem i offerten.

  Flyttstäd Kalix

  Priset viktigt, men inte den enda viktiga faktorn

  På Norrstäd tummar vi aldrig på kvaliteten, vilket vi ser som en smart investering i det långa loppet. När du står inför ditt val av städfirma för flyttstädning Kalix är lätt att bara se till priset. Även om priset självklart är en viktig faktor, ska man vara försiktig med att stirra sig blind på det.

  Liksom med det mesta andra gäller “du får vad du betalar för” även när det kommer till städtjänster. Ett lågt pris kan vara lockande, men det kan också indikera dåliga resultat, eller utgifter som tillkommer i efterhand.

  Vi på Norrstäd strävar efter att ha.en balans mellan pris och kvalitet. Vi kommer inte att kompromissa med kvaliteten för att erbjuda ett lägre pris. Vi erbjuder alltid ett pris som inkluderar allt som ska finnas i en komplett flyttstädning, enligt gällande rekommendationer och riktlinjer, i offerten. För dig som kund innebär det en trygghet i att inga tillkommande kostnader dyker upp senare.

  Hur gör vi då för att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan påverkan på kvaliteten? Jo, det är på grund av vår effektivitet. Vårt team är erfaret och har arbetat upp en metodik som gör att de kan utföra städningen effektivt och med bra resultat. De är experter på flyttstädning i Kalix. 

  Våra konkurrenskraftiga priser innefattar också en omfattande städgaranti som i praktiken innebär att om flyttstädet inte skulle bli godkänt eller om du är missnöjd av någon anledning kommer vi att åtgärda eventuella misstag utan extra kostnad. 

  När du nu ska välja vilken städfirma du ska välja inför din flyttstädning Kalix, är det viktigt att du har i åtanke att det inte bara är priset som ska få styra. Det lägsta priset behöver inte vara det mest kostnadseffektiva i längden.

  Flyttstädning Kalix

  Flyttstädning Kalix Pris

  Prissättning av Flyttstäd

  Genom att välja att anlita experter som utför din flyttstädning gör du ofta ett smart val. Men en naturlig fråga, speciellt om det är första gången du ska köpa en tjänst av en städfirma, är – vad kostar en flyttstädning Kalix? Här delar vi med oss av några generella exempel på vad en flyttstädning kan kosta.

  Märk dock att detta endast är en riktlinje, inte en exakt offert. Om du vill ha en exakt offert på just din flyttstädning Kalix, är du såklart välkommen att kontakta oss.

  Exempel på Prissättning av Flyttstädning

  Priset på en flyttstädning varierar och är beroende av flera olika faktorer. Faktorer kan till exempel vara bostadsytan och vilka tjänster du behöver. Här nedan går vi igenom de vanligaste delarna av hur priset för en flyttstädning beräknas.

  Kvadratmeterpris

  Det vanligaste sättet att prissätta en flyttstädning är beroende av bostadens storlek. Man utgår helt enkelt ifrån hur stor yta som ska städas. Hur mycket det kostar per kvadratmeter kan variera beroende på hur stor bostaden är. Generellt kan man säga:

  Upp till 50 kvm: Ca 50 kr/kvm
  51-100 kvm: Ca 40 kr/kvm
  Över 100 kvm: Ca 30 kr/kvm

  Exempel: Om du har en 70 kvm stor lägenhet, skulle priset för en flyttstädning vara omkring 40 kr/kvm, vilket motsvarar en total summa av cirka 2 800 kr.
  Denna summa inkluderar redan RUT-avdraget!

  Timpris

  Flyttstädning kan även prissättas med timpris. Detta kan vara ett bra alternativ om du vet med dig att din bostad är i bra skick och du tror att flyttstädningen kommer gå snabbt och enkelt. Viktigt att tänka på här är dock att priset kan bli högre än man tror, om städningen skulle dra ut på tiden.

  RUT-avdrag

  I Sverige har vi möjlighet att göra RUT-avdrag. Det innebär att du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Eftersom den allra största delen av flyttstädningen utgörs av just arbete, kan nästan hela summan halveras.

  Exempel: En Flyttstädning Kalix för en bostad på 100 kvm skulle utan RUT-avdrag kosta ungefär 8 000 kr, men med avdraget sänks priset till cirka 4 000 kr.

  Undantag vid RUT-avdrag

  Man måste dock vara medveten om att det finns vissa undantag för RUT-avdraget. Detta avdrag kan inte utnyttjas av företag och dödsbon. Var medveten om detta så du slipper oförutsedda kostnader.

  Anlita oss för din flyttstädning Kalix, så sparar du både tid och ork. Flyttstädning behöver dessutom inte vara särskilt kostsamt eftersom du kan nyttja RUT-avdraget på våra tjänster.

  Kontakta oss på Norrstäd för att få en offert på just din flyttstädning Kalix.

  Flyttstädning Kalix

  Vad ingår i en Flyttstädning Kalix

  Vad ingår i en Flyttstädning?

  Vad som ingår i en flyttstädning kan variera en del. Dock finns det en allmänt accepterad branschpraxis som fastighetsägare och hyresvärdar brukar använda sig av. Denna praxis ger en bra fingervisning om den nivå som städningen ska hålla och vilka punkter som hyresgästen eller den gamla fastighetsägaren förväntas utföra inför utflytt.

  Vår princip på Norrstäd är att allting ska ingå i den flyttstädningen vi erbjuder. Om inte din hyresvärd eller den bostadsägaren har krav som går utöver det normala så kommer vi att tar vi hand om det kostnadsfritt.

  Med oss behöver du inte oroa dig för detaljerna, de sköter vi om åt dig. Låt oss göra flyttstädningen åt dig så att du kan lägga ditt fokus på de andra delarna av flytten!

  Flyttstädning Kalix Checklista

  Flyttstädning är en mycket noggrann städning, och det är lätt att missa något som ska göras. Därför delar vi här med oss av en detaljerad checklista som kan underlätta för dig om du planerar att utför städningen på egen hand, eller om du bara är nyfiken på att veta vad som vanligen ingår i en flyttstädning Kalix.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hjälp kommer du underlätta flyttstädningen för dig, och den kommer att bli både mer noggrann, effektiv och lättare att överskåda.

  Om det verkar jobbigt och för mycket att göra är du välkommen att kontakta oss för en gratis offert på din flyttstädning Kalix.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Kalix

  Mer om RUT-avdrag för Flyttstädning

  RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Norrstäd

  När du anlitar Norrstäd för din Flyttstädning Kalix får du vanligtvis möjlighet att som privatperson att använda dig av RUT-avdrag, vilket innebär att arbetskostnaden reduceras med 50%.

  Vad är RUT-avdrag?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt etc.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Norrstäd för din Flyttstädning , applicerar vi RUT-avdraget direkt på din faktura. Detta innebär att du själv inte behöver hantera något extra pappersarbete och processen förenklas.

  Hur mycket kan du spara?

  Just nu kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per person och år.

  Exempel: Om den totala arbetskostnaden ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor i och med RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vem kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattepliktiga i Sverige kan använda sig av RUT-avdraget. Det innefattar alltså dig själv, din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det som krävs är att man har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  När kan man inte använda RUT?

  Det är viktigt att nämna vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har funderingar kring en offert, kan du alltid kontakta Skatteverket för att få det förklarat. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Norrstäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi vill inte enbart leverera högkvalitativ Flyttstädning Kalix, utan kommer också ordna med hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det fixar vi åt dig!

  Välkommen till oss på Norrstäd!

  Tips för Flyttstädning

  Tips om du gör flyttstädningen själv!

  Om du ändå skulle vilja göra flyttstädningen själv, så kommer här några tips från oss på Norrstäd:

  1. Planering i god tid: Börja med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. På så vis minskar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att förenkla din flyttstädningsprocess!

  Om du bor i Kalix med omnejd – ta en gratis offert från oss på Norrstäd, så fixar vi allt detta åt dig!

  Flyttstädning Kalix

  Priser Flyttstädning Kalix

  Fast pris eller rörligt?

  Den flesta offerter vi skickar på flyttstäd i Kalix är till fast pris. Detta tycker vi är en trygghet för både oss och er som kunder. Det ställer krav på effektivitet från vår sida och ni vet vad ni får och till vilket pris.

  Här är kommer en lista på några fördelar med att välja fast pris på din flyttstädning Kalix. 

  1. Förutsägbarhet: Genom att priset är fast så vet du redan från början hur mycket flyttstädningen kommer att kosta dig. Du slipper osäkerhet kring eventuella tillägg eftersom att priset redan är bestämt.
  2. Budgetvänligt: Ett fast pris är lättare att budgetera eftersom du vet exakt hur mycket det kostar.
  3. Ingen stress: Ett fast pris gör att du slipper bli stressad över den tid städningen tar, eftersom att priset är detsamma oavsett tidsåtgång.
  4. Transparent kommunikation: Ett fast pris kommer ofta med en tydlig beskrivning av vad tjänsten innehåller. Detta minskar risken för missförstånd mellan dig som kund och städfirman.
  5. Effektivitet: Städfirmor som erbjuder fast pris har vanligen en väl inarbetad och effektiv strategi för att utföra arbetet inom den bestämda tidsramen. Det lönar sig inte att missa en deadline eller få jobbet att dra ut på tiden.

  6.  

  I och med att vi erbjuder fasta priser på flyttstädning i Kalix med omnejd säkerställer vi på Norrstäd att du som kund känner dig nöjd och trygg under hela flyttprocessen.

  Flyttstädning Kalix
  Städfirma i Kalix

  Städfirmor i Kalix

  Välj rätt Städfirma i Kalix

  Om du har jämfört många olika städfirmor i Kalix inför ditt städuppdrag vill vi ge dig tummen upp! Såklart ska du jämföra företag och tjänster innan du bestämmer dig. Vi på Norrstäd tåls att jämföras! 

  Här kommer några tips med saker som är bra att tänka på när man jämför offerter från olika städfirmor i Kalix!

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du gör ditt val av städfirma i Kalix inför din flyttstädning, kolla runt med vänner och bekanta som också använt sig av liknande tjänster i närtid. Du kan också leta efter recensioner online för att bilda dig en uppfattning om företagets tidigare utförda arbeten när det gäller flyttstädning Kalix. Tyvärr berättar dessa dock sällan hela sanningen och bör därför tas med en nypa salt, men det kan ändå vara något att gå efter.

  2. Jämför Priser och Villkor: Offerten ska innehålla det du behöver och kostnaden för detta. Är RUT-avdraget medräknat? Samt eventuella speciella förutsättningar som just din bostad har?Är tjänsten som erbjuds komplett eller kommer du behöva göra några tillägg för att du ska få en komplett flyttstädning Kalix?

  3. Kontroll av Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? Finns F-skatt och eventuellt kollektivavtal?
   Dessa är kvalitetstecken och en försäkran om att jobbet blir utfört enligt gällande krav.

  4. Förstå tjänsternas omfattning: En del städfirmor i Kalix utför enbart städningen, andra kan erbjuda utökade tjänster som exempelvis putsning av fönster. Se till att du vet vad du förväntar dig med din flyttstädning Kalix och att detta finns representerat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs igenom Avtalet och Villkoren Noggrant: Innan du skriver under avtalet, var klar med att du har full koll på gällande villkor och betalningsvillkor. Tveka inte att ställa dina eventuella frågor om något är oklart!

  Om du följer dessa tips bör du ha all information du behöver för att göra ett välgrundat val av städfirma för din flyttstädning Kalix. Tänk på att du kan underlätta för både företaget och framtida kunder genom att själv skriva ett omdöme eller lämna feedback när arbetet är slutfört hos dig. Lycka till!