Norrstäd Flyttstädning

Flyttstädning

Välkommen till Norrstäd

Låt oss ta hand om er flyttstädning!

Trots att Norrstäd idag är en fullservice-städfirma, började vi som specialister inom flyttstädning. Detta har lett till att vi ligger i framkant när det gäller resultat, effektivitet och kundtillfredsställelse. Genom att kombinera dessa tre faktorer kan du vara säker på att du som kund får hög kvalitet till ett förmånligt pris.

Om du vill ha en offert är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret, eller så kan du självklart ringa oss och ställa alla dina frågor och funderingar!

De flesta av oss är medvetna om hur krävande en flytt kan vara, både fysiskt och mentalt. Oavsett om man flyttar långt eller kort, stort eller litet, är en flytt något som de flesta upplever som besvärligt. Packning, försäljning, magasinering, inköp av nytt, hyra släp eller lastbil – och precis när man fått det tyngsta överstökat är det dags att påbörja flyttstädningen. Det kanske inte alla vet, men flyttstädning skiljer sig markant från den veckovisa städningen man utför hemma. En del skulle nog hålla med om att det är det mest krävande momentet i en flytt.

Att stressa igenom en flyttstädning är inte rekommenderat. Det kan bli mycket dyrt för alla inblandade, och det är därför inte konstigt att allt fler väljer att anlita en professionell städfirma.

Vi vill naturligtvis att du ska slippa oroa dig för allt detta. Vi har erfaren personal med bevisad kompetens och högkvalitativa resultat. Självklart erbjuder vi även en garanti för alla våra kunder som bokar en flyttstädning hos oss.

Begär Offert

 • 1
 • 2
 • 3

  • 1

  • 2

   Step 2

  1/2
  E-post
  Mobilnummer
  Meddelande

  Flyttstädning Pris

  Prissättningen för en flyttstädning kan skilja sig åt mellan olika företag. En del använder fasta priser, medan andra tar betalt per arbetstimme. Vilket alternativ som passar dig bäst som kund beror helt på vad du föredrar själv, då båda metoderna har sina för- och nackdelar. Hos oss på Norrstäd brukar vi oftast erbjuda fast pris baserat på kvadratmeter när vi ger dig ett prisförslag för flyttstädning – detta anser vi är det tryggaste alternativet för alla parter.

  Först beräknar vi ett ungefärligt kvadratmeterpris för flyttstädningen av din bostad. Detta kan naturligtvis variera beroende på bostadens storlek och typ, och kan ligga någonstans mellan 20-45 kr per kvm inklusive RUT-avdraget. Därefter gör vi eventuella justeringar, såsom tillägg och avdrag, som kan påverka priset uppåt eller nedåt. Exempel på sådana justeringar kan vara om ett rum ska renoveras och inte behöver städas, eller om fönsterputsningen redan är utförd.

  Ytterligare faktorer som kan påverka priset inkluderar bostadens skick, hur pass smutsig den är (om den är mycket smutsig, normalt smutsig eller lättstädad) eller om det finns andra saneringsbehov. Självklart tar vi även hänsyn till antalet fönster, inglasade balkonger och altaner vid beräkning av priset.

  För att ge dig en mer detaljerad prisuppskattning, kan vi även erbjuda en kostnadsfri rådgivning via telefon eller där vi besöker din bostad för att bedöma den specifika arbetsmängden och anpassa priset efter dina behov. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet på våra städtjänster, så att du som kund kan känna dig trygg och nöjd med resultatet.

  Kontakta oss idag för ett flyttstädning pris

  Flyttstädning Skövde

  Punktlista Flyttstädning Norrstäd

  Vad ingår och inte?

  Vi får ofta frågor om vad som ingår och inte ingår i en flyttstädning. Därför har vi sammanställt en lista över de vanligaste kraven som ställs av hyresvärdar, fastighetsägare, kommuner och mäklare. När du bokar en flyttstädning hos oss på Norrstäd, får du i regel en komplett städning, så att du inte behöver oroa dig för att något saknas eller inte är inkluderat. Om din situation är annorlunda, eller om du har särskilda önskemål, tveka inte att informera oss så att vi kan skapa en anpassad lösning för dig. Kontakta oss via kontaktformuläret och beskriv dina behov, så återkommer vi så snart som möjligt med rådgivning och offert.

  I en komplett flyttstädning ingår vanligtvis rengöring av samtliga ytor, skåp och lådor, golv, lister, fönster, fönsterkarmar, dörrar, dörrkarmar, element, badrum och kök, samt även ugn och kylskåp. Vi ser till att inget lämnas åt slumpen och att allt städas noggrant och professionellt.

  Det är viktigt att komma ihåg att vissa saker inte ingår i en standard flyttstädning. Till exempel ingår inte rengöring av förråd, källare, garage, uteplatser eller andra utrymmen utanför själva bostaden. Om du har behov av städning av sådana utrymmen, berätta det för oss så kan vi inkludera det i offerten och anpassa städningen efter dina behov.

  Ibland kan det finnas specifika krav från hyresvärdar eller mäklare som inte ingår i en vanlig flyttstädning, så det är alltid bra att kontrollera vilka krav som gäller för din specifika bostad och anpassa städningen därefter. Vi är alltid beredda att anpassa våra tjänster för att möta dina förväntningar och behov.

  I samtliga rum

  • Våttorkning av golv
  • Tak och väggar dammas
  • Torkning av lister, socklar
  • Element, på och bakom
  • Avtorkning av innedörrar
  • Garderober och klädkamrar rengörs
  • Fönstertvätt insida
  • Fönstertvätt utsida och mellan glasen om det är genomförbart.

  Kök

  • Rengöring av alla ytor och bänkskivor
  • Avkalkning av diskho vid behov
  • Skåp och luckor rengörs in –och utvändigt
  • Kyl och frys rengörs in- och utvändigt. Även bakom om de går at dra ut
  • Under diskhon
  • Spis och ugn. Bakom om det är möjligt att dra ut
  • Rengöring av ugnsgaller samt sköljning och avtorkning av plåtar.
  • Spisfläkt, kåpa och filter, om den är möjlig att ta lös.
  • Diskmaskin

  Badrum

  • Rengöring av alla ytor
  • Fogar och rör tvättas
  • Badkar och duschkabin rengörs och avkalkas. Även golv och vägg bakom badkar om möjligt
  • Skåp och lådor torkas ur
  • Golvbrunnar rensas
  • Torktumlare och tvättmaskin rengörs

  Flyttstädning Garanti

  Hos Norrstäd är vi så säkra på vår sak att vi erbjuder vad vi anser vara branschens bästa flyttstädning med garanti! Vår erfarenhet gör att vi kan arbeta både noggrant och systematiskt, men också effektivt och snabbt. Denna kombination innebär att vi kan erbjuda den högsta kvaliteten på städningen, samtidigt som vi kan hålla priserna nere eftersom vi inte behöver mer tid än nödvändigt.

  Det kan dock hända att vissa rutiner inte följs eller att mänskliga faktorer påverkar, vilket kan leda till att vissa delar behöver göras om eller justeras. Då är det extra viktigt att ha en gedigen flyttstädgaranti på plats.

  Självklart rättar vi till alla typer av fel eller brister utan extra kostnad, om inget annat har sagts eller avtalats under uppdragets gång.

  När det gäller försäljning fungerar vår garanti i två steg. Den gäller både för dig som beställt flyttstädningen från oss, men också för köparen av bostaden. Detta ger dig alltså dubbel trygghet under hela processen! Kontakta oss för mer information om Norrstäds flyttstädgaranti.

  Flyttstädning Skövde Garanti

  RUT & Ytterligare information om städning och flytt från Norrstäd

  RUT-avdrag för städtjänster gäller enbart arbetskostnaden, medan alla andra kostnader sker utan RUT-avdrag.

  Dödsbo, företagslokaler och företagslägenheter

  Det är viktigt att förstå att inte alla typer av arbeten ger rätt till RUT-avdrag. Självklart försöker vi på Norrstäd informera dig innan bokningen om ditt uppdrag är RUT-berättigat eller inte, så länge vi har fått relevant information från dig i förväg. Men i slutändan är det ditt ansvar att undersöka dessa regler. Om du nekas RUT-avdrag av olika skäl kommer detta belopp att faktureras till dig tillsammans med en hanteringsavgift.

  För att undvika denna situation kan vi ge några exempel på vanliga arbeten som inte är RUT-berättigade:

  Dödsbon

  Vi får ofta förfrågningar om att städa och tömma dödsbon, och vi hjälper gärna till under den svåra tiden. Dock är dödsbon i regel inte RUT-berättigade, så det är viktigt att du kontrollerar detta när du jämför offerter från olika företag.

  Företag

  Företag är inte berättigade till avdrag för städning, flytthjälp eller andra RUT-tjänster. Dessa tjänster är dock momsade med 25 %, och de flesta företag gör avdrag för det. Om du söker kontorsstädning eller annan typ av lokalstädning kan du kontakta vår handläggare på kontoret, så kan vi på Norrstäd hjälpa er med både information och offert.

  Transport- och materialkostnader

  På vår offert och faktura kan man se flera rader, bland annat arbetskostnad/kvadratmeterpris som är RUT-berättigat, och därefter en post för transport och materialkostnader. RUT-avdrag gäller inte för dessa kostnader, och därför är de separata från arbetskostnaden. Om du har frågor angående kostnader eller vill ha en offert, tveka inte att kontakta oss.

  Om du vill veta mer om RUT-avdraget och vad som, eller som inte ingår, kan du följa denna länk till Skatteverket

  Flyttstädning Skövde RUT