NORRSTÄD

Din Lokala Städfirma i Örnsköldsvik

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Örnsköldsvik

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs.

  Norrstäd är en lokal städfirma som utför alla typer av städrelaterade tjänster i Örnsköldsvik med omnejd. Du kan anlita oss som privatperson eller företag, till flyttstädning, veckostädning, byggstädning eller kontorsstädning.

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – Vi återkommer samma eller nästkommande vardag. Har du frågor? Slå oss jättegärna en signal istället

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Örnsköldsvik

  Norrstäd i Örnsköldsvik

  Tänk dig att komma hem till ett nystädat, snyggt och prydligt hem, utan att behöva lägga ner jobbet själv! Många har svårt att hinna med städningen med allt annat som ska hinnas med i vardagen. En lösning på detta är att anlita en städfirma som gör jobbet åt dig!

  Att anlita en Städfirma Örnsköldsvik behöver varken vara dyrt eller krångligt. Du kan boka veckostäd med olika intervaller, flera gånger i veckan, en gång i veckan, en gång i månaden, det som passar just dig! Oavsett vad du är ute efter så kan vi fixa det åt dig.

  Behöver du pålitliga städtjänster till ditt företag och letar en städfirma Örnsköldsvik med omnejd? Norrstäd utför alla typer av städtjänster, lokalvård och byggstädning, med ett fantastiskt resultat ni blir nöjda med.

  Norrstäd har lång erfarenhet av att arbeta med både privatpersoner och företag. Vår städfirma Örnsköldsvik här ett proffsigt team som utför städning av hög kvalitet och bra kundbemötande. Vi använder säker utrustning, miljövänliga produkter och sätter trygghet och kundnöjdhet i fokus.

  Vi erbjuder som sagt en variation av städtjänster. Både flyttstädning, byggstädning, veckostädning för privatpersoner och företag. Läs mer om våra tjänster nedan.

  Vi levererar våra tjänster till allt ifrån stora fastighetsägare och kommersiella företag till studenter och pensionärer, i lägenhet, villa eller kontor. Med denna erfarenhet kan vi kalla oss för din kompetenta städfirma Örnsköldsvik!

  Om du söker du en pålitligt städfirma i Örnsköldsvik – kontakta oss idag för att få en gratis offert, eller få rådgivning och svar på eventuella frågor, välkommen!

  Letar du Städfirma i Örnsköldsvik? Därför ska du välja Norrstäd!

  Den städfirma du väljer för att hålla snyggt i ditt hem eller på ditt kontor ska leverera städtjänster utan kompromisser. Kvalitet och pålitlighet är A och O. Vi på Norrstäd är det självklara alternativet när du letar städfirma i Örnsköldsvik. Här är varför:

  Erfarenhet och kvalitet

  Vi på Norrstäd har många års erfarenhet i städbranschen. Vi vet hur man levererar och har nöjda kunder. Våra medarbetare är välutbildade och erfarna, redo att leverera tjänster utöver det vanliga. Varje kund är unik, vi vill vara lika unika och anpassa oss efter dina behov. Kort sagt – vi är en komplett städfirma.

  Effektivitet framför prispress

  Norrstäd fokuserar inte på att prispressa. Istället levererar vi högkvalitativa tjänster som kommer att göra dig nöjd. Vår erfarenhet gör oss effektiva, vilket innebär att vi tidsoptimerar och på så sätt kan erbjuda ett konkurrenskraftigt pris på våra tjänster, utan att tumma på kvaliteten.

  Mångsidiga tjänster

  Oavsett om du behöver flyttstädning, hemstädning, byggstädning eller företagsstädning, så har vi en lösning för dig. Vi erbjuder flertalet olika tjänster för att möta alla önskemål. Med oss behöver du bara en städfirma till dina olika städbehov.

  Tillförlitlighet och förtroende

  När du väljer Norrstäd som din städfirma Örnsköldsvik, kan du vara säker på att arbetet blir utfört till belåtenhet. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva. Vårt främsta mål är att du ska känna dig trygg och nöjd med vårt arbete.

  Kundorientering

  Vi är lyhörda för dina behov och anpassar oss efter dem. Vi är flexibla och skräddarsyr lösningar som gör att du kommer bli nöjd med vårt arbete.

  När du ska välja städfirma, välj Norrstäd! Kontakta oss om du har frågor, eller för att få en kostnadsfri offert.

  Inför valet av Städfirma

  Sätt lite guldkant på vardagen – anlita en städfirma i Örnsköldsvik som tar hand om städningen åt dig när tiden och energin inte riktigt räcker till! Behöver du hjälp med den vardagliga städningen så kan veckostädning vara ett bra alternativ att unna sig. Ska du flytta? Tänk så skönt att överlåta flyttstädningen på någon annan!

  Städtjänster behöver varken vara dyrt eller besvärligt. Tvärt om brukar många kunder bli positivt överraskade över priset! 

  Vi erbjuder oftast en tjänst där “allt” ingår. Skulle du ha några speciella önskemål som är utöver det vanliga, är det bara att kontakta oss så tar vi det i beaktning i offerten. Vi erbjuder våra städtjänster i Örnsköldsvik med omnejd. Vi använder nästan aldrig tillägg eller andra typer av extratjänster utan siktar på att erbjuda en komplett städtjänst åt dig som kund. 

  Saker som vanligen inte ingår i traditionell städservice kan vara: garage, förråd, putsning av takfönster eller kanske en SPA-avdelning i källaren. Om du har speciella önskemål som rör liknande saker, meddela detta när du vill ha en offert så att vi kan ta detta i beaktning.

  Städfirma Örnsköldsvik

  Priset är viktigt, men det är inte allt

  För oss på Norrstäd är det viktigt att aldrig kompromissa med kvaliteten. Är du på jakt efter en städfirma i Örnsköldsvik är det lätt hänt att stirra sig blind enbart på priset. Visst är priset en viktig faktor, men att bara se till det kan innebära en risk. Som med allt annat får man ofta även i städbranschen det man betalar för. Ett lågt pris kan därför skvallra om bristande kvalitet eller kanske till och med dolda avgifter som dyker upp vid ett senare tillfälle.

  På Norrstäd siktar vi på en balans mellan pris och kvalitet. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten för att kunna sänka priset. Vi erbjuder en komplett tjänst enligt gällande standarder och rekommendationer, till ett pris där ingenting tillkommer i efterhand.

  Trots detta kan vi hålla ett konkurrenskraftigt pris, detta tack vare vår effektivitet. Vår personal är erfaren och har en väl inarbetad rutin när det kommer till städtjänsterna.

  Vi erbjuder också en omfattande städgaranti på vårt arbete. Om städningen mot förmodan inte möter dina förväntningar eller om det uppstår problem av något slag, kommer vi att åtgärda detta utan extra kostnad.

  När du nu funderar över vilken städfirma i Örnsköldsvik du ska välja för dina städtjänster, glöm inte att det billigaste valet inte alltid är det bästa! Se längre än priset!

  Städfirma Örnsköldsvik

  Veckostädning Örnsköldsvik

  Regelbunden Veckostädning till Kanonpris!

  En efterfrågad tjänst för de som söker städfirma Örnsköldsvik är veckostädning. Veckostädning innebär regelbunden städning som sker på veckobasis, eller mer ofta eller sällan, allt efter behov. Veckostädning hjälper till att underlätta i vardagen, från pensionären i lilla lägenheten till barnfamiljen i stora villan.

  Att själv hålla sitt hem snyggt och rent är inte alltid det lättaste. Ofta prioriteras det sist eller blir inte gjort alls. Det finns många anledningar till varför det inte hinns med, därför finns tjänster som veckostäd, så att städningen ändå blir gjort, och du kan fokusera på annat.

  Om du söker en städfirma Örnsköldsvik för veckostädning eller enstaka städuppdrag, får du med Norrstäd en effektiv en och pålitlig städning för att hålla ditt hem rent och fräscht. Tänk att komma hem till det efter jobbet!

  Våra städtjänster skräddarsys för att passa just dina specifika behov och önskemål. Vår erfarna personal är trevlig, professionell och har god kommunikation. Med rätt utrustning. miljövänliga produkter och ett effektivt utfört arbete kan du vara säker på att du får ett resultat du är nöjd med och kan njuta av.

  Vi fixar allt ifrån dammsugning, dammtorkning och skurning till rengöring av badrum, kök och andra ytor. Vi använder miljövänliga och hållbara rengöringsprodukter för att skydda både din familjs hälsa, ditt hem och miljön.

  Att anlita oss på Norrstäd för veckostädning är en investering i både tid och livskvalitet. Lägg tankarna på storstädning åt sidan och överlåt det arbetet till oss istället!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning Örnsköldsvik och upplev skillnaden med ett renare och fräschare hem.

   
  Flyttstäd Örnsköldsvik

  Flyttstäd Örnsköldsvik

  Högkvalitativ flyttstädning till bra pris

  En flytt är ofta spännande och rolig, men flyttstädning är i ärlighetens namn ganska tråkig och tuff, både fysiskt och mentalt. Stressen över allt som ska hinnas med i samband med en flytt – packa, slänga, sortera… Så den där flyttstädningen som dessutom ska vara väldigt noggrant utförd, med så många punkter att gå igenom att det kan kännas övermäktigt.

  Genom att anlita en städfirma som gör flyttstädningen åt dig, underlättar du arbetet för dig själv och slipper oroa dig för om städningen kommer att bli tillräckligt bra och klar i tid. 

  Norrstäd är en städfirma Örnsköldsvik som har lång erfarenhet av flyttstäd. Därför har vår personal arbetat upp en effektiv metodik som är svårslagen. Du får ett otroligt fint resultat, till ett konkurrenskraftigt pris.

  På Norrstäd så arbetar vi vanligtvis med fast pris på våra flyttstäd. Detta innebär att du vet precis vad du får och till vilket pris – inga överraskningar, tillägg eller annat tråkigt i efterhand.

  Om inget annat önskas av dig som kund så är vår flyttstäd alltid en komplett lösning där “allt redan ingår”. Det enda som kan behöva läggas till är eventuella ytor och utrymmen som inte är en del av ett vanligt hushåll, exempelvis garage eller extra våtutrymmen t.ex. ett SPA eller hobbyrum. Vi lämnar även en av Örnsköldsviks bästa garantier på jobbet på köpet!

  RUT-Avdrag för Städfirma Örnsköldsvik

  Mer om RUT-avdraget när du anlitar en Städfirma

  Använd RUT-avdrag när du bokar Norrstäd som städfirma Örnsköldsvik.

  Om du som privatperson anlitar Norrstäd för dina städrelaterade tjänster i Örnsköldsvik, har du oftast möjlighet att använda RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Norrstäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket förenklar hela processen.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för uppdaterad info.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Norrstäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara den bästa Städfirma Örnsköldsvik,  vi hanterar också hela RUT-processen åt dig. Detta betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Norrstäd!

  Byggstädning Örnsköldsvik

  Byggt nytt eller byggt ut? Låt oss fixa Byggstädningen.

  Efter ett bygg- eller renoveringsprojekt är det av största vikt att göra en noggrann rengöring för att säkerställa att fastigheten är redo för inflyttning eller användning. Byggstädning är avgörande för att skapa en trygg och hälsosam miljö efter renoveringsarbeten.

  Att utföra en ordentlig byggstädning på egen hand kan vara krävande och ta lång tid. En enkel lösning är att anlita proffs som har erfarenhet av just byggstädning för att säkerställa att arbetet blir rätt utfört.

  Städfirma Örnsköldsvik erbjuder skräddarsydda byggstädstjänster som passar era behov och krav. Med kunnig personal och specialiserad utrustning kan vi ta hand om allt från borttagning av byggdamm och sopor till rengöring av golv, väggar, fönster och sanitära installationer.

  Genom att investera i professionell byggstädning kan du vara säker på att fastigheten lämnas i sitt bästa skick samt är redo att tas i bruk. Det är ett viktigt steg för att säkerställa kvaliteten och säkerheten i det färdiga projektet.

  Kontakta Norrstäd idag för att boka din första byggstädning i Örnsköldsvik med omnejd!

  Städfirma Örnsköldsvik

  Visningsstädning Örnsköldsvik

  Visningsstädning – En städning som gör skillnad

  Visningsstädning inför en försäljning av en bostad brukar vi kalla för en “storstädning”, det finns likheter med en flyttstädning, men givetvis med möblerna kvar i bostaden.

  Inför visning vill såklart visa huset från sin bästa sida. Ett rent och fräscht hem gör ett bra intryck på spekulanterna och kan på så sätt öka chanserna att få in bud. Finns det flera inplanerade visningar behöver städningen underhållas kontinuerligt under den här tiden. Med en rejäl städning inför den första visningen underlättar man för att kunna hålla snyggt under hela visningsperioden.

  Med Norrstäd innebär en visningsstädning Örnsköldsvik att vi gör en rejäl storstädning av din bostad, utöver det vanliga med dammsugning och dammtorkning så torkar vi även alla ytor och skåp, gör en komplett storstädning av våtutrymmen och kök. Det är som en något mildare version av en flyttstädning, helt enkelt. 

  Efter din lyckade visning och förhoppningsvis smidiga försäljning, så kan du även komplettera din visningsstädning med en flyttstädning  av oss. Eftersom vi redan har varit och gjort en stor del av jobbet hos dig kan vi ofta erbjuda ett lägre pris på den kommande flyttstädningen. Såklart kommer ni nyttja ytorna under perioden mellan kontrakt och utflytt, men städningen är lättare att underhålla i och med att vi gjort en storstädning. Det är även ett bra tips att använda sig av veckostäd under tiden fram till att det är dags för flyttstädningen. 

  Funderar du på att köpa visningsstädning? Anlita Norrstäd, din städfirma Örnsköldsvik. Vi tar hand om din visningsstädning så att ditt hus visar upp sig från sin bästa sida.

  Städfirma Örnsköldsvik
  Städfirma i Örnsköldsvik

  Städfirmor i Örnsköldsvik

  Välj rätt Städfirma i Örnsköldsvik

  Har du jämfört flera olika städfirmor i Örnsköldsvik inför ditt val? Det tycket vi är jättebra! Självklart ska du jämföra innan du bestämmer dig, och vi på Norrstäd tåls att jämföras. Vi vill skicka med dig några tips som är bra att tänka på när du ska välja städfirma i Örnsköldsvik:

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Hör dig för innan du bestämmer dig för vilken av de städfirmor i Örnsköldsvik du ska anlita. Rådgör med familj och vänner som köpt liknande tjänster nyligen. Även omdömen online kan hjälpa dig att bilda dig en uppfattning om företaget och deras tjänster.

  2. Jämför pris och villkor: När du går igenom offerterna – var noga med att se så att det du faktiskt behöver hjälp med finns med, samt att offerten inkluderar alla kostnader för detta. Finns RUT-avdraget medtaget? Finns det speciella förutsättningar som tagits i beaktning. Se helt enkelt till så att offerten är komplett så att du kan jämföra på korrekt.

  3. Gör research: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Tjänsternas omfattning: Se till att du vet vad tjänsterna innefattar så att du faktiskt får det du behöver. Vissa företag erbjuder enbart själva städningen medan andra även erbjuder t ex. fönsterputsning. Det är viktigt att du får en tjänst du blir nöjd med, i synnerhet om du köper veckostäd och ska få tjänsten levererad återkommande.