Städfirma Sandviken

Städfirma Sandviken

Välkommen till din lokala städfirma i Sandviken! Vi utför flyttstädning, veckostädning, visningsstädning & mycket mer.
Ta kontakt med oss idag för rådgivning och en kostnadsfri offert

Städfirma Sandviken

Även om städa kan vara en härlig och njutbar uppgift, så tror jag vi alla har sett det vid något tillfälle som ett nödvändigt ont i vardagen.

Det finns få saker som är så tillfredställande som att komma hem till ett rent och prydligt hem. Men för de flesta med ett hektiskt schema, barn eller allmänt upptaget liv så kan städningen hemma oftast hamna i kläm. Därför väljer många att anlita ett städfirma för att underlätta just detta.

Att ta hjälp från en Städfirma Sandviken behöver absolut inte vara dyrt eller omständigt, och många som väljer att göra det gör det också regelbundet. Varje vecka, flera gånger i veckan eller någon gång per månad – oavsett vilken typ av städning du är ute efter så är vi rätt val för dig.

Om du är ett företag och letar efter en städfirma Sandviken och är i behov av pålitliga städtjänster så vill vi absolut arbeta tillsammans med er! Vi utför alla typer av städtjänster, lokalvård och byggstädning för företag i Sandviken.

Norrstäd har under lång tid arbetat med både privatpersoner och företag. Vår städfirma Sandviken är bemannad av ett väl erfaret team med lång erfarenhet av högkvalitativ städning och kundbemötande. Våra medarbetare arbetar med bra och säker utrustning, miljövänliga produkter och med trygghet och kundnöjdhet i fokus.

Vi som städfirma Sandviken erbjuder ett flertal olika städtjänster. Några områden där vi kan skylta med vår expertis är bland annat Flyttstädning, Byggstädning, Veckostädning för privatpersoner, och likaså för företag. Nedan kan du läsa lite mer om dessa typer av tjänster.

Vi har utfört arbeten till allt från stora fastighetsägare och kommersiella företag till studenter, pensionärer och andra privatpersoner i deras bostads- eller hyresrätter. Därför kan vi kalla oss för din kompletta städfirma Sandviken!

Söker du en pålitligt städfirma, Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning.

Begär Offert

 • 1
 • 2
 • 3

  • 1

  • 2

   Step 2

  1/2
  E-post
  Mobilnummer
  Meddelande

  Veckostädning Sandviken

  Den vanligaste typen av tjänst för dem som söker efter en städfirma Sandviken är veckostädning. En regelbunden städning som sker på veckobasis eller mer ofta, eller t.om. mer sällan, som underlättar i vardagen för alla. Från pensionären i lilla lägenheten till barnfamiljen i stora huset.

  Men att själv hålla sitt hem rent är oftast något som faller mellan stolarna eller skjuts på in i det sista, eller inte blir av alls. Kanske räcker inte tiden till, eller orken för den delen – framförallt i ett hektiskt liv med heltidsjobb och barn. Detta är vanligare än du tror, och det är också därför sådana som vi finns för att kunna hjälpa dig med veckostädningen.

  Om du söker en städfirma Sandviken för veckostädning eller kanske enstaka utspridda tillfällen, får du effektiv en och pålitlig regelbunden städning för att hålla ditt hem rent och fräscht tills det du kommer hem från jobbet.

  Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster som passar dina specifika behov och önskemål. Vår erfarna personal är trevliga, duktiga och har god kommunikation. Tillsammans med bra utrustning och effektivt arbete kan du räkna med att du kommer hem till ett rent och fint hem efter jobbet!

  Vi tar hand om allt från dammsugning, dammtorkning och golvvård till rengöring av badrum, kök och andra ytor. Vi använder också miljövänliga och hållbara rengöringsprodukter för att skydda både din familjs hälsa och miljön runtomkring oss.

  Att anlita oss för veckostädning är en investering, både i form av tid och livskvalitet. Du behöver från och med nu inte längre tänka på den där storstädningen inför helgen varje vecka. Låt oss fixa det istället!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning Sandviken och upplev skillnaden i ett renare och fräschare hem.

  Veckostädning Luleå

  Flyttstädning Sandviken

  Gillar någon verkligen att flytta? Givetvis är det oftast av en god och spännande orsak, men som vi alla vet kan det vara en tuff tid inför och efter en flytt. Både mentalt och fysiskt. Det kan kännas stressigt att hinna med allt som krävs vid en flytt. Städa, packa, sortera, slänga, städa igen och åka på återvinningscentralen.
  Som grädde på moset ska man också ha tid och energi kvar till att utföra en grundlig och detaljerad flyttstädning. Den långa listan med krav på vad som måste städas kan kännas som en omöjlighet.

  Att anlita en städfirma för att genomföra flyttstädningen underlättar för dig och kommer avlasta dig under din flytt rejält.
  Vi är en städfirma Sandviken med lång erfarenhet av flyttstädningar. Vi har under en längre tid varit specialiserade på just flyttstädningar, och därför har vår personal arbetat upp en erfarenhet och effektivitet som är svårslagen. Detta gör i sin tur att du kan få ett otroligt fint resultat till ett bra pris.
  På Norrstäd så arbetar vi i regel alltid med fast pris på våra flyttstädningar, så du vet precis vad du får och till vilken kostnad, utan överraskningar, tillägg eller annat tråkigt i efterhand.

  Om inget annat önskas av dig som kund så är vår flyttstädning alltid en komplett sådan. där “allt redan ingår”. Det enda som behöver läggas till är eventuella ytor och utrymmen som inte är en del av ett vanligt hushåll, så som garage eller extra våtutrymmen som t.ex. ett Spa eller hobbyrum. Och givetvis lämnar vi också en av Sandvikens bästa garantier på köpet!

  Byggstädning Sandviken

  Byggstädning är en tjänst som nyttjas av både privatpersoner och företag i Sandviken. Byggstädningen kan innefatta olika typer av städtjänster.

  Om ni byggt nytt hus, renoverat eller byggt ut så är byggstädningen den sista delen i projektet, där vi som städfirma kommer och rensar upp allt slipdamm och gör fint runt fönster, lister, golv och andra utrymmen så som kök och badrum.

  En byggstädning Sandviken kan innebära allt ifrån en grövre typ av
  städning, där vi samlar ihop överblivet byggmaterial, gips, skräp och spån (även kallat grovstädning
  – till en finare typ av byggstädning som handlar om att torka ytor, fönster, lister och golv som samlat på sig byggdam och andra partiklar som kan vara svåra att få bort utan rätt utrustning och erfarenhet. Givetvis kan vi även göra båda delar!

  Om du behöver hjälp med byggstädning så är vi rätt städfirma Sandviken för dig. Vi jobbar med både företag och privatpersoner vilket ger oss både erfarenheten och utrustning att kunna utföra arbetet med gott resultat och till ett bra pris.

  Värt att notera – Byggstädning är inte något som omfattas av RUT-avdraget, utan klassas som ROT-arbete. Detta gör skillnad på vad du i slutändan betalar på fakturan – så var noga när du jämför offerter mellan olika städfirmor Sandviken då det har visat sig att detta inte alltid görs på korrekt sätt, och i slutändan är det du som kund som kan drabbas.

  Byggstädning Luleå

  Visningsstädning Sandviken

  Visningsstädning inför en försäljning av en bostad brukar vi klassa som en “storstädning” och fungerar lite som en flyttstädning, men givetvis med möblerna kvar i bostaden.

  Inför visning vill man självklart presentera huset i bästa möjliga skick, och ett rent och fräscht hem kan göra ett gott intryck på potentiella köpare och på så vis öka chansen för ett anbud. Om man har flera visningar kan det behövas att man städar emellanåt, men att göra en rejäl städning inför den första visningen gör det många gånger lättare att hålla efter och inte kräver att allt för mycket tid läggs på flera visningsstädningar.

  En visningsstädning Sandviken innebär att vi som städfirma går in och utför en rejäl storstädning av huset eller lägenheten, torkar alla ytor och skåpar, samt gör en total städning av våtutrymmen och kök. De flesta vet vad en flyttstädning innebär, så tänk en visningsstädning som mildare version av en sådan. Visningsstädning i praktiken innebären omfattande städning av alla ytor och utrymmen, men även städning, dammtorkning och dammsugning av möbler och klädsel om man önskar detta. Det är något som dock inte ingår som standard, vilket är viktigt att ni tar upp vid offertförfrågan.

  Efter din lyckade visning och förhoppningsvis smidiga försäljning, så kan du även komplettera din visningsstädning med en flyttstädning hos oss – eftersom vi redan då varit hos dig och gjort det grövsta jobbet, kan vi oftast sänka priset på den nästkommande flyttstädningen. Även om man givetvis kommer nyttja ytorna fram tills utflyttning så kan det räcka med att man bara underhåller, eller anlitar oss för veckostädning den sista perioden innan man flyttar ut!

  Norrstäd, din städfirma Sandviken, arbetar för att vara så hjälpsamma som möjligt oavsett vilken omfattning du behöver på din visningsstädning – hör av dig till oss med vilka önskemål eller frågar du har!

  Visningsstädning Luleå

  Företagsstädning, Lokalvård & Kontorsstädning

  En välskött och trevlig arbetsmiljö är avgörande för att skapa en positiv atmosfär och förbättra produktiviteten. Det är helt klart att en ren och välstädad arbetsplats är mer inbjudande att anlända till varje morgon än motsatsen. Att välja rätt städföretag för kontorsstädning är av största vikt, både för att säkerställa en högkvalitativ städning samt att utföra tjänsterna i tid, ha effektiv kommunikation med personalen och genomföra kontorsstädningen på ett diskret och professionellt sätt. Vi rekommenderar att man tar hänsyn till dessa faktorer när man anlitar en städfirma för kontorsstädning.

  Vi på Norrstäd, er städfirma Sandviken för företag erbjuder skräddarsydda städlösningar för att möta era specifika behov ute på er arbetsplats. Vi arbetar med allt från små företag till stora organisationer, och vårt mål är ett långsiktigt samarbete där ni som kund står i vårt största fokus. Vi är inte bara trevliga och bra på att städa, vi är även anpassningsbara!

  Vår personal är erfaren, har goda kommunikativa egenskaper och är utrustade med professionella verktyg, klädsel och givetvis ett glatt och trevligt bemötande.

  Målet är alltid att ge dig en enkel och stressfri upplevelse, till rätt kostnad och med en bra känsla i magen. Du kan lita på oss för att hålla din arbetsplats ren och fräsch, så att du kan fokusera på att växa din verksamhet.

  Vi gör löpande uppföljning med alla våra kunder, för att kunna justera och förbättra oss enligt era önskemål.

  Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra städtjänster för företag och för att anlita en pålitlig städfirma Sandviken. Vi ser fram emot att arbeta med dig och hjälpa dig att skapa en ren och fräsch arbetsplats.

  Flyttstädning Luleå Garanti

  RUT & Övrig info Städfirma Sandviken

  RUT-avdrag för städtjänster gäller endast arbetskostnaden, medan övriga kostnader är utan RUT-avdrag.

  Dödsbo, företagslokaler och företagsbostäder.

  Det är viktigt att förstå att inte alla typer av städjobb är berättigade till RUT-avdrag. Självklart försöker vi informera dig innan bokning om din städning är berättigad till RUT-avdrag eller inte, förutsatt att vi har fått nödvändig information i förväg. Men i slutändan är det ditt ansvar att undersöka dessa regler. Om du nekas RUT-avdrag av olika skäl kommer det beloppet att faktureras till dig tillsammans med en hanteringsavgift.

  För att undvika detta problem kan vi lista några vanliga typer av städjobb som inte är berättigade till RUT-avdrag.

  Dödsbo

  Det är vanligt att vi får förfrågningar om att städa och tömma dödsbon, vilket vi gärna hjälper till med och avlastar er under den svåra tiden. Dock är dödsbon vanligtvis inte berättigade till RUT-avdrag, så det är viktigt att du kontrollerar detta när du jämför offerter från olika företag för en flyttstädning Sandviken.

  Företag

  Företag har inga avdrag för flyttstädningar, flytthjälp eller andra RUT-tjänster. Dessa tjänster är dock momsade med 25%, vilket de flesta företag gör avdrag för. Om du letar efter en kontorsstädning Sandviken, kontakta vår handläggare på kontoret så kan vi hjälpa er med både information och offert.

  Transport- och materialkostnader

  På vår offert och faktura kan du se flera rader, bland annat arbetskostnad/kvadratmeterpris som är berättigat till RUT-avdrag, samt en post för transport- och materialkostnader. Dessa kostnader är inte berättigade till RUT-avdrag, så de är separata från arbetskostnaden. Om du har frågor om kostnader eller vill få en offert från en städfirma i Sandviken, klicka på knappen nedan eller ring oss på numret högst upp.

  Om du vill veta mer om RUT-avdraget och vad som, eller som inte ingår, kan du följa denna länk till Skatteverket

  Flyttstädning Skövde RUT