NORRSTÄD

Din Lokala Städfirma i Skellefteå

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Skellefteå

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är din lokala städfirma Skellefteå som erbjuder ett brett utbud av städtjänster i hela Skellefteå med omnejd. Vårt huvudfokus ligger på att betjäna privatmarknaden med flyttstädning, veckostädning och byggstädning, samt att tillhandahålla kontorsstädning och andra tjänster för företag i hela regionen.

  Kontakta oss idag för en gratis offert – Vi svarar samma eller nästkommande vardag. Har du frågor? Tveka inte att ringa oss istället.

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Skellefteå

  Norrstäd, din städfirma i Skellefteå

  Att komma hem till ett rent och prydligt hem är en av livets små njutningar. Men för många med en hektisk vardag kan städningen lätt hamna i kläm. Därför väljer många att anlita en städfirma för att underlätta i vardagen.

  Att ta hjälp av en städfirma Skellefteå behöver varken vara dyrt eller krångligt. Många gör det regelbundet, oavsett om det är varje vecka, flera gånger i veckan eller en gång i månaden. Vi på Norrstäd är det rätta valet för alla dina städbehov.

  Är du ett företag som behöver pålitliga städtjänster? Vi på Norrstäd är redo att samarbeta med er! Vi utför alla typer av städtjänster, inklusive lokalvård och byggstädning, för företag som letar en städfirma i Skellefteå.

  Vår erfarna städfirma i Skellefteå har arbetat med både privatpersoner och företag under lång tid. Vi har ett erfaret team som fokuserar på högkvalitativ städning och kundnöjdhet. Vi använder säker utrustning och miljövänliga produkter för att säkerställa ett rent och tryggt hem eller arbetsplats.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster, inklusive flyttstädning, byggstädning och veckostädning för både privatpersoner och företag. Vi har erfarenhet av att arbeta med olika kunder, från stora fastighetsägare till privatpersoner i deras bostäder eller hyresrätter.

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning. Vi ser fram emot att bli din städfirma Skellefteå och hjälpa dig att hålla ditt hem eller kontor rent och fräscht!

  Därför ska du anlita Norrstäd som din städfirma i Skellefteå

  När det handlar om renlighet och ordning i ditt hem eller på ditt kontor, finns det ingen plats för kompromisser. Kvalitet och pålitlighet är avgörande. Därför är Norrstäd det uppenbara valet när du behöver en städfirma i Skellefteå. Här är varför:

  Erfarenhet och kvalitet

  Vi på Norrstäd har flera års erfarenhet i städbranschen och vet hur man levererar högkvalitativa tjänster. Vårt utbildade och erfarna team anpassar sig efter dina behov för att säkerställa en service utöver det vanliga.

  Ingen prispress – bara effektivitet

  Vi satsar på kvalitet istället för att pressa priser. Vår erfarenhet gör oss effektiva, vilket minskar både tid och kostnader för dig som kund.

  Mångsidighet

  Oavsett om det är flyttstädning, veckostädning, byggstädning eller företagsstädning du behöver, har vi lösningen för dig. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att tillgodose alla olika behov så att du bara behöver anlita en städfirma i Skellefteå för alla dina städtjänster.

  Tillförlitlighet och förtroende

  När du väljer Norrstäd kan du lita på att arbetet utförs enligt högsta standard. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva för att säkerställa din trygghet och nöjdhet.

  Kundorientering

  Vi ser dig inte bara som en kund, utan som en partner. Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr lösningar som passar just dig.

  Nästa gång du väljer städfirma Skellefteå, gör Norrstäd till ditt förstahandsval. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ring för att få rådgivning av alla slag.

  Inför ditt val av städfirma i Skellefteå

  Att anlita en städfirma i Skellefteå är verkligen en lyx som är värd att unna sig, särskilt när tiden eller energin är knapp. Oavsett om du står inför en flytt eller bara behöver veckostädning kan det vara påfrestande för både kropp och själ att ta itu med det själv.

  Städtjänster behöver inte vara komplicerade eller dyra att anlita, och våra kunder blir ofta förvånade över både priset och vad som ingår i en städning.

  Om du behöver specifika städtjänster är det inga problem att kontakta oss. Vanligtvis inkluderar våra tjänster som städfirma i Skellefteå och närliggande områden ‘allt’ du behöver. Under en städning följer vi vanligtvis en standardiserad lista med uppgifter som de flesta städfirmor följer. Oavsett om det är en lägenhet eller ett hus, är de flesta städuppgifterna likartade. Vi fokuserar sällan på tillägg eller andra extratjänster; istället strävar vi alltid efter att leverera en helhetslösning åt dig som kund.

  Självklart finns det vissa saker som inte ingår i en traditionell städning, som till exempel garage, förråd, putsning av takfönster eller eventuellt en spa-avdelning i källaren. Om du har specifika behov, var vänlig meddela detta när du begär en offert. Vi är din kompletta städfirma i Skellefteå med omnejd.

  Städfirma Skellefteå

  Priset är inte allt

  På Norrstäd följer vi en enkel men viktig princip: att aldrig kompromissa med kvaliteten. När du söker efter en städfirma i Skellefteå för dina städuppdrag kan det vara frestande att bara titta på priset. Visst, kostnaden är en viktig faktor, det är vi alla medvetna om, men att bara jaga det lägsta priset kan vara riskabelt. Inom städtjänster, liksom inom många servicebranscher, får du oftast vad du betalar för. Ett lågt pris kan tyckas lockande, men det kan också betyda lägre kvalitet eller dolda kostnader som dyker upp senare.

  Vi på Norrstäd strävar efter att balansera pris och kvalitet, och vi kompromissar aldrig med den senare för att sänka kostnaden. Alla element som förväntas ingå i en komplett städtjänst inkluderas alltid, enligt branschstandarder och rekommendationer. Det innebär inga överraskande eller dolda avgifter.

  Vår förmåga att hålla kostnaderna nere utan att tumma på kvaliteten beror på vår effektivitet. Vårt team består av erfarna och pålitliga experter inom städtjänster i Skellefteå.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglar också värdet vi erbjuder genom vår omfattande städgaranti. Om städningen inte lever upp till dina förväntningar eller om det uppstår problem, åtgärdar vi det utan extra kostnad.

  Så när du överväger vilken städfirma i Skellefteå du ska anlita för dina städuppdrag, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest kostnadseffektiva på lång sikt.

  Städfirma Skellefteå

  Veckostädning Skellefteå

  Veckostädning i Skellefteå till kanonpris!

  När det gäller att hålla hemmet rent är veckostädning ofta den vanligaste tjänsten som efterfrågas av dem som söker en städfirma i Skellefteå. Att regelbundet få hemmet städat, oavsett om det är varje vecka eller med längre mellanrum, är ett sätt att underlätta vardagen för alla, oavsett om man är pensionär i en liten lägenhet eller en barnfamilj i ett stort hus.

  För många är det svårt att själva hinna med städningen, speciellt i ett hektiskt liv med heltidsjobb och barn. Det är här vi kommer in för att hjälpa till med veckostädningen och andra städuppdrag.

  Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster som passar dina specifika behov och önskemål. Vår erfarna personal är trevlig, kunnig och har god kommunikation. Med kvalitativ utrustning och effektivt arbete kan du lita på att komma hem till ett rent och fräscht hem efter jobbet!

  Vi tar hand om alla vanliga städuppgifter, från dammsugning och dammtorkning till rengöring av badrum, kök och andra ytor. Dessutom använder vi miljövänliga och hållbara rengöringsprodukter för att värna om både din familjs hälsa och miljön.

  Att anlita oss för veckostädning när du letar en städfirma Skellefteå är en investering i både tid och livskvalitet. Du behöver inte längre bekymra dig över den stora städningen varje vecka. Låt oss ta hand om det åt dig istället!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning i Skellefteå och upplev skillnaden av ett rent och fräscht hem.

  Välkommen till Norrstäd, din städfirma Skellefteå.

  Flyttstäd Skellefteå

  Flyttstäd Skellefteå

  Högkvalitativ flyttstädning till bra pris

  Flytten är sällan det mest avslappnande äventyret i livet. Förberedelserna före och arbetet efteråt kan vara både mentalt och fysiskt utmanande. Att hantera allt från städning och packning till sortering och återvinningsrundor kan kännas som en enda lång och stressig lista av uppgifter.

  Därför kan det vara klokt att överväga att ta hjälp med flyttstädningen. Genom att anlita en städfirma i Skellefteå för denna uppgift kan du avlasta dig själv och fokusera på andra delar av flytten.

  Vi på Norrstäd har lång erfarenhet av flyttstädning och vår personal är specialiserad på att utföra denna typ av arbete effektivt och noggrant. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet till ett rimligt pris.

  Vi tillämpar vanligtvis fast prissättning på våra flyttstädningar för att ge dig som kund en klar överblick över kostnaderna utan dolda avgifter eller överraskningar.

  Vår standardflyttstädning är alltid komplett och inkluderar det mesta som förväntas. Eventuella tillägg, som garage eller extra våtutrymmen, kan diskuteras och läggas till efter behov. Dessutom erbjuder vi en av Skellefteås bästa garantier för din trygghet och tillfredsställelse.

  Så när du letar städfirma i Skellefteå för din flyttstädning – gör Norrstäd till ditt förstahandsval!

  RUT-Avdrag för Städfirma Skellefteå

  RUT-avdrag när du anlitar en städfirma Skellefteå

  Använd RUT-avdraget när du bokar Norrstäd som städfirma Skellefteå

  Om du anlitar Norrstäd för dina städrelaterade tjänster i Skellefteå, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdrag?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Norrstäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

  Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Norrstäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara din bästa städfirma Skellefteå,  vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Norrstäd, din städfirma i Skellefteå.

  Byggstädning Skellefteå

  Byggt nytt eller byggt ut? Låt oss fixa byggstädningen!

  Efter ett bygg- eller renoveringsprojekt är det viktigt att utföra en noggrann städning för att se till att fastigheten är redo för inflyttning eller användning. Byggstädning är avgörande för att skapa en trygg och hälsosam miljö efter avslutat arbete.

  Att utföra byggstädning själv kan vara både tidskrävande och arbetsamt. En smart lösning är att anlita experter med erfarenhet av byggstädning, för att säkerställa att arbetet utförs korrekt.

  Norrstäd erbjuder skräddarsydda byggstädtjänster som anpassas efter era specifika behov och önskemål. Vårt kunniga team använder specialiserad utrustning och professionella rengöringsprodukter, vilket gör att vi kan hantera allt från borttagning av byggdamm och skräp till rengöring av golv, väggar, fönster och sanitetsinstallationer.

  Genom att investera i professionell byggstädning kan du vara trygg med att fastigheten lämnas i utmärkt skick och är redo för användning. Detta är ett viktigt steg för att säkerställa kvalitet och säkerhet i det färdiga projektet.

  Kontakta oss på Norrstäd idag när du letar städfirma Skellefteå för att boka din första byggstädning i Skellefteå med omnejd!

  Städfirma Skellefteå

  Visningsstädning Skellefteå

  En bra visningsstädning gör skillnad

  Visningsstädningen inför försäljning av en bostad liknar en “storstädning” och är som en mildare variant av en flyttstädning, där möblerna kvarstår i bostaden.

  För att ge det bästa intrycket inför visning är det viktigt att presentera huset i optimalt skick. Ett rent och fräscht hem kan göra stor skillnad och öka chanserna för en lyckad försäljning. Genom att göra en noggrann städning inför den första visningen blir det lättare att underhålla renhållningen och minska behovet av upprepade städningar mellan visningarna.

  En visningsstädning av en städfirma i Skellefteå innebär en omfattande rengöring av hela huset eller lägenheten, inklusive torkning av ytor och skåp samt grundlig städning av våtutrymmen och kök. Det är ungefär som en flyttstädning, fast mildare. Vid behov kan vi också dammtorka och dammsuga möbler och klädsel, men det ingår inte som standard och bör diskuteras vid förfrågan om offert.

  Efter en framgångsrik visning och förhoppningsvis en smidig försäljning kan du även välja att anlita oss för en flyttstädning. Eftersom vi redan har utfört det grundläggande arbetet vid visningen kan vi oftast erbjuda en förmånligare pris för den kommande flyttstädningen. Om behovet kvarstår kan du även fortsätta med veckostädning fram till utflyttningen.

  Norrstäd, din städfirma i Skellefteå, strävar efter att vara så hjälpsamma som möjligt oavsett omfattningen av din visningsstädning. Kontakta oss med dina önskemål eller frågor så hjälper vi dig gärna!

  Städfirma Skellefteå
  Städfirma i Skellefteå

  Städfirmor i Skellefteå

  Inför ditt val av städfirma i Skellefteå

  Att ta kontakt med flera städfirmor i Skellefteå är ett klokt drag. Det är viktigt att jämföra innan du bestämmer dig, och vi är övertygade om att våra erbjudanden håller måttet när det gäller jämförelse.

  1. Läs recensioner och prata med bekanta:

   Innan du väljer vilken städfirma i Skellefteå du vill anlita, ta dig tid att rådgöra med vänner eller familj som nyligen använt liknande tjänster. Online-recensioner kan också vara till hjälp, även om de inte alltid ger en fullständig bild av företagets rykte i Skellefteå.

   Jämför kostnader och villkor:

   Se till att den erbjudna kostnaden täcker alla dina behov och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget inkluderat? Har de tagit hänsyn till eventuella specifika förhållanden i din bostad? Var noga med att jämföra “äpplen med äpplen” för att göra en rättvis bedömning av erbjudandena.

   Undersök företaget:

   Kontrollera att företaget uppfyller alla formella krav, inklusive F-skatt och eventuella kollektivavtal. Vilken organisation står bakom varumärket? Detta ger dig en indikation på företagets pålitlighet och professionalitet.

   Känn till omfattningen av tjänsterna:

   Var medveten om vilka tjänster som erbjuds. Vissa städfirmor i Skellefteå kan erbjuda endast grundläggande städning, medan andra inkluderar extra tjänster som fönsterputsning. Se till att dina förväntningar och behov matchar det som erbjuds i offerten för en korrekt bedömning.