NORRSTÄD

Flyttstädning i Skellefteå med omnejd

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Skellefteå

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi utgör din pålitliga lokala partner för flyttstädning Skellefteå och norra delarna av Sverige. Med vår långa erfarenhet och starka fokus på hög kvalitet har vi varit experter på städning sedan vår verksamhet startade. Oavsett om det är en liten lägenhet eller ett stort hus eller kontor, är vi här för att stötta dig!

  Ring eller skicka ett mail till oss idag för att få en gratis offert. Vi återkopplar till dig snabbt för att diskutera dina behov. Har du frågor eller specifika önskemål? Tveka inte att nå ut till oss för personlig service och rådgivning!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Skellefteå

  Norrstäd i Skellefteå

  Välkommen till Norrstäd, din betrodda partner för städning i Skellefteå och andra delar av Norrland! Vi förenklar städningen för dig och garanterar tillförlitliga resultat varje gång. Med vår expertis inom flyttstädning och regelbunden hemstädning, samt andra städtjänster för både privatpersoner och företag, är vi här för att ta hand om dina städbehov i norra Sverige.

  Vi förstår att det moderna livet kan vara hektiskt och att städning inte alltid står högst upp på prioriteringslistan, särskilt vid en flytt. Därför tar vi gärna hand om den krävande städningen åt dig så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Vårt erfarna team är välutbildat och skickligt både när det gäller städning och kommunikation med dig som kund.

  Vi erbjuder en bred skala av städtjänster för att möta alla dina behov. Med vår långa erfarenhet inom flyttstädning är vi väl förberedda för att hantera andra typer av städning såsom veckostädning, visningsstädning, byggstädning och kontorsstädning.

  Vi använder endast professionell utrustning och rengöringsprodukter av hög kvalitet för att säkerställa att varje del av ditt hem eller arbetsplats blir skinande ren. Vi är stolta över att leverera städtjänster av hög kvalitet med en personlig touch till alla våra kunder.

  På Norrstäd är miljön en viktig prioritet för oss, och vi strävar efter att använda så miljövänliga rengöringsprodukter som möjligt för att minska vår påverkan på miljön och skydda din egendom.

  Vi tror på att göra städningen så enkel och bekymmersfri som möjligt för dig. Med konkurrenskraftiga priser och en stark önskan att tillgodose dina städbehov är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att planera din städning och låt oss ta hand om det hårda arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Norrstäd till din flyttstädning Skellefteå

  Varför vi är det självklara valet för ditt nästa projekt inom flyttstädning Skellefteå.

  1. Lokal expertis och omfattande erfarenhet
   Även om Norrstäd är ett relativt nytt namn i städbranschen i Skellefteå har vårt team en gedigen bakgrund inom städ. Vi har samlat många års erfarenhet av flyttstädning i Skellefteå i vår verksamhet och har byggt upp en stark lokal närvaro sedan vår etablering 2018.
  2. Hög kvalitet och service
   Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna hos våra kunder. Vår metodiska tillvägagångssätt och höga kundnöjdhetsfokus visar tydligt vårt engagemang för att leverera bästa möjliga service. För oss är flyttstädning i Skellefteå mer än bara en tjänst; det är en möjlighet att göra övergången i en flytt smidig och bekymmersfri för våra kunder.
  3. Flexibilitet i varje utmaning
   Varje uppdrag inom flyttstädning i Skellefteå är unikt och kräver skräddarsydda lösningar. Vi ser varje utmaning som en möjlighet att visa vår kompetens och flexibilitet. Oavsett om det handlar om storskaliga projekt som omfattar hela regionen eller mindre uppdrag lokalt i staden, är vi rustade med rätt verktyg och expertis för att leverera bästa möjliga resultat.
  4. Total lösning med lokal samarbetspartner
   Vi erbjuder en helhetslösning som inkluderar allt från initial flyttstädning i Skellefteå till hjälp med själva flytten i samarbete med våra pålitliga lokala partners, inklusive Atlas Flytt – en lokal flyttfirma i Skellefteå.

  I Skellefteå är Norrstäd det mest pålitliga och kvalitativa alternativet för flyttstädning. När du väljer oss får du lokal expertis, enastående kvalitet och en smidig städprocess.

  Välkommen till Norrstäd – det bästa valet för flyttstädning i Skellefteå.

  Innan du  bokar flyttstäd Skellefteå

  Att ta hjälp med flyttstäd i Skellefteå från en pålitlig städfirma är ett klokt val. Flyttprocessen kan vara ansträngande både fysiskt och mentalt, och att avsluta den med en ordentlig städning kan kännas överväldigande.

  Att anlita professionell hjälp för flyttstäd behöver inte vara komplicerat eller dyrt. Många blir förvånade över både priset och bredden av tjänsten när de väl kontaktar oss.

  I vår flyttstädning i Skellefteå och närliggande områden inkluderas vanligtvis allt som behövs för en grundlig städning. Vi tillhandahåller en standardiserad checklista som täcker de flesta behov, oavsett om det är en lägenhet eller en villa.

  Vi strävar alltid efter att erbjuda en komplett tjänst utan behov av tilläggstjänster. Dock kan vissa särskilda önskemål, som garage eller förråd, behöva diskuteras separat. Berätta gärna om dina specifika behov när du begär en offert.

  Norrstäd är din pålitliga partner för flyttstäd i Skellefteå och dess omgivningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flyttstädning!

  Flyttstäd Skellefteå

  Tänk på priset – men låt det inte styra allt

  På Norrstäd är vår övergripande strategi att aldrig tumma på kvaliteten, vilket vi ser som en långsiktig investering. När du söker efter en städfirma för din flyttstädning i Skellefteå är det frestande att endast fokusera på priset. Visst, kostnaden är viktig för de flesta. Men att enbart stirra sig blind på det lägsta priset kan vara riskabelt. I städbranschen, precis som i alla servicebranscher, får du vanligtvis vad du betalar för. Ett lågt pris kan vara lockande, men det kan också signalera bristande kvalitet eller till och med dolda kostnader som kan dyka upp senare.

  På Norrstäd strävar vi efter en balans mellan kostnad och kvalitet, och vi kompromissar aldrig med den senare för att pressa priset. Vi inkluderar alltid allt som krävs för en fullständig flyttstädning, enligt branschstandarder och rekommendationer. Det innebär inga överraskningar eller dolda avgifter.

  Vår förmåga att hålla priserna konkurrenskraftiga utan att kompromissa med kvaliteten beror på vår effektivitet. Vårt team är erfaret och anses vara experter på flyttstädning i Skellefteå.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglar också det värde vi levererar genom vår omfattande flyttstädsgaranti. Om flyttstädningen inte uppfyller dina förväntningar eller om du är missnöjd, åtgärdar vi eventuella fel utan extra kostnad.

  Så när du väljer vilken städfirma du ska anlita för din flyttstädning i Skellefteå, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet.

  Flyttstädning Skellefteå

  Flyttstädning Skellefteå Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att överväga att anlita professionell hjälp för flyttstädning är klokt för många. När du för första gången utforskar alternativen för flyttstädning är en av de vanligaste frågorna som dyker upp: Vad kostar det för en flyttstädning i Skellefteå?

  Här är några exempel på vad du kan förvänta dig att priset för flyttstädning kan vara. Observera att dessa exempel endast är riktlinjer och inte exakta priser. För en korrekt offert för din specifika flyttstädning i Skellefteå, kontakta oss direkt.

  Prissättning av Flyttstädning: Exempel

  Priset för en flyttstädning varierar och kan bero på många olika faktorer. Detta kan inkludera allt från din bostads storlek till vilken tjänst du väljer att använda. Vi går här igenom de mest basala delarna av hur pris för flyttstädning fastställs.

  Pris per Kvadratmeter

  Det vanligaste sättet att prissätta flyttstädning är per kvadratmeter. Kostnaden per kvadratmeter kan variera beroende på hur stor bostaden är. Allmänt kan man säga:

  Upp till 50 kvm: Ca 50 kr/kvm
  51-100 kvm: Ca 40 kr/kvm
  Över 100 kvm: Ca 30 kr/kvm

  Om du exempelvis har en 70 kvm stor lägenhet, skulle priset för en flyttstädning vara omkring 40 kr/kvm, vilket motsvarar en total summa av cirka 2 800 kr.
  Denna summa inkluderar redan RUT-avdraget!

  Flyttstädning på Timpenning

  Du kan också få flyttstädning prissatt per timme. Detta är användbart om din bostad redan är i bra skick och du tror att städningen kommer att vara snabb. Dock, var medveten om att det kan bli dyrare om städningen tar mer tid än du förväntat dig.

  RUT-avdrag i Sverige

  En fördel i Sverige är möjligheten till RUT-avdrag. Du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Större delen av flyttstädning kostnad är arbete, vilket innebär att nästan hela summan kan halveras. En Flyttstädning Skellefteå för en bostad på 100 kvm skulle utan RUT-avdrag kosta ungefär 8 000 kr, men med avdraget sänks priset till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdrag

  Notera att det finns vissa undantag för RUT-avdraget. Detta avdrag kan inte utnyttjas av företag och dödsbon. Var medveten om detta så du slipper oförutsedda kostnader.

  Sammanfattningsvis kan att anlita oss för din flyttstädning, inklusive en Flyttstädning Skellefteå, inte bara spara dig tid och ansträngning utan också vara ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med RUT-avdraget.

  För att få en exakt offert för din flyttstädning Skellefteå, hör av dig direkt till oss på Norrstäd.

  Flyttstädning Skellefteå

  Vad ingår i en Flyttstädning Skellefteå

  Detta ingår i din Flyttstädning.

  När du bestämmer dig för att boka flyttstädning i Skellefteå med Norrstäd, kan du vara säker på att vi inkluderar allt du behöver för en grundlig städning. Det finns en etablerad standard inom branschen som följs av fastighetsägare och hyresvärdar, och vi ser till att uppfylla och överträffa den standarden varje gång.

  “Allt ingår” i priset när du väljer oss för din flyttstädning i Skellefteå. Vi tar hand om alla de vanliga arbetsuppgifterna som förväntas vid en utflyttning, och om det finns specifika krav från din hyresvärd eller köpare, ser vi till att uppfylla dem utan extra kostnad för dig.

  Med Norrstäd behöver du inte oroa dig för små detaljer eller missade områden. Vi tar hand om hela städprocessen från början till slut så att du kan fokusera på din flytt utan bekymmer. Vi strävar efter att göra din flyttupplevelse så smidig och stressfri som möjligt genom att leverera en hög standard av städning och service.

  Flyttstädning Skellefteå Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Skellefteå.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Skellefteå.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Skellefteå

  Mer om RUT-avdrag för flyttstädning när du anlitar en städfirma

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Norrstäd

  Om du anlitar Norrstäd för Flyttstäd Skellefteå får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Norrstäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Norrstäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Skellefteå,  utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Norrstäd.

  Tips för Flyttstädning

  Tips om du gör flyttstädningen själv!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Norrstäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Skellefteå med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Norrstäd.

  Flyttstädning Skellefteå

  Priser Flyttstädning Skellefteå

  Fast eller rörligt pris?

  Den mest efterfrågade offerten vi skickar ut på flyttstäd i Skellefteå, eller andra städtjänster är med fast pris.

  Detta är såklart ingenting vi har något emot, det ger oss båda en trygghet och sätter ett krav på effektivitet och kvalitet på oss som städfirma.

  Här är några fördelar med att välja fast pris på din flyttstädning Skellefteå. 

  1. Förutsägbarhet: Med fast pris vet du redan från starten exakt hur mycket det kommer att kosta. Det tar bort osäkerhet kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader, som trafikstockning eller motorhaveri med flyttbilen.
  2. Budgetvänligt: När den totala kostnaden är känd i förväg, kan du enklare budgetera och planera din ekonomi i samband med flytten.
  3. Ingen stress: Fast pris minimerar stressen av att behöva hålla koll på tiden och oroa sig för att jobbet kan dra ut på tiden och därmed bli dyrare.
  4. Transparent kommunikation: Ett fast pris kommer ofta med en klar och tydlig beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och tjänsteleverantören.
  5. Effektivitet: Företag som ger fast pris har vanligtvis en välplanerad och tidseffektiv strategi för att slutföra jobbet inom den avtalade tidsramen. Att försena arbetet eller missa en deadline är då negativt för både företaget och kunden.

  Genom att erbjuda fasta priser på flytt och flyttstädning i Skellefteå med omnejd ser vi till att du som kund känner dig nöjd och trygg både före, under och efter flytten.

  Flyttstädning Skellefteå
  Städfirma i Skellefteå

  Städfirmor i Skellefteå

  Välj rätt Städfirma i Skellefteå

  Nu kanske du har undersökt och kontaktat flera städfirmor i Skellefteå. Det tycker vi är super! Du ska självklart jämföra innan du bokar, och vi har nog med förtroende i våra offerter och villkor att de tål att jämföras.

  Men vad ska du tänka på när du tar emot flera offerter på flyttstäd i Skellefteå?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Skellefteå du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Skellefteå, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Skellefteå?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Skellefteå erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Skellefteå och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Skellefteå. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.