NORRSTÄD

Din Lokala Städfirma i Östersund

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Östersund

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är din pålitliga städfirma Östersund som erbjuder ett brett utbud av städtjänster i hela Östersund med omnejd. Vi fokuserar på att uppfylla behoven på privatmarknaden med tjänster såsom flyttstädning, veckostädning och byggstädning. Dessutom tillhandahåller vi kontorsstädning och andra företagstjänster över hela regionen.

  Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert. Vi svarar inom samma eller nästkommande vardag. Har du några frågor? Tveka inte att ringa oss direkt så hjälper vi dig gärna.

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Östersund

  Norrstäd, din städfirma i Östersund

  Att återvända hem till ett välorganiserat och välstädat hem är en av de små njutningarna i livet. Men för många som lever i ett hektiskt tempo kan städningen bli en utmaning att klara av. Därför väljer fler och fler att söka efter en städfirma för att få lite lättnad i vardagen.

  Att anlita en städfirma i Östersund behöver varken vara kostsamt eller besvärligt. Många väljer att göra det som en regelbunden rutin, oavsett om det är varje vecka, flera gånger i veckan eller en gång i månaden. Vi är det självklara valet för alla dina städbehov.

  Är du ett företag i behov av pålitliga städtjänster? Vi på Norrstäd är redo att samarbeta med er! Vi erbjuder en rad olika städtjänster, inklusive lokalvård och byggstädning, för företag i Östersund.

  Vår erfarna städfirma i Östersund har lång erfarenhet av att arbeta med både privatpersoner och företag. Vi har ett erfaret team som alltid strävar efter att leverera högkvalitativ städning och kundnöjdhet. Vi använder säkra metoder och miljövänliga produkter för att säkerställa att ditt hem eller kontor blir rent och tryggt.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster, inklusive flyttstädning, byggstädning och veckostädning för både privatpersoner och företag. Vi har erfarenhet av att arbeta med olika kunder, från stora fastighetsägare till privatpersoner i deras bostäder eller hyresrätter.

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning med en städfirma Östersund. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hålla ditt hem eller kontor rent och fräscht!

  Därför ska du anlita Norrstäd som din städfirma i Östersund

  När det gäller att upprätthålla renhet och ordning finns det inget utrymme för kompromisser. Kvalitet och tillförlitlighet är avgörande. Norrstäd är det självklara valet när du behöver en städfirma i Östersund. Här är några skäl till varför:

  Erfarenhet och Kvalitet

  Vi på Norrstäd har en lång erfarenhet inom städbranschen och vet hur man levererar tjänster av högsta kvalitet. Vårt erfarna team är engagerat i att möta dina behov och ge en service utöver det vanliga.

  Effektivitet utan priskompromiss

  Vi prioriterar kvalitet framför att sänka priser. Med vår erfarenhet är vi effektiva, vilket sparar både tid och kostnader för dig som kund.

  Mångsidighet

  Oavsett om du behöver flyttstädning, veckostädning, byggstädning eller städning för företag, har vi lösningen för dig. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möta alla dina unika behov, så med oss behöver du bara anlita en enda städfirma i Östersund.

  Tillförlitlighet och Förtroende

  När du väljer Norrstäd kan du vara trygg med att arbetet utförs med högsta standard. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva för att säkerställa din tillfredsställelse och trygghet.

  Kundorientering

  Vi ser dig inte bara som en kund, utan som en partner. Vi lyssnar på dina behov och skapar skräddarsydda lösningar som passar dig perfekt.

  Nästa gång du behöver en städfirma i Östersund, välj Norrstäd som ditt förstahandsval. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ring för att få rådgivning av alla slag.

  Före ditt val av städfirma i Östersund

  Att anlita en städfirma i Östersund kan vara ett klokt val när livet är fullt av andra åtaganden. Oavsett om du står inför en flytt eller bara behöver regelbunden veckostädning, kan det vara en befrielse att överlåta det tunga arbetet till professionella.

  Städtjänster behöver inte vara komplicerade eller dyra att ordna, och våra kunder brukar bli positivt överraskade av både pris och omfattning i våra städpaket.

  Har du specifika önskemål när det gäller din städning? Inga problem, låt oss veta. Våra tjänster täcker vanligtvis alla vanliga städbehov i Östersund och dess omgivningar. Vi följer vanligtvis en standardiserad checklista för att säkerställa att inget glöms bort. Vi strävar alltid efter att erbjuda en heltäckande lösning utan onödiga tilläggstjänster.

  Självklart finns det vissa områden som vi inte standardmässigt tar hand om, såsom garage, förråd eller specialiserade områden som takfönster. Om du har specifika önskemål är det bara att meddela oss när du begär en offert. Vi är din pålitliga partner och städfirma i Östersund och ser fram emot att hjälpa till med dina behov.

  Städfirma Östersund

  Tänk på priset – men låt det inte styra allt

  Priset är bara en del av ekvationen. När du letar efter en städfirma i Östersund för att ta hand om dina rengöringsbehov kan det vara frestande att bara fokusera på priset. Visst, kostnaden är viktig, det är något vi alla förstår.

  Men att bara sikta på det billigaste alternativet kan vara riskabelt. Inom städtjänster, precis som i många andra branscher, får du oftast vad du betalar för. Ett lågt pris kan locka, men det kan också signalera lägre kvalitet eller en ej komplett städtjänst där kostnader tillkommer i efterhand.

  Hos Norrstäd strävar vi efter att hitta en balans mellan pris och kvalitet, och vi kommer aldrig att kompromissa med den senare för att sänka priset. Alla aspekter som förväntas ingå i en komplett städtjänst ingår alltid, i enlighet med branschstandarder och rekommendationer. Det innebär att du inte behöver oroa dig för överraskande eller dolda avgifter.

  Vår förmåga att hålla priserna nere utan att kompromissa med kvaliteten är ett resultat av vår effektivitet. Vi har ett dedikerat team av erfarna och pålitliga städexperter som arbetar i Östersund. Deras expertis och engagemang gör det möjligt för oss att erbjuda högkvalitativa städtjänster till konkurrenskraftiga priser.

  Vi betraktar dig inte bara som en kund, utan som en partner. Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr lösningar som passar just dig.

  Nästa gång du överväger vilken städfirma i Östersund du ska anlita för dina rengöringsbehov, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest kostnadseffektiva i längden.

  Städfirma Östersund

  Veckostädning Östersund

  Regelbunden veckostädning i Östersund till kanonpris!

  När det gäller att hålla hemmet rent är veckostädning ofta det första alternativet som många väljer när de söker städtjänster med en städfirma i Östersund. Att ha regelbunden städning, oavsett om det är varje vecka eller med längre intervaller, kan verkligen göra vardagen lättare för alla, oavsett om man bor ensam i en liten lägenhet eller i en barnfamilj i ett större hus.

  För de flesta är tiden förknippad med stress och hektiska scheman, särskilt för dem med heltidsjobb och barn. Där vi kliver in för att underlätta genom att ta hand om veckostädningen och andra städuppdrag åt dig.

  Vi anpassar våra städtjänster för att passa dina specifika behov och önskemål. Vårt erfarna team är inte bara skickligt utan också vänligt och har utmärkt kommunikationsförmåga. Med modern utrustning och effektiva metoder kan du vara säker på att komma hem till ett rent och välkomnande hem efter en lång dag på jobbet!

  Vi tar hand om alla vanliga städuppgifter, från dammsugning och dammtorkning till att rengöra badrum, kök och andra ytor. Dessutom använder vi miljövänliga och hållbara rengöringsprodukter för att både skydda din familjs hälsa och vår planet.

  Att anlita oss för veckostädning är inte bara en investering i en renare hemmiljö utan också i din egen livskvalitet och tidsbesparing. Slipp bekymra dig över den tunga städningen varje vecka och låt oss ta hand om det åt dig istället!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning med en städfirma Östersund och upplev skillnaden av ett rent och fräscht hem utan stress och bekymmer.

  Flyttstäd Östersund

  Flyttstäd Östersund

  Flyttstäd av hög kvalitet till ett bra pris

  Att flytta kan vara en verklig utmaning, både mentalt och fysiskt. Från packning till organisering, och sedan till städning och återvinning, är det en lång lista med uppgifter att ta itu med. För att underlätta bör du överväga att anlita professionell hjälp för flyttstädningen. Genom att ta hjälp av en erfaren städfirma i Östersund kan du minska din börda och fokusera på andra viktiga aspekter av flytten.

  Vi på Norrstäd har lång erfarenhet av flyttstädning och vårt team är specialiserat på att utföra detta arbete effektivt och noggrant. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa tjänster till rimliga priser.

  När du väljer oss för din flyttstädning kan du förvänta dig tydliga och fasta priser, utan dolda avgifter. Vår standardflyttstädning täcker alla väsentliga områden, och vi är flexibla nog att lägga till extra tjänster efter behov. Dessutom erbjuder vi en av de mest pålitliga garantier i Östersund för din trygghet och tillfredsställelse. Låt oss bli din städfirma i Östersund!

  RUT-Avdrag för Städfirma Östersund

  RUT-avdrage när du köper städtjänster

  Använd RUT-avdrag när du bokar Norrstäd som städfirma Östersund.

  Om du anlitar Norrstäd för dina städrelaterade tjänster i Östersund, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Norrstäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

  Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Norrstäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara din bästa Städfirma Östersund,  vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Norrstäd, din städfirma i Östersund.

  Byggstädning Östersund

  Byggt nytt eller byggt ut?

  Efter ett bygg- eller renoveringsprojekt är det viktigt att utföra en grundlig städning för att säkerställa att fastigheten är redo för inflyttning eller användning. Byggstädning är avgörande för att skapa en trygg och hälsosam miljö efter avslutat arbete.

  Att själv hantera byggstädningen kan vara både tidskrävande och ansträngande. En smart lösning är att anlita en städfirma i Östersund som är experter och har erfarenhet av byggstädning, för att garantera att allt utförs korrekt.

  Norrstäd erbjuder skräddarsydda byggstädningstjänster som möter era specifika behov och önskemål. Vårt kunniga team använder specialiserad utrustning och professionella rengöringsprodukter, vilket gör att vi kan hantera allt från borttagning av byggdamm och skräp till rengöring av golv, väggar, fönster och sanitära installationer.

  Genom att investera i professionell byggstädning kan du vara trygg med att fastigheten lämnas i utmärkt skick och är redo för användning. Detta är ett viktigt steg för att säkerställa kvalitet och säkerhet i det färdiga projektet.

  Kontakta oss på Norrstäd idag för att boka din första byggstädning med en städfirma Östersund med omnejd!

  Städfirma Östersund

  Visningsstädning Östersund

  Upplev skillnaden med en bra visningsstädning

  Visningsstädning inför en försäljning av en bostad brukar vi klassa som en “storstädning” och fungerar lite som en flyttstädning, men givetvis med möblerna kvar i bostaden.

  Inför visning vill man självklart presentera huset i bästa möjliga skick, och ett rent och fräscht hem kan göra ett gott intryck på potentiella köpare och på så vis öka chansen för ett anbud. Om man har flera visningar kan det behövas att man håller efter däremellan, men att göra en rejäl städning inför den första visningen gör det många gånger lättare att hålla efter och inte kräver att allt för mycket tid läggs på flera visningsstädningar.

  En visningsstädning Östersund innebär att vi som städfirma går in och utför en rejäl storstädning av huset eller lägenheten, torkar alla ytor och skåp, samt gör en ordentlig städning av badrum och kök. De flesta vet vad en flyttstädning innebär, så tänk dig en visningsstädning som mildare version av en sådan. Visningsstädning innebär i praktiken en omfattande städning av alla ytor och utrymmen, men även städning, dammtorkning och dammsugning av möbler och klädsel om man önskar detta. Det är något som dock inte ingår som standard, vilket är viktigt att ni tar upp vid offertförfrågan så att vi kan ta med det i beräkningen.

  Efter din lyckade visning och förhoppningsvis smidiga försäljning, så kan du även komplettera din visningsstädning med en flyttstädning hos oss – eftersom vi redan då varit hos dig och gjort det största arbetet så kan vi oftast sänka priset på den nästkommande flyttstädningen. Även om man givetvis kommer att använda bostaden fram tills utflyttning så kan det vara tillräckligt att man bara underhåller städningen, eller anlitar oss för veckostädning den sista perioden innan man flyttar ut om man vill förenkla ytterligare!

  Norrstäd, din städfirma Östersund, arbetar för att vara så hjälpsamma som möjligt oavsett vilken omfattning du behöver på din visningsstädning – hör av dig till oss med vilka önskemål eller frågar du har!

  Städfirma Östersund
  Städfirma i Östersund

  Städfirmor i Östersund

  Välj rätt städfirma i Östersund

  Nu kanske du har varit väldigt aktiv och bestämt dig för att kontakta flera städfirmor i Östersund. Det tycker vi är smart! Du ska givetvis kolla runt innan du bokar, och vi har nog med självförtroende för att säga att vi tåls att jämföras.

  Men vad är det då du ska du tänka på när du tar emot offerter från olika städfirmor i Östersund?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Östersund du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Östersund, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Östersund erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.