NORRSTÄD

Din Lokala Städfirma i Bollnäs

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Bollnäs

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är din pålitliga städfirma Bollnäs som täcker ett brett spektrum av städtjänster i hela Bollnäs och dess omgivningar. Vårt främsta mål är att tillgodose behoven på den privata marknaden, med tjänster som flyttstädning, veckostädning och byggstädning. Dessutom erbjuder vi företagsstädning och andra tjänster för företag över hela regionen.

  Kontakta oss idag för att ställa dina frågor eller för att få en gratis offert! Vi återkommer snabbt, oftast redan samma dag eller nästa vardag!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Bollnäs

  Norrstäd, din städfirma i Bollnäs

  Det finns få saker som är så tillfredställande som att komma hem till ett rent och prydligt hem. Men för de flesta med ett fullbokat schema, barn eller allmänt för mycket att göra, kan städningen hemma ofta vara något som hamnar i kläm eller känns besvärlig och trist. Därför väljer många att anlita en städfirma i Bollnäs för att underlätta just detta.

  Att ta hjälp från en städfirma Bollnäs behöver inte vara dyrt eller krångligt, många som väljer att göra det gör det också regelbundet. Varje vecka, flera gånger i veckan eller någon gång per månad – oavsett vilken typ av städning du är ute efter så är vi rätt val för dig.

  Om du är ett företag och letar efter en städfirma Bollnäs för att du är i behov av pålitliga städtjänster så vill vi absolut arbeta tillsammans med er! Vi utför alla typer av städtjänster, lokalvård och byggstädning för företag i Bollnäs.

  Norrstäd har under lång tid arbetat med både privatpersoner och företag. Vår städfirma Bollnäs består av ett väl erfaret team med lång erfarenhet av högkvalitativ städning och kundbemötande. Våra medarbetare arbetar med bra och säker utrustning, miljövänliga produkter och med trygghet och kundnöjdhet i fokus.

  Vi som städfirma Bollnäs erbjuder ett flertal olika städtjänster. Några områden där vi kan skylta med vår expertis är bland annat flyttstädning, byggstädning, veckostädning för både privatpersoner och företag. Nedan kan du läsa lite mer om vilka typer av tjänster vi tillhandahåller.

  Vi har arbetat med allt från stora fastighetsägare och kommersiella företag till studenter, pensionärer och andra privatpersoner i deras bostads- eller hyresrätter. Därför kan vi kalla oss för din kompletta städfirma Bollnäs!

  Söker du en pålitligt städfirma i Bollnäs med omnejd, kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning.

  Därför ska du anlita Norrstäd som din städfirma i Bollnäs

  När det handlar om att bibehålla renhet och ordning finns det inget utrymme för kompromisser. Kvalitet och tillförlitlighet är avgörande. Norrstäd är det naturliga valet när du behöver en städfirma i Bollnäs. Här är några skäl till varför:

  Erfarenhet och Kvalitet

  Vi på Norrstäd har lång erfarenhet inom städbranschen och vet hur man levererar tjänster av högsta kvalitet. Vårt erfarna team är engagerat i att möta dina behov och ge en service utöver det vanliga.

  Effektivitet utan priskompromiss

  Vi prioriterar kvalitet framför att sänka priser. Med vår erfarenhet är vi effektiva, vilket sparar både tid och kostnader för dig som kund.

  Mångsidighet

  Oavsett om du behöver flyttstädning, veckostädning, byggstädning eller städning för företag, har vi lösningen för dig. Vi erbjuder en bred palett av tjänster för att möta alla dina unika behov.

  Tillförlitlighet och Förtroende

  När du väljer Norrstäd kan du vara trygg med att arbetet utförs med högsta standard. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva för att säkerställa din tillfredsställelse och trygghet.

  Kundorientering

  Vi ser dig inte bara som en kund, utan som en partner. Vi lyssnar på dina behov och skapar skräddarsydda lösningar som passar dig perfekt.

  Nästa gång du behöver en städfirma i Bollnäs, välj Norrstäd som ditt förstahandsval. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ring för att få rådgivning av alla slag.

  Innan du gör ditt val av städfirma Bollnäs

  Att överväga att anlita en städfirma i Bollnäs kan vara ett klokt drag när din tid är knapp och andra åtaganden fyller din dag. Oavsett om du står inför en flytt eller bara behöver regelbunden veckostädning, kan det vara en befrielse att delegera det tunga arbetet till professionella.

  Städtjänster behöver inte vara krångliga eller överdrivet dyra. Många gånger blir våra kunder positivt överraskade av både pris och omfattning i våra städpaket.

  Om du har specifika önskemål gällande din städning, tveka inte att låta oss veta. Vanligtvis täcker våra tjänster alla vanliga städbehov i Bollnäs och dess omgivningar. Vi följer en standardiserad checklista för att säkerställa att ingenting glöms bort och strävar alltid efter att erbjuda en heltäckande lösning utan onödiga tilläggstjänster.

  Självklart finns det vissa områden som vi inte vanligtvis tar hand om, såsom garage, förråd eller specialiserade områden som takfönster. Om du har specifika önskemål är det bara att meddela oss när du begär en offert. Vi är din pålitliga partner för städning i Bollnäs och ser fram emot att hjälpa till med dina behov.

  Städfirma Bollnäs

  Priset är bara en del av ekvationen

  När du letar efter en städfirma i Bollnäs för att ta hand om dina rengöringsbehov är det frestande att bara fokusera på priset. Visst, kostnaden är viktig, det är något som de flesta av oss kan relatera till.

  Men att bara sträva efter det billigaste alternativet kan vara riskabelt. Inom städtjänster, precis som i många andra branscher, får du oftast vad du betalar för. Ett lågt pris kan locka, men det kan också signalera lägre kvalitet eller dolda kostnader som dyker upp senare.

  Vi på Norrstäd strävar efter att hitta en balans mellan pris och kvalitet, och vi kommer aldrig att offra kvalitet för att pressa priset. Alla aspekter som förväntas ingå i en komplett städtjänst finns med, i enlighet med branschstandarder och rekommendationer. Det betyder att du kan känna dig trygg utan att behöva oroa dig för överraskande eller dolda avgifter.

  Vår förmåga att hålla priserna nere utan att kompromissa med kvaliteten är ett resultat av vår effektivitet. Vi har ett dedikerat team av erfarna och pålitliga städexperter som arbetar på vår städfirma i Bollnäs. Deras expertis och engagemang gör det möjligt för oss att erbjuda högkvalitativa städtjänster till konkurrenskraftiga priser.

  För oss är du inte bara en kund, utan en partner. Vi lyssnar på dina behov och skapar skräddarsydda lösningar som passar just dig.

  När du står inför beslutet om vilken städfirma i Bollnäs du ska anlita för dina rengöringsbehov, tänk på att det billigaste alternativet inte alltid är det mest kostnadseffektiva i längden.

  Städfirma Bollnäs

  Veckostädning Bollnäs

  Regelbunden veckostädning i Bollnäs till kanonpris!

  När det kommer till att hålla hemmet rent är veckostädning oftast det första alternativet som många väljer när de söker städtjänster med en städfirma i Bollnäs. Att ha regelbunden städning, oavsett om det är varje vecka eller med längre intervaller, kan verkligen underlätta vardagen för alla, oavsett om man bor ensam i en liten lägenhet eller i en barnfamilj i ett större hus.

  Tiden är en bristvara för många, särskilt för dem med heltidsjobb och barn. Det är där vi kommer in för att underlätta genom att ta hand om veckostädningen och andra städuppdrag åt dig.

  Vi skräddarsyr våra städtjänster för att passa dina specifika behov och önskemål. Vårt erfarna team är inte bara skickligt utan också vänligt och har utmärkt kommunikationsförmåga. Med modern utrustning och effektiva metoder kan du vara säker på att komma hem till ett rent och välkomnande hem efter en lång dag på jobbet!

  Vi tar hand om alla vanliga städuppgifter, från dammsugning och dammtorkning till att rengöra badrum, kök och andra ytor. Dessutom använder vi miljövänliga och hållbara rengöringsprodukter för att både skydda din familjs hälsa och vår planet.

  Att anlita oss för veckostädning är inte bara en investering i en renare hemmiljö utan också i din egen livskvalitet och tidsbesparing. Slipp bekymra dig över den tunga städningen varje vecka och låt oss ta hand om det åt dig istället!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning med städfirma Bollnäs och upplev skillnaden av ett rent och fräscht hem utan stress och bekymmer.

  Flyttstäd Bollnäs

  Flyttstäd Bollnäs

  Högkvalitativt flyttstäd till bra priser

  Att flytta kan vara en verklig utmaning, både mentalt och fysiskt. Från packning till organisering, och sedan till städning och återvinning, är det en lång lista med uppgifter att ta itu med. För att underlätta bör du överväga att anlita professionell hjälp för flyttstädningen. Genom att ta hjälp av en erfaren städfirma i Bollnäs kan du minska din börda och fokusera på andra viktiga aspekter av flytten.

  Vi på Norrstäd har lång erfarenhet av flyttstädning och vårt team är specialiserat på att utföra detta arbete effektivt och noggrant. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa tjänster till rimliga priser.

  När du väljer oss för din flyttstädning kan du förvänta dig tydliga och fasta priser, utan dolda avgifter. Vår standardflyttstädning täcker alla väsentliga områden, och vi är flexibla nog att lägga till extra tjänster efter behov. Dessutom erbjuder vi en av de mest pålitliga garantier i Bollnäs för din trygghet och tillfredsställelse.

  RUT-Avdrag för Städfirma Bollnäs

  RUT-avdrag när du anlitar en städfirma

  Använd RUT-avdrag när du bokar Norrstäd som städfirma Bollnäs.

  Om du anlitar Norrstäd för dina städrelaterade tjänster i Bollnäs, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Norrstäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

  Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Norrstäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara din bästa städfirma Bollnäs,  vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Norrstäd.

  Byggstädning Bollnäs

  Byggt nytt eller byggt ut? Låt oss fixa byggstädningen!

  Efter ett bygg- eller renoveringsprojekt är det avgörande att genomföra en noggrann städning för att säkerställa att fastigheten är redo för inflyttning eller användning. Byggstädning spelar en viktig roll i att skapa en säker och hälsosam miljö efter avslutat arbete.

  Att själv utföra byggstädning kan vara både krävande och tidskrävande. En smart lösning är att anlita experter på en städfirma Bollnäs med erfarenhet av byggstädning, för att garantera att allt görs korrekt.

  Norrstäd erbjuder skräddarsydda byggstädtjänster som uppfyller era specifika behov och önskemål. Vårt erfarna team använder specialiserad utrustning och professionella rengöringsprodukter, vilket gör att vi kan hantera allt från borttagning av byggdamm och avfall till rengöring av golv, väggar, fönster och sanitära installationer.

  Genom att investera i professionell byggstädning kan du vara trygg i att fastigheten lämnas i bästa möjliga skick och är redo för användning. Detta är ett viktigt steg för att säkerställa kvalitet och säkerhet i det färdiga projektet.

  Kontakta oss på Norrstäd idag för att boka din första byggstädning med en städfirma i Bollnäs med omnejd!

  Städfirma Bollnäs

  Visningsstädning Bollnäs

  En bra visningsstädning gör skillnad

  Att se till att huset visas upp från sin bästa sida inför visningen är självklart, och ett rent och fräscht hem gör definitivt ett positivt intryck på potentiella köpare, vilket ökar chansen för en lyckad försäljning. Städning inför en visning av din bostad klassas vanligtvis som en “storstädning”, ungefär som en mildare flyttstädning, fast med möbler kvar i bostaden. Genom att göra en grundlig städning inför den första visningen underlättas det för att hålla efter under kommande visningar och minska behovet av att spendera tid på flera städningar.

  En visningsstädning med en städfirma i Bollnäs innebär att vår städfirma utför en omfattande städning av huset eller lägenheten, inklusive torkning av ytor och skåp samt en noggrann rengöring av våtutrymmen och kök. Det är liknande en flyttstädning, fast i en mildare version. Vi kan också erbjuda att dammtorka och dammsuga möbler och klädsel om det önskas, men detta ingår inte som standard och bör diskuteras vid offertförfrågan.

  Efter en lyckad visning och förhoppningsvis en smidig försäljning kan du med fördel komplettera din visningsstädning med en flyttstädning hos oss. Då vi redan har utfört det grövsta arbetet vid visningen kan vi ofta erbjuda ett lägre pris för den kommande flyttstädningen. Du kan också välja att underhålla ytor själv eller anlita oss för veckostädning fram tills utflyttningen.

  Norrstäd, din städfirma i Bollnäs, strävar efter att vara så hjälpsamma som möjligt oavsett dina behov när det gäller visningsstädning. Kontakta oss med dina funderingar eller din offertförfrågan, så hjälper vi dig gärna!

  Städfirma Bollnäs
  Städfirma i Bollnäs

  Städfirmor i Bollnäs

  Välj rätt städfirma i Bollnäs

  Du kanske vill jämföra mellan olika städfirmor innan du bestämmer dig? Det tycker vi du gör rätt i! Du ska givetvis undersöka innan du bokar med en städfirma i Bollnäs, och vi har nog med förtroende i våra offerter och villkor och vet att de tål att jämföras.

  Men vad ska du tänka på när du tar emot offerter och ska besluta dig för vilken städfirma i Bollnäs du ska anlita?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Bollnäs du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Bollnäs, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Bollnäs erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.