NORRSTÄD

Din Lokala Städfirma i Älvsbyn

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Älvsbyn

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs.

  Vi är en lokal städfirma som utför alla typer av städrelaterade tjänster i hela Älvsbyn med omnejd. Vårt primära fokus ligger på privata marknaden i form av flyttstädning, veckostädning & byggstädning samt Kontorsstädning och andra uppdrag åt företag i hela regionen.

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – Vi återkommer samma eller nästkommande vardag. Har du frågor? Slå oss jättegärna en signal istället

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Älvsbyn

  Norrstäd i Älvsbyn

  Det finns få saker som är så tillfredställande som att komma hem till ett rent och prydligt hem. Men för de flesta med ett hektiskt schema, barn eller allmänt upptaget liv så kan städningen hemma oftast hamna i kläm. Därför väljer många att anlita ett städfirma för att underlätta just detta.

  Att ta hjälp från en Städfirma Älvsbyn behöver absolut inte vara dyrt eller omständigt, och många som väljer att göra det gör det också regelbundet. Varje vecka, flera gånger i veckan eller någon gång per månad – oavsett vilken typ av städning du är ute efter så är vi rätt val för dig.

  Om du är ett företag och letar efter en städfirma Älvsbyn och är i behov av pålitliga städtjänster så vill vi absolut arbeta tillsammans med er! Vi utför alla typer av städtjänster, lokalvård och byggstädning för företag i Älvsbyn.

  Norrstäd har under lång tid arbetat med både privatpersoner och företag. Vår städfirma Älvsbyn är bemannad av ett väl erfaret team med lång erfarenhet av högkvalitativ städning och kundbemötande. Våra medarbetare arbetar med bra och säker utrustning, miljövänliga produkter och med trygghet och kundnöjdhet i fokus.

  Vi som städfirma Älvsbyn erbjuder ett flertal olika städtjänster. Några områden där vi kan skylta med vår expertis är bland annat Flyttstädning, Byggstädning, Veckostädning för privatpersoner, och likaså för företag. Nedan kan du läsa lite mer om dessa typer av tjänster.

  Vi har utfört arbeten till allt från stora fastighetsägare och kommersiella företag till studenter, pensionärer och andra privatpersoner i deras bostads- eller hyresrätter. Därför kan vi kalla oss för din kompletta städfirma Älvsbyn!

  Söker du en pålitligt städfirma, Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning.

  Därför ska du anlita Norrstäd som din Städfirma i Älvsbyn.

  När det kommer till att hålla ditt hem eller kontor rent och prydligt, är inga kompromisser tillåtna. Kvalitet och pålitlighet är av högsta vikt. Därför är vi på Norrstäd det självklara alternativet för dig när du letar efter en Städfirma Älvsbyn. Här är varför:

  Erfarenhet och kvalitet

  Norrstäd har flera års erfarenhet i städbranschen. Vi vet hur man gör jobbet bra. Vårt team är utbildat och erfaret, alltid redo att leverera en tjänst som är lite utöver det vanliga. Varje kund är unik, och vi anpassar därför våra tjänster för att passa just dina behov. Kort sagt, vi är en komplett städfirma.

  Ingen prispress – istället effektivitet

  Vi på Norrstäd fokuserar inte på att pressa priser. Vi satsar istället på att leverera högkvalitativa tjänster som du kommer att vara nöjd med. Vår erfarenhet gör oss effektiva, vilket i sin tur minskar både tiden det tar och kostnaderna för dig som kund.

  Mångsidiga tjänster

  Oavsett om du behöver flyttstädning, städning varje vecka, byggstäd eller företagsstädning, så har vi lösningen för dig. Vi erbjuder en rad olika tjänster för att möta olika behov. Du behöver inte leta efter olika städfirmor för olika typer av städning.

  Tillförlitlighet och förtroende

  När du väljer Norrstäd som din städfirma Älvsbyn, kan du vara säker på att arbetet blir utfört enligt högsta möjliga standard. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och nöjd med vårt arbete.

  Kundorientering

  Hos oss är du inte bara en kund, du är en partner. Vi lyssnar på dina behov och anpassar oss efter dem. Vi är flexibla och kan skräddarsy lösningar som passar just dig.

  Nästa gång du funderar över vilken städfirma du ska välja, gör Norrstäd till ditt förstahandsval. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ring för att få rådgivning av alla slag

  Innan du väljer Städfirma.

  Att anlita en städfirma i Älvsbyn är definitivt en bekvämlighet man bör unna sig, särskilt när tiden eller energin inte räcker till. Oavsett om du går igenom en flytt eller bara behöver veckostädning, kan det vara påfrestande för både kropp och sinne att ta hand om det själv.

  Städtjänster behöver inte vara komplicerade eller kostsamma att anlita, och ofta blir våra kunder förvånade över både priset och det som ingår i en städsession.

  Om du letar efter specifika tjänster för ditt städbehov, är det inga problem att kontakta oss. Vanligtvis ingår ‘allt’ i de tjänster vi erbjuder som städfirma i Älvsbyn och närliggande områden. Det vi utför under en städsession är en ganska standardiserad lista med uppgifter som de flesta städfirmor följer. Oavsett om du har en lägenhet eller ett hus, så är de båda nästan identiska i vad som ska och bör göras. Vi arbetar sällan med tillägg eller andra typer av extratjänster; istället siktar vi alltid på att leverera en komplett städtjänst åt dig som kund.

  Självklart finns det vissa saker som inte ingår i en traditionell städservice i Älvsbyn. Dessa kan inkludera garage, förråd, putsning av takfönster eller kanske en spa-avdelning i källaren. Om du har specifika behov, meddela gärna detta när du begär en offert. Vi arbetar som din städfirma i Älvsbyn och närområdet.

  Städfirma Älvsbyn

  Tänk på priset – men låt det inte styra allt.

  På Norrstäd går vi efter en enkel men viktig princip: kompromissa aldrig med kvaliteten. När du letar efter en städfirma i Älvsbyn för dina städtjänster, kan det vara lockande att fokusera enbart på priset. Visst är kostnaden en kritisk faktor, det är alla medvetna om.

  Men att enbart jaga det lägsta priset kan vara riskfyllt. Inom städservicen, som i de flesta servicebranscher, får du oftast vad du betalar för. Ett lågt pris kan verka attraktivt, men kan också indikera lägre kvalitet eller dolda avgifter som dyker upp senare.

  Norrstäd siktar på en balans mellan pris och kvalitet, och vi gör aldrig avkall på den sistnämnda för att sänka kostnaden. Alla element som förväntas i en fullständig städservice är alltid inkluderade, enligt gällande standarder och rekommendationer. Det innebär inga oanade eller dolda avgifter.

  Vår förmåga att hålla kostnaderna nere utan att tumma på kvaliteten beror på vår effektivitet. Vårt team är erfaret och betrodda experter inom städtjänster i Älvsbyn.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning reflekterar också värdet vi levererar genom vår omfattande städgaranti. Om städningen inte möter dina förväntningar eller om det finns problem, rättar vi till det utan extra kostnad.

  Så, när du funderar över vilken städfirma i Älvsbyn att anlita för dina städtjänster, kom ihåg att det billigaste valet inte alltid är det mest kostnadseffektiva på lång sikt.

  Städfirma Älvsbyn

  Veckostädning Älvsbyn

  Regelbunden Veckostädning till Kanonpris!

  Den vanligaste typen av tjänst för dem som söker efter en städfirma Älvsbyn är veckostädning. En regelbunden städning som sker på veckobasis eller mer ofta, eller t.om. mer sällan, som underlättar i vardagen för alla. Från pensionären i lilla lägenheten till barnfamiljen i stora huset.

  Men att själv hålla sitt hem rent är oftast något som faller mellan stolarna eller skjuts på in i det sista, eller inte blir av alls. Kanske räcker inte tiden till, eller orken för den delen – framförallt i ett hektiskt liv med heltidsjobb och barn. Detta är vanligare än du tror, och det är också därför sådana som vi finns för att kunna hjälpa dig med veckostädningen.

  Om du söker en städfirma Älvsbyn för veckostädning eller kanske enstaka utspridda tillfällen, får du effektiv en och pålitlig regelbunden städning för att hålla ditt hem rent och fräscht tills det du kommer hem från jobbet.

  Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster som passar dina specifika behov och önskemål. Vår erfarna personal är trevliga, duktiga och har god kommunikation. Tillsammans med bra utrustning och effektivt arbete kan du räkna med att du kommer hem till ett rent och fint hem efter jobbet!

  Vi tar hand om allt från dammsugning, dammtorkning och golvvård till rengöring av badrum, kök och andra ytor. Vi använder också miljövänliga och hållbara rengöringsprodukter för att skydda både din familjs hälsa och miljön runtomkring oss.

  Att anlita oss för veckostädning är en investering, både i form av tid och livskvalitet. Du behöver från och med nu inte längre tänka på den där storstädningen inför helgen varje vecka. Låt oss fixa det istället!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning Älvsbyn och upplev skillnaden i ett renare och fräschare hem.

   
  Flyttstäd Älvsbyn

  Flyttstäd Älvsbyn

  Flyttstäd med hög kvalitet till ett bra pris.

  Gillar någon verkligen att flytta? Givetvis är det oftast av en god och spännande orsak, men som vi alla vet kan det vara en tuff tid inför och efter en flytt. Både mentalt och fysiskt. Det kan kännas stressigt att hinna med allt som krävs vid en flytt. Städa, packa, sortera, slänga, städa igen och åka på återvinningscentralen.

  Som grädde på moset ska man också ha tid och energi kvar till att utföra en grundlig och detaljerad flyttstädning. Den långa listan med krav på vad som måste städas kan kännas som en omöjlighet.

   

  Att anlita en städfirma för att genomföra flyttstädningen underlättar för dig och kommer avlasta dig under din flytt rejält.

  Vi är en städfirma Älvsbyn med lång erfarenhet av flyttstäd. Vi har under en längre tid varit specialiserade på just flyttstäd, och därför har vår personal arbetat upp en erfarenhet och effektivitet som är svårslagen. Detta gör i sin tur att du kan få ett otroligt fint resultat till ett bra pris.

  På Norrstäd så arbetar vi i regel alltid med fast pris på våra flyttstäd, så du vet precis vad du får och till vilken kostnad, utan överraskningar, tillägg eller annat tråkigt i efterhand.

   

  Om inget annat önskas av dig som kund så är vår flyttstäd alltid en komplett sådan. där “allt redan ingår”. Det enda som behöver läggas till är eventuella ytor och utrymmen som inte är en del av ett vanligt hushåll, så som garage eller extra våtutrymmen som t.ex. ett Spa eller hobbyrum. Och givetvis lämnar vi också en av Älvsbyns bästa garantier på köpet!

  RUT-Avdrag för Städfirma Älvsbyn

  Mer om RUT-avdraget när du anlitar en Städfirma

  Använd RUT-avdrag när du bokar Norrstäd som städfirma Älvsbyn.

  Om du anlitar Norrstäd för dina städrelaterade tjänster i Älvsbyn, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Norrstäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Norrstäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara den bästa Städfirma Älvsbyn,  vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Norrstäd.

  Byggstädning Älvsbyn

  Byggt nytt eller byggt ut? Låt oss fixa Byggstädningen.

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Norrstäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Älvsbyn med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Norrstäd.

  Städfirma Älvsbyn

  Visningsstädning Älvsbyn

  En bra visningsstädning gör skillnad.

  Visningsstädning inför en försäljning av en bostad brukar vi klassa som en “storstädning” och fungerar lite som en flyttstädning, men givetvis med möblerna kvar i bostaden.

  Inför visning vill man självklart presentera huset i bästa möjliga skick, och ett rent och fräscht hem kan göra ett gott intryck på potentiella köpare och på så vis öka chansen för ett anbud. Om man har flera visningar kan det behövas att man städar emellanåt, men att göra en rejäl städning inför den första visningen gör det många gånger lättare att hålla efter och inte kräver att allt för mycket tid läggs på flera visningsstädningar.

  En visningsstädning Älvsbyn innebär att vi som städfirma går in och utför en rejäl storstädning av huset eller lägenheten, torkar alla ytor och skåpar, samt gör en total städning av våtutrymmen och kök. De flesta vet vad en flyttstädning innebär, så tänk en visningsstädning som mildare version av en sådan. Visningsstädning i praktiken innebären omfattande städning av alla ytor och utrymmen, men även städning, dammtorkning och dammsugning av möbler och klädsel om man önskar detta. Det är något som dock inte ingår som standard, vilket är viktigt att ni tar upp vid offertförfrågan.

  Efter din lyckade visning och förhoppningsvis smidiga försäljning, så kan du även komplettera din visningsstädning med en flyttstädning hos oss – eftersom vi redan då varit hos dig och gjort det grövsta jobbet, kan vi oftast sänka priset på den nästkommande flyttstädningen. Även om man givetvis kommer nyttja ytorna fram tills utflyttning så kan det räcka med att man bara underhåller, eller anlitar oss för veckostädning den sista perioden innan man flyttar ut!

  Norrstäd, din städfirma Älvsbyn, arbetar för att vara så hjälpsamma som möjligt oavsett vilken omfattning du behöver på din visningsstädning – hör av dig till oss med vilka önskemål eller frågar du har!

  Städfirma Älvsbyn
  Städfirma i Älvsbyn

  Städfirmor i Älvsbyn

  Välj rätt Städfirma i Älvsbyn

  Nu kanske du har varit väldigt aktiv och bestämt dig för att kontakta flera städfirmor i Älvsbyn. Det tycker vi är utmärkt! Du ska givetvis jämföra innan du bokar, och vi har nog med förtroende i våra offerter och villkor att de tål att jämföras.

  Men vad ska du tänka på när du tar emot offerter från alla städfirmor i Älvsbyn?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Älvsbyn du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Älvsbyn, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Älvsbyn erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.