NORRSTÄD

Din Lokala Städfirma i Luleå

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Luleå

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Norrstäd är din lokala städfirma Luleå med omnejd. Med fokus på privatmarknaden erbjuder vi ett brett utbud av tjänster, så som flyttstädning, veckostädning, byggstädning och även kontorsstädning för företag i området.

  Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag om du letar efter en städfirma i Luleå! Vi svarar snabbt, vi återkommer redan samma eller nästkommande vardag. Har du frågor eller behöver rådgivning? Tveka inte att höra av dig!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Luleå

  Norrstäd – din städfirma i Luleå

  Att komma hem till ett välstädat och prydligt hus är en glädje få saker kan mäta sig med. Men för dem som har ett stressigt schema, barn eller ett generellt upptaget liv kan städningen ofta bli lidande. Därför väljer många att anlita en städfirma för att underlätta vardagen.

  Att anlita en Städfirma Luleå behöver inte vara dyrt eller krångligt, många väljer att göra det regelbundet. Oavsett om det är varje vecka, flera gånger i veckan eller någon gång per månad, är vi det rätta valet för dig när det gäller städning.

  Om ditt företag söker en pålitlig städfirma i Luleå vill vi gärna samarbeta med er! Vi erbjuder alla typer av städtjänster, lokalvård och byggstädning för företag i Luleå.

  Norrstäd har lång erfarenhet av att arbeta med både privatpersoner och företag. Vår städfirma i Luleå har ett erfaret team som levererar högkvalitativ städning och utmärkt kundservice. Våra anställda använder säker utrustning och miljövänliga produkter med fokus på trygghet och kundnöjdhet.

  Vi som städfirma i Luleå erbjuder ett brett utbud av städtjänster. Några av våra specialiteter inkluderar flyttstädning, byggstädning, veckostädning för privatpersoner och företag. Nedan kan du läsa mer om dessa tjänster.

  Vi har arbetat med allt från stora fastighetsägare och kommersiella företag till studenter, pensionärer och andra privatpersoner i deras hem eller hyreslägenheter. Därför kan vi med stolthet kalla oss din kompletta städfirma i Luleå!

  Letar du efter en pålitlig städfirma? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning.

  Därför ska du välja Norrstäd som din städfirma i Luleå

  När det kommer till att hålla ditt hem eller kontor rent och prydligt, är inga kompromisser tillåtna. Kvalitet och pålitlighet är av högsta vikt. Därför är vi på Norrstäd det självklara alternativet för dig när du letar efter en städfirma Luleå.
  Här är varför:

  Erfarenhet och pålitlighet

  Norrstäd har lång erfarenhet och kompetens inom städbranschen. Vårt välutbildade team är redo att leverera högkvalitativa tjänster som är anpassade efter dina behov. Vi strävar alltid efter att vara din kompletta städfirma Luleå.

  Effektivitet istället för prispress

  Vi fokuserar på att ge dig högkvalitativ service framför att pressa priser. I och med vår effektivitet minskar både tid och kostnader för dig som kund. 

  Mångsidiga tjänster

  Oavsett om det är flyttstädning, regelbunden veckostädning, byggstädning eller företagsstädning du behöver så har vi lösningen. Med ett brett utbud av tjänster behöver du inte leta efter flera olika städfirmor.

  Tillförlitlighet och förtroende

  Norrstäd utför arbetet enligt högsta möjliga standard och är kända för vår pålitlighet och effektivitet. Vi strävar efter att skapa en trygg och nöjd kundrelation och är pålitliga, punktliga och effektiva.

  Kundorientering

  Vi behandlar dig som en partner, inte bara en kund. Vi lyssnar på dina behov, är flexibla och skräddarsyr lösningar som passar dig bäst.

  Så nästa gång du funderar över vilken städfirma du ska välja, gör Norrstäd till ditt förstahandsval! Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ring för att få svar på dina eventuella frågor.

  Inför ditt val av städfirma

  Att anlita en städfirma i Luleå är en bekvämlighet som verkligen kan underlätta vardagen, särskilt när tid eller energi inte räcker till. Oavsett om du står inför en flytt eller är ute efter regelbunden veckostädning, kan det vara både fysiskt och mentalt krävande att hantera det på egen hand.

  Städtjänster behöver inte vara komplicerade eller dyra att anlita, och våra kunder blir ofta positivt överraskade över både priset och omfattningen av en städsession.

  Om du har specifika behov för din städning, är det bara att meddela oss. Vanligtvis ingår ‘allt’ i de tjänster vi erbjuder som städfirma i Luleå och omgivande områden. Vi följer en standardiserad lista över uppgifter, precis som de flesta andra städfirmor gör. Oavsett om du bor i en lägenhet eller ett hus, är uppgifterna nästan alltid liknande. Vi arbetar sällan med tillägg eller extratjänster; istället fokuserar vi på att leverera en komplett städtjänst till dig som kund.

  Naturligtvis finns det vissa saker som inte ingår i en traditionell städservice i Luleå. Dessa kan vara garage, förråd, putsning av takfönster eller kanske en spa-avdelning i källaren. Om du har specifika önskemål, meddela oss gärna när du begär en offert. Vi arbetar som din städfirma i Luleå med omnejd.

  Städfirma Luleå

  Prioritera pris – och kvalitet

  När du letar efter en städfirma i Luleå kan det vara lockande att bara fokusera på priset. Visst, kostnaden är viktig, men att bara välja det billigaste alternativet kan vara riskabelt. Hos Norrstäd strävar vi efter att balansera pris och kvalitet för att ge dig bästa möjliga service.

  Vi kompromissar aldrig med kvaliteten för att sänka kostnaderna. Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglas i det värde vi levererar genom vår omfattande städgaranti. Vi arbetar effektivt för att hålla kostnaderna nere utan att tumma på kvaliteten.

  Vår erfarna och pålitliga personal är nyckeln till vår förmåga att hålla kostnaderna nere. Vi erbjuder en komplett städservice enligt etablerade standarder och rekommendationer, vilket innebär att det inte dyker upp några oväntade eller dolda kostnader senare.

  Så – när du väljer en städfirma är det viktigt att tänka på både kvalitet och pris. Det billigaste alternativet är inte alltid det mest kostnadseffektiva i längden.

  Städfirma Luleå

  Veckostädning Luleå

  Regelbunden veckostädning i Luleå till kanonpris!

  Veckostädning är den vanligaste tjänsten för de som letar efter en städfirma i Luleå. Veckostädning eller hemstädning är en regelbunden städning exempelvis varje- eller varannan vecka, vilken underlättar för dig i vardagen, oavsett om det gäller städning i en liten lägenhet eller i ett stort hus.

  Att hålla hemmet rent kan vara utmanande, speciellt om man ska hinna med både heltidsjobb och barn. Vår veckostädning är effektiv, enkel och pålitlig, vilket gör att du kan njuta av ett rent och fräscht hem direkt när du kommer hem från jobbet.

  Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster som passar just dina behov och önskemål. Vårt erfarna team använder högkvalitativ utrustning och miljövänliga rengöringsprodukter för att garantera ett rent och säkert resultat.

  Genom att anlita oss för veckostädning gör du en investering i både tid och livskvalitet. Du behöver inte längre oroa dig för att göra en storstädning varje vecka – lämna det till oss istället!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning i Luleå, och upplev skillnaden och avkopplingen i ett renare och fräschare hem.

  Flyttstäd Luleå

  Flyttstäd Luleå

  Professionell flyttstädning till bra pris

  Flytt är sällan en dans på rosor, eller hur? Även om det kan vara förknippat med spänning och glädje, känner de flesta av oss till den mentala och fysiska ansträngningen som en flytt faktiskt innebär. Det är en stressig tid med att organisera och genomföra många uppgifter både före, under och efter flytten – städning, packning, sortering, rensning och flera turer till återvinningsstationen. Och som om det inte vore nog, krävs det också energi för att göra en grundlig och detaljerad flyttstädning. Att-göra-listan kan lätt kännas övermäktig.

  En smart lösning som lindrar bördan under flytten är att anlita en städfirma som gör flyttstädningen åt dig. Vi på Norrstäd är en etablerad städfirma i Luleå med lång erfarenhet av just flyttstädning. Vårt team har utvecklat en effektivitet och expertis på området som garanterar ett enastående resultat till rimligt pris.

  Vi erbjuder alltid fast pris på vår flyttstädning, vilket innebär att du vet exakt vad du får och till vilken kostnad, utan överraskningar eller dolda avgifter som dyker upp vid ett senare tillfälle. Vår flyttstädning inkluderar vanligtvis allt som behövs för en normal flyttstädning. Om du har extra ytor eller utrymmen, som exempelvis garage eller hobbyrum, kan vi lägga till dessa och anpassa städningen och offerten efter detta. Dessutom lämnar vi självklart garanti på vårt arbete.

  RUT-Avdrag för Städfirma Luleå

  RUT-avdrag när du anlitar en städfirma Luleå

  Använd RUT-avdrag när du bokar Norrstäd som städfirma Luleå.

  Om du anlitar Norrstäd för dina städrelaterade tjänster i Luleå, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdrag?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Norrstäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

  Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Norrstäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara den bästa Städfirma Luleå,  vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Norrstäd.

  Byggstädning Luleå

  Byggt nytt eller byggt ut? Låt oss fixa byggstädningen!

  Efter ett bygg- eller renoveringsprojekt är det viktigt att genomföra en noggrann städning för att säkerställa att fastigheten är redo för inflyttning eller användning. Byggstädning spelar en avgörande roll i att skapa en säker och hälsosam miljö efter avslutat arbete.

  Att själv ta hand om byggstädning kan vara både krävande och tidsödande. En praktisk lösning är att anlita experter med erfarenhet av byggstädning, för att garantera att allt utförs på rätt sätt.

  Norrstäd erbjuder anpassade byggstädtjänster som uppfyller era specifika behov och önskemål. Vårt kunniga team använder specialiserad utrustning och professionella rengöringsprodukter, vilket gör att vi kan hantera allt från borttagning av byggdamm och skräp till rengöring av golv, väggar, fönster och sanitära installationer.

  Genom att investera i professionell byggstädning kan du vara säker på att fastigheten lämnas i perfekt skick och är redo för användning. Detta är ett viktigt steg för att säkerställa kvalitet och säkerhet i det färdiga projektet.

  Kontakta oss på Norrstäd idag för att boka din första byggstädning i Luleå med omnejd!

  Städfirma Luleå

  Visningsstädning Luleå

  En bra visningsstädning gör skillnad

  Att se till att huset presenteras i bästa möjliga skick inför visningen är självklart, och ett rent och fräscht hem kan göra ett positivt intryck på potentiella köpare, vilket ökar chansen för en lyckad försäljning. Städning inför en visning inför försäljningen av din bostad klassas vanligtvis som en “storstädning”, liknande en flyttstädning, fast med möbler kvar i bostaden. Genom att göra en grundlig städning inför den första visningen kan det bli lättare att hålla efter under kommande visningar och minska behovet av att spendera tid på flera städningar.

  En visningsstädning med en städfirma i Luleå innebär att vår städfirma utför en omfattande städning av huset eller lägenheten, inklusive torkning av ytor och skåp samt en noggrann rengöring av våtutrymmen och kök. Det är liknande en flyttstädning, fast i en mildare version. Vi kan också erbjuda att dammtorka och dammsuga möbler och klädsel om det önskas, men detta ingår inte som standard och bör diskuteras vid offertförfrågan.

  Efter en lyckad visning och förhoppningsvis en smidig försäljning kan du komplettera din visningsstädning med en flyttstädning hos oss. Eftersom vi redan har utfört det grövsta arbetet vid visningen kan vi ofta erbjuda ett lägre pris för den kommande flyttstädningen. Du kan också välja att underhålla ytor själv eller anlita oss för veckostädning fram tills utflyttningen.

  Norrstäd, din städfirma i Luleå, strävar efter att vara så hjälpsamma som möjligt oavsett dina behov när det gäller visningsstädning. Kontakta oss med dina önskemål eller frågor så hjälper vi dig gärna!

  Städfirma Luleå
  Städfirma i Luleå

  Städfirmor i Luleå

  Välj rätt städfirma i Luleå

  Så du har bestämt dig för att ta tag i det och kontakta flera städfirmor i Luleå – bra jobbat! Det är klokt att jämföra innan du bestämmer dig, och vi är övertygade om att våra offerter och villkor håller måttet när det kommer till att jämföras.

  Men vad ska du egentligen tänka på när du får offerter från olika städfirmor i Luleå?
  Här är några tips:

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Luleå du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Luleå, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Luleå erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.