Flyttstädning Luleå

Flyttstädning Luleå

Välkommen till din lokala städfirma i Luleå! Ta kontakt med oss idag för en kostnadsfri offert

Leja bort flyttstädningen? Bra idé! Välkommen till oss på Norrstäd

Vi är en lokal städfirma som utför flyttstädning i hela Luleå med omnejd. Våra erfarna medarbetare är specialister på flyttstäd sedan många år tillbaka, då det har vart vårt huvudfokus sedan starten. Från mindre studentlägenheten till stora huset eller kontoret – vi fixar allt!

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – Vi återkommer samma eller nästkommande vardag. Har du frågor? Slå oss jättegärna en signal istället

Stressa inte över flyttstädningen – De flesta av oss vet hur påfrestande en flytt kan vara, inte bara fysiskt utan också mentalt. Det är mycket som händer på samma gång och det sista man vill göra är att spendera en hel, men oftast flera dagar, på att flyttstäda varenda liten detalj i bostaden. För de som inte gjort en flyttstädning förut så kan man lungt säga att det är en tuffare uppgift än den vanliga veckostädningen.

Att stressa sig igenom en flyttstädning är inte att rekommendera. Det kan bli väldigt kostsamt för dig som hyresgäst eller säljare av bostaden. Därför har det börjat bli mer vanligt än inte att anlita hjälp med flyttstädningen.

Men släpp alla tankar och oro om detta, nu har du kommit helt rätt till oss på Norrstäd. Vi har erfaren personal av högsta kvalitet och erbjuder dessutom en komplett garanti till alla våra kunder.

Om du vill ha hjälp med flyttstädning Luleå så kan du snabbt och enkelt begära en offert direkt i vårt kontaktformulär.

Begär Offert

 • 1
 • 2
 • 3

  • 1

  • 2

   Step 2

  1/2
  E-post
  Mobilnummer
  Meddelande

  Flyttstäd Luleå

  Att anlita en städfirma för Flyttstäd Luleå är definitivt en lyx man bör unna sig om man känner att tiden eller orken inte räcker till. De flesta vet redan i förväg hur påfrestande en flytt kan vara för både kropp och sinne, och att avsluta en hel flyttprocess med den absolut svåraste och mest energikrävande punkten är nog kanske det tuffaste med det hela.

  Flyttstäd behöver absolut inte vara något komplicerat eller dyrt att anlita, och oftast blir våra kunder förvånade över både priset och vad som ingår i en Flyttstädning.

  Söker du några specifika tjänster rörande ditt flyttstäd är det absolut inga problem att kontakta oss. Annars brukar vi säga att i våra Flyttstäd Luleå med omnejd så ingår ‘allt’. Vad som utförs under en flyttstädning är en ganska universal lista med punkter som de flesta städfirmor går efter. Oavsett om du har en lägenhet eller villa som behöver flyttstäd, så är dessa två nästan identiska i vad som ska och bör utföras. Vi brukar sällan jobba med tillägg eller andra typer av extratjänster, utan vi siktar alltid på att boka en komplett flyttstädning åt dig som kund.

  Givetvis finns det ett par punkter som inte ingår en klassisk flyttstäd Luleå, och dessa måste du såklart fråga om. Några av dessa punkter kan t.ex. vara Garage, förråd, putsning av takfönster eller kanske spa-avdelningen i källaren. Meddela gärna detta när du begär en offert. Vi jobbar med flyttstädning Luleå med omnejd..

  Flyttstädning Luleå – Pris ?

  En Flyttstädning kan variera väldigt mycket i pris, beroende på flera variabler. De mest grundläggande sådana är givetvis vilken yta du har på din bostad eller ditt kontor. Om du bor i en lägenhet eller ett hus så rekommenderar vi att du tar en offert till fast pris. Detta pris baseras oftast på din kvadratmeteryta, som i sin tur är ett genomsnitt av hur lång tid det tar med en flyttstädning.

  Vi börjar först med att räkna ut ett ungefärligt kvadratmeterpris för flyttstädning av din bostad. Detta kan såklart variera beroende på storlek och typ av bostad. Ju större yta, desto lägre kvadratmeterpris är tumregeln. Pris per kvadratmeter på din flyttstädning kan kosta allt mellan 25kr till 50kr, men de flesta bostäder ligger någonstans på 35-40kr

  Andra faktorer som kan påverka pris är skick på bostaden, hur vida det är rejält smutsigt, normalt smutsigt eller lättstädat (eller andra saneringsolägenheter) och givetvis räknar vi också på antal fönster, inglasade balkonger och altaner. Rum brukar spela mindre roll, men givetvis om man har något avvikande från en vanlig bostad så tas dessa med i beaktning. T.ex. om du har ett stort spa nere i källaren, eller om du har ett hobbyrum i biytan, bör du ta upp det när du begär en offert.

  Vi är absolut inga prispressare av flyttstädning, i Luleå håller vi ett genomsnittligt pris för branschen trots vår höga kvalitét, detta kan vi göra då vi har erfarenhet och effektivitet i vårt arbete som vi anser är av högsta klass!

  Flyttstädning Luleå

  Vad ingår i en flyttstädning Luleå ?

  Vi får väldigt många frågor om vad som ingår och inte i en flyttstädning – därför har vi här skrivit en lista på krav som ställs av de flesta hyresvärdar, fastighetsägare, kommuner och mäklare så att du själv kan läsa igenom. Listan går också hand i hand med vad hyresgästföreningen rekommenderar sina kunder att utföra inför sin flytt – men även om du har en bostadsrätt eller hus, så utför vi en lika omfattande flyttstädning.
  Skulle det vara så att din situation ser annorlunda ut, så skräddarsyr vi en lösning till dig utan konstigheter!
  Du kan kontakta oss via formuläret rörande allt om flyttstädning Luleå, eller ringa oss direkt.

  I samtliga rum

  • Våttorkning av golv
  • Tak och väggar dammas
  • Torkning av lister, socklar
  • Element, på och bakom
  • Avtorkning av innedörrar
  • Garderober och klädkamrar rengörs
  • Fönstertvätt insida
  • Fönstertvätt utsida och mellan glasen om det är genomförbart.

  Kök

  • Rengöring av alla ytor och bänkskivor
  • Avkalkning av diskhon vid behov
  • Skåp och luckor rengörs in –och utvändigt
  • Kyl och frys rengörs in- och utvändigt. Även bakom om de går at dra ut
  • Under dikhon
  • Spis och ugn. Bakom om det är möjligt att dra ut
  • Rengöring av ugnsgaller samt sköljning och avtorkning av plåtar.
  • Spisfläkt, kåpa och filter, om den är möjlig att ta lös.
  • Diskmaskin

  Badrum

  • Rengöring av alla ytor
  • Fogar och rör tvättas
  • Badkar och duschkabin rengörs och avkalkas. Även golv och vägg bakom badkar om möjligt
  • Skåp och lådor torkas ur
  • Golvbrunnar rensas
  • Torktumlare och tvättmaskin rengörs

  Boka Flyttstädning Luleå

  Boka din flyttstädning Luleå hos oss på Norrstäd. Om du är hyresgäst eller har en bostadsrätt så kan du känna stor trygghet med att vi idag har erfarenhet av att jobba tillsammans med i princip majoriteten av hyresvärdar i Luleå, vilket gör att vi har benkoll på vad som krävs vid en överlämning av din lägenhet. Checklistan som vi använder när vi utför en flyttstädning är såpass omfattande att vi aldrig missar en enda punkt. Om nu något mot förmodan inte skulle bli bra, eller om din hyresvärd kommer med någon anmärkning – så har vi givetvis en full garanti på arbetet.

  För att boka flyttstädning i Luleå hör du av dig direkt till oss här på webben, eller slår oss en signal och får prata med oss på kontoret. Förutom att vi har goda betyg från kunder och Vi rekommenderas i många fall av lokala mäklare då vi har höga betyg och smidig hantering. Vi hjälper dig underlätta slutskedet på affären och minska på eventuella problem som uppstår vid en flyttstädning och överlämning.

  Skulle vi brista på någon punkt i flyttstädningen så kommer vi givetvis och åtgärdar eventuella fel utan extra kostnad.

  Därför är du trygg med att boka en flyttstädning i Luleå med oss på Norrstäd.

  Flyttstädning Luleå boka

  Flyttstädning Luleå med Garanti!

  Vi är så säkra på vår sak att vi lämnar vad vi tycker är Sveriges bästa garanti på flyttstädning! Vår erfarenhet ger oss möjligheten att arbeta både noggrant och metodiskt, men också effektivt. Denna kombination blir att vi kan erbjuda högsta kvaliteten av flyttstädning i Luleå, men också hålla nere priserna då vi inte behöver fler timmar än nödvändigt.

  Men ibland så kan ju också rutiner brista, eller människor fela. Det kanske handlar om ren miss i bokningen, en miss av städaren ute på fältet, eller något som helt enkelt inte går igenom en besiktning av köpare eller hyresvärd. Då kan du vara trygg med att vi erbjuder en av marknadens bästa garantier. Detta innebär att om du skulle få en anmärkning så återkommer vi utan extra kostnad och åtgärdar det till städningen relaterade felet.

  Vid försäljning så fungerar vår garant både för dig som säljare och för dina köpare. Om du gör en inspektion innan överlämningen av nycklarna och inte känner dig nöjd, så kan du ta kontakt med oss och nyttja garantin – men garantin fortsätter trots detta att gälla hela garantiperioden, så dina köpare har rätt att säga sitt. Därför kallar vi vår garanti för den bästa möjliga för en flyttstädning Luleå.

  Välkommen till oss på Norrstäd Luleå!

  Flyttstädning Luleå Garanti

  RUT & Övrig info för Flyttstädning Luleå

  RUT avdraget står för “Rengöring, Underhåll & Tvätt” och täcker de flesta typer av städtjänster. RUT-avdraget nyttjas dock endast för själva arbetskostnaden och inte för eventuella material och transportkostnader. Här har vi skrivit några rader om vad som gäller för dig och andra när det kommer till att nyttja RUT-avdraget.

  Givetvis sköter vi RUT-ansökan åt dig för din Flyttstädning Luleå, det är alltså ingenting du behöver tänka på alls.

  Företag & Dödsbostädning Luleå

  Viktigt att veta är att inte alla typer av jobb ger rätt till RUTavdrag. Givetvis informerar vi dig om detta vid eventuell offertförfrågan, men då är det viktigt att vi vet om att det är ett dödsbo eller t.ex. en företagslägenhet som skall städas. I slutändan är det nämligen ditt ansvar att meddela oss och kolla upp vad du har rätt till och inte i avdragsväg. Skulle du t.ex. nekas RUT-avdrag av skatteverket kommer hela beloppet faktureras omgående med påslag och hanteringsavgift, vilket är tråkigt för alla inblandade.

  Några fler ord om vad som INTE är berättigat RUT-avdrag.

  Dödsbon

  Det är väldigt vanligt att vi får förfrågan om att städa och flytta ut ur dödsbon, vilket vi gladeligen hjälper till med och avlastar er under den svåra tiden. Däremot är dödsbon i regel inte RUT-berättigade, och således är det väldigt viktigt att du när du jämför offerter från olika företag om en flyttstädning Luleå, kollar så att dem inte räknat med detta.

  Företag

  Företag har inga RUT avdrag alls, varken för flyttstädning eller regelbunden städning som en privatperson har . Däremot är dessa tjänster momsade med 25% och detta är något som de flesta företag kan göra avdrag för. Om du är ute efter en kontorsstädning Luleå, kan du vända dig till vår handläggare på kontoret, så kan vi hjälpa er med både information och Offert.

  Transport & Materialkostnader

  På vår offert och faktura så kan man se flera rader, bland annat arbetskostnad/kvadratmeterpris som är RUT-berättigat, och sedan en post för transport och materialkostnader. Detta är något man inte får RUTavdrag på, och därför ligger separat från arbetskostnaden. Om du har några frågor rörande kostnader eller bara vill ha en offert på din flyttstädning Luleå, kontakta oss via knappen nedan.

  Om du vill veta mer om RUT-avdraget och vad som, eller som inte ingår, kan du följa denna länk till Skatteverket

  Flyttstädning Luleå RUT