NORRSTÄD

Flyttstädning i Luleå med Omnejd

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Luleå

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är din lokala partner när det kommer till flyttstädning Luleå med omnejd. Med en gedigen erfarenhet och fokus på kvalitet har vi specialiserat oss på flyttstädning sedan starten av vårt företag. Oavsett om det handlar om en liten studentlägenhet eller ett stort hus eller kontor, så tar vi hand om det åt dig!

  Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert. Vi återkommer till dig samma eller nästkommande vardag. Har du några frågor? Tveka inte att ringa oss för personlig service!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Luleå

  Norrstäd i Luleå

  Välkommen till Norrstäd, din pålitliga partner för flyttstädning i Luleå och övriga Norrland! Vi förenklar städningen för dig och levererar garanterade resultat. Vår expertis ligger främst inom flyttstädning och regelbundna hemstädningar, men vi erbjuder också andra städtjänster för både privatpersoner och företag i norra Sverige.

  Vi förstår att det moderna livet kan vara stressigt och att städning inte alltid är högst upp på prioriteringslistan när du kommer hem, särskilt vid en flytt. Därför tar vi på Norrstäd gärna hand om den krävande städningen åt dig, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Vårt erfarna team är välutbildat och skickligt både när det gäller själva städningen och kommunikationen med dig som kund.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för att tillgodose alla dina behov. Med lång erfarenhet inom flyttstädning är vi väl rustade för att även hantera andra typer av städning såsom veckostädning, visningsstädning, byggstädning och kontorsstädning.

  Vi använder enbart högkvalitativ utrustning och professionella rengöringsprodukter för att säkerställa att varje del av ditt hem eller arbetsplats blir skinande ren. Vi är stolta över att leverera städtjänster av hög kvalitet med en personlig touch till alla våra kunder.

  På Norrstäd är miljön en prioritet för oss, vi strävar efter att använda så miljövänliga rengöringsprodukter som möjligt för att minska vår påverkan på miljön och skydda din egendom.

  Vi tror på att göra städningen så enkel och bekymmersfri som möjligt för dig. Med konkurrenskraftiga priser och en önskan att tillfredsställa dina städbehov är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att planera din städning och låt oss ta hand om det hårda arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Norrstäd till din flyttstädning Luleå

  Norrstäd i Luleå – Varför vi är det självklara valet för ditt nästa projekt inom flyttstädning Luleå.

  Lokal expertis och omfattande erfarenhet

  Även om Norrstäd är ett relativt nytt namn i städbranschen i Luleå, har vårt team en gedigen bakgrund inom städ. Vi har samlat många års erfarenhet av flyttstädning i Luleå i vår verksamhet och har byggt upp en stark lokal närvaro sedan vår etablering 2018.

  Hög kvalitet och service

  Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna hos våra kunder. Vår metodiska tillvägagångssätt och höga kundnöjdhetsfokus visar tydligt vårt engagemang för att leverera bästa möjliga service. För oss är flyttstädning i Luleå mer än bara en tjänst; det är en möjlighet att göra övergången i en flytt smidig och bekymmersfri för våra kunder.

  Flexibilitet i varje utmaning

  Varje uppdrag inom flyttstädning i Luleå är unikt och kräver skräddarsydda lösningar. Vi ser varje utmaning som en möjlighet att visa vår kompetens och flexibilitet. Oavsett om det handlar om storskaliga projekt som omfattar hela regionen eller mindre uppdrag lokalt i staden, är vi rustade med rätt verktyg och expertis för att leverera bästa möjliga resultat.

  Total lösning med lokal samarbetspartner

  Vi erbjuder en helhetslösning som inkluderar allt från flyttstädning i Luleå till hjälp med själva flytten i samarbete med våra pålitliga lokala partner, Atlas Flytt – en lokal flyttfirma i Luleå.

  I Luleå är Norrstäd det mest pålitliga och kvalitativa alternativet för Flyttstädning. När du väljer oss får du lokal expertis, enastående kvalitet och en smidig städprocess.

  Välkommen till Norrstäd – det bästa valet för flyttstädning i Luleå.

  Innan du  bokar flyttstäd Luleå

  Att ta hjälp av en städfirma för flyttstäd i Luleå är en investering i både tid och välbefinnande. Flyttprocessen är ofta utmanande för både kropp och själ, och att avsluta den med den krävande flyttstädningen kan vara överväldigande.

  Att anlita professionell hjälp för flyttstäd behöver inte vara komplicerat eller dyrt. Många blir förvånade över både priset och omfattningen av tjänsten när de väl kontaktar oss.

  I vår flyttstädning i Luleå och omnejd inkluderas vanligtvis allt som behövs för en grundlig städning. Vi använder en standardiserad lista med punkter som täcker de flesta behov, oavsett om det gäller en lägenhet eller villa.

  Vi strävar alltid efter att erbjuda en komplett tjänst utan behov av tilläggstjänster. Dock finns det vissa punkter, såsom garage eller förråd, som kan behöva diskuteras separat. Meddela oss gärna dina specifika önskemål när du begär en offert.

  Norrstäd är din pålitliga partner för flyttstäd i Luleå och omnejd. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flyttstädning!

  Flyttstäd Luleå

  Tänk på priset – men låt det inte styra allt.

  På Norrstäd är vår grundläggande princip att aldrig kompromissa med kvaliteten, vilket vi ser som en långsiktig investering. När du letar efter en städfirma för din flyttstädning i Luleå är det lätt att bara fokusera på priset. Visst, kostnaden är viktig för de flesta.

  Men att bara stirra sig blind på det lägsta priset kan vara riskabelt. I städbranschen, liksom i alla servicebranscher, får du oftast det du betalar för. Ett lågt pris kan vara lockande, men det kan också indikera bristande kvalitet eller till och med dolda kostnader som dyker upp senare.

  På Norrstäd strävar vi efter en balans mellan kostnad och kvalitet, och vi kompromissar aldrig med den senare för att pressa priset. Vi inkluderar alltid allt som krävs för en komplett flyttstädning, enligt branschstandarder och rekommendationer. Det innebär inga överraskningar eller dolda avgifter.

  Vår förmåga att hålla priserna nere utan att tumma på kvaliteten beror på vår effektivitet. Vårt team är erfaret och anses vara experter på flyttstädning i Luleå.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglar också det värde vi levererar genom vår omfattande flyttstädsgaranti. Om flyttstädningen inte uppfyller dina förväntningar eller om du är missnöjd, åtgärdar vi eventuella fel utan extra kostnad.

  Så när du väljer vilken städfirma du ska anlita för din flyttstädning i Luleå, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet.

  Flyttstädning Luleå

  Flyttstädning Luleå Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att överväga att anlita professionell hjälp för flyttstädning är klokt för många. När du för första gången utforskar alternativen för flyttstädning är en av de vanligaste frågorna som dyker upp: Vad kostar en flyttstädning i Luleå?

  Här är några exempel på vad du kan förvänta dig att priset för flyttstädning kan vara. Observera att dessa exempel endast är riktlinjer och inte exakta priser. För en korrekt offert för din specifika flyttstädning i Luleå, kontakta oss direkt.

  Pris per kvadratmeter

  Prissättningen för flyttstädning är vanligtvis baserad på kvadratmeter. Kostnaden per kvadratmeter kan variera beroende på storleken på din bostad. Här är några allmänna riktlinjer:

  • Upp till 50 kvm: Cirka 50 kr/kvm
  • 51-100 kvm: Cirka 40 kr/kvm
  • Över 100 kvm: Cirka 30 kr/kvm

  Till exempel, om din lägenhet är 70 kvm stor, skulle kostnaden för flyttstädningen vara ungefär 40 kr/kvm, vilket skulle ge en total summa på cirka 2 800 kr. Detta pris inkluderar redan RUT-avdraget!

  Flyttstädning på timpenning

  Alternativt kan flyttstädning prissättas per timme. Detta är användbart om din bostad redan är i gott skick och du förväntar dig att städningen kommer att gå snabbt. Men kom ihåg att kostnaden kan öka om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige

  En fördel med flyttstädning i Sverige är möjligheten till RUT-avdrag. Du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Eftersom arbete utgör den största delen av kostnaden för flyttstädning kan detta avdrag minska priset betydligt. Till exempel skulle en flyttstädning för en 100 kvm stor bostad i Luleå kosta cirka 8 000 kr utan RUT-avdrag, men med avdraget minskar priset till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdrag

  Det är viktigt att notera att det finns vissa undantag för RUT-avdraget. Företag och dödsbon kan inte dra nytta av detta avdrag. Se till att vara medveten om detta för att undvika oönskade kostnader.

  Sammanfattningsvis kan att anlita oss för din flyttstädning, inklusive i Luleå, inte bara spara tid och ansträngning utan också vara ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med RUT-avdraget.

  För en detaljerad offert för din flyttstädning i Luleå, tveka inte att kontakta oss på Norrstäd.

  Flyttstädning Luleå

  Vad ingår i en Flyttstädning Luleå

  Detta ingår i din flyttstädning

  När det handlar om flyttstädning finns det en etablerad standard som följs av fastighetsägare och hyresvärdar. Det är en indikation på den nivå av städning och arbetsuppgifter som förväntas av en hyresgäst vid utflyttning.

  När du väljer att boka flyttstädning i Luleå med Norrstäd, kan du vara säker på att “allt ingår” i priset. Förutom om det finns specifika krav utöver det vanliga från din hyresvärd eller köpare, tar vi hand om allt utan extra kostnad för dig.

  Med Norrstäd behöver du inte oroa dig för små detaljer. Vi tar hand om hela processen så att du kan fokusera på din flytt utan bekymmer.

  Flyttstädning Luleå – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Luleå.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Luleå.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Luleå

  Mer om RUT-avdrag när du köper flyttstädtjänster

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Norrstäd

  Om du anlitar Norrstäd för flyttstäd Luleå får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Norrstäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Norrstäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ flyttstädning Luleå, utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Norrstäd.

  Tips för Flyttstädning

  Tips om du gör flyttstädningen själv!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Norrstäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Luleå med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Norrstäd.

  Flyttstädning Luleå

  Priser Flyttstädning Luleå

  Fast eller rörligt pris?

  Den mest efterfrågade offerten vi skickar ut på flyttstäd i Luleå, eller andra städtjänster är med fast pris.

  Detta är såklart ingenting vi har något emot, det ger både er och oss en trygghet och sätter ett krav på effektivitet och kvalitet på oss som städfirma.

  Här är några fördelar med att välja fast pris på din flyttstädning Luleå. 

  Fördelarna med fast pris:

  1. Förutsägbarhet: Med ett fast pris vet du från början exakt hur mycket det kommer att kosta, vilket ger dig trygghet och klarhet.
  2. Budgetvänligt: Genom att ha den totala kostnaden fastställd i förväg kan du enkelt planera och budgetera för din flytt utan oro för oväntade kostnader.
  3. Ingen stress: Fast pris minskar stressen genom att eliminera behovet av att hålla koll på tiden och undvika att arbetet drar ut på tiden.
  4. Transparent kommunikation: Ett fast pris följs oftast av en tydlig beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd och säkerställer en öppen kommunikation mellan dig och Norrstäd.
  5. Effektivitet: Med fast pris strävar Norrstäd efter en välplanerad och tidseffektiv strategi för att slutföra arbetet inom den överenskomna tidsramen, vilket säkerställer både kvalitet och punktlighet.

  Genom att erbjuda fasta priser på flytthjälp och flyttstäd i Luleå och dess omgivningar, prioriterar vi din tillfredsställelse och trygghet under hela processen – från planering till genomförande.

  Genom att erbjuda fasta priser på flytt och flyttstädning i Luleå med omnejd ser vi till att du som kund känner dig nöjd och trygg både före, under och efter flytten.

  Flyttstädning Luleå
  Städfirma i Luleå

  Städfirmor i Luleå

  Välj rätt städfirma för flyttstäd i Luleå

  Nu kanske du har varit väldigt aktiv och bestämt dig för att kontakta flera städfirmor i Luleå. Det tycker vi är utmärkt! Du ska givetvis jämföra innan du bokar, och vi har nog med förtroende i våra offerter och villkor att de tål att jämföras.

  Men vad ska du tänka på när du tar emot offerter på flyttstädning i Luleå?

  Viktiga steg att ta när du jämför städfirmor i Luleå

  1. Läs omdömen och rådfråga bekanta: Innan du väljer en städfirma för flyttstädning i Luleå, ta dig tid att prata med vänner eller läsa online-recensioner för att få en känsla av företagets rykte och pålitlighet. Även om omdömen ger viktig insikt, kom ihåg att de kan vara partiska.
  2. Jämför priser och villkor: Se till att du förstår vad som ingår i varje offerter och om det täcker dina behov. Kontrollera också om RUT-avdraget är inkluderat och om det finns några extra kostnader för speciella förhållanden i din bostad.
  3. Kontrollera företaget: Innan du tar ett beslut, undersök företagets bakgrund och verifiera att de har nödvändiga kvalifikationer och tillstånd, som F-skatt och eventuella kollektivavtal. Detta kan ge dig försäkran om att du väljer en pålitlig och professionell städfirma.
  4. Förstå omfattningen av tjänsterna: Var tydlig med dina förväntningar och se till att de är inkluderade i offerten. Vissa företag erbjuder endast grundläggande städning medan andra kan erbjuda extra tjänster som fönsterputsning. Säkerställ att offerten täcker alla dina behov för en komplett flyttstädning.
  5. Granska avtalet noga: Innan du skriver under några avtal, se till att du förstår alla villkor och betalningsvillkor. Var inte rädd för att ställa frågor om något är oklart eller förvirrande.

  Genom att följa dessa steg kan du göra en informerad och välgrundad beslut när det gäller att välja en städfirma för din flyttstädning i Luleå. Och kom ihåg att dela din feedback efter att arbetet är klart för att hjälpa både företaget och andra kunder.